לא סובלת אותו

לא סובלת אותו

יותר מ- 24 שעות עם בעלי. איך שרדתי - אלוהים יודע. מה, ככה היה כשהיינו יחד? מר מלפפון-חמוץ עשה לי כאלה פרצופים כל הזמן? לא היינו מאושרים פעם? למה הכל השתנה פתאום? אתם יודעים, בזמנים כאלה אני תופסת כמה עדיף לי לבד. נכון, זה לא מושלם. נכון, יש המון חסכים. אבל איתו אני מרגישה אשמה שאני בכלל נושמת! אוריאנה

tzvid

New member
בלי רגשות אשמה.

בדרך כלל הצד השני הוא שגורם לרגשות הללו על לא עוול בכפך

אור-לך

New member
ואיך זה...

שבילית איתו יותר מ- 24 שעות? אני, במקרים כאלו, באמת מעדיפה להיות לבד...ובכלל, בד``כ נמצאת במקומות שנוח לי בהם. ולמה מרגישה אשמה??? שהוא ירגיש קצת אשם (הוא והכלבה...).

אל תצחקי אבל...

הכלבה מנג`סת לי באייסי כל יום, כמה פעמים ביום. ועוד אחת שרודפת אחריו. אני לא עונה להן בכלל. כשהכלבה שאלה בתדהמה ``מה, לא קשה לך?!`` אמרתי לה שלא. היא שאלה בחוסר-אמון ``באמת?!`` לא, בצחוק. גם אם היה לי קשה, הייתי אומרת לך? שרמוטה. לכי חפשי מי ימנייק אותך. חולירע. אני יודעת שהיא רק רוצה אישור ממני להתלבש עליו. אז בבקשה וכל טוב להם, רק שיעופו לי מהרדיוס. אוריאנה

יערית

New member
האווצ` אוריאנה....

אניע מוותרת עליו, מוותרת על הרומן איתו, וואו את חדה כתער! כמה עצבים... הצעתי לך מה לעשות כבר נכון? רוצה עוד חיבוקי? יערית(שמתעבת נשים שמתעסקות עם נשואים)

יערית

New member
אני רגישה להצעות... B-)

לא מוצאת רע בעיניין(ויברטור) אך לא תודה... אני בגמילה B-) ... יערית(שהמיטה קוראת לה...ולא רוצה לשמוע עקיצות,אני לא במצב רוח)

אור-לך

New member
כנראה שאין גבול...

לטמטום ולחוסר הרגישות של האנשים... מה השרמוטה חושבת לעצמה... ולמה את לא מסדרת לך את האייסי ככה שיצטרכו לקבל אישור כדי להיכנס לרשימת החברים שלך, ובכלל עדיף להיות רואה ואינה נראית... אור.

יערית

New member
בננות..השקטנה דקה

למה ניבולי פה? מה קורה לכן? לא מספיק הן רפש(או היא רפש) אתן גם?(בלי לפגוע...אני משתדלת להתעדן) אז אתן כועסות וזורקות מילות ``קודש`` לאויר? צאו מיזה... הבא נתחכמה להן, יערית(שקשה לה להפרד)

לי מותר

החלאה המנובזת הביאה לי את הסעיף אבל מבטיחה מעכשיו להיות רגועה וחביבה להגעיל. אוריאנה

למעלה