לא סגורה על עצמי

לא סגורה על עצמי

דבר ראשון- היי! נעים להכיר את כולם (למרות שאני עדיין לא מכירה את כולם :p) קוראים לי גל ואני בת 18... לפני כמה זמן גיליתי שיש דבר כזה אמיניים, נראה לי שפעם אחת "התאהבתי" במישהו אבל הייתי בת 4 אז אני חושבת שזאת סתם הייתה אובססיה :| מאז היו כמה אנשים שחשבתי "וואו! הם ממש יפים" אבל קשה לי לקרוא לזה משיכה. אז אני די חושבת שאני אמינית :) תמיד אמא שלי הייתה רגישה לקטע הזה שאף פעם לא אמרתי שאני אוהבת מישהו (למרות שהיא כל הזמן דוחפת לי למוח שזה בסדר אם אני לסבית, אף פעם לא נמשכתי גם לנשים.) וואו זה מביך לכתוב את זה >< אז... אם תוכלי לתת לי דרך לדעת אם אני אמינית או לא אני אשמח :)

Berethor

New member
הדברים שחווית לא מנוגדים לא-מיניות

למה חשבת שא-מיניים לא יכולים לאהוב או לראות יופי(או חוסר יופי)? כמעט לכל א-מיני שני אומרים שאוליי הוא נמשך לבני מינו, ככה שלא צריך לתרגש מזה. את כבר ענית לעצמך, כאשר ציינת שאת לא נמשכת גם לנשים, לא למשך מינית לשני המינים = א-מיני. איך יודעים שאת א-מינית? פשוט מאוד, תשאלי את עצמך האם את נמשכת מינית, ואחרת כך תשאלי את עצמך האם את מעוניינת בדברים מיניים עם אדם אחר, אם התשובה לשניהם שלילית סימן שאת א-מינית. יש עוד אספקט של א-מניות שהיא חוסר הנאה מדברים מיניים, אבל את הנ"ל יותר קשה לדעת מראש, בעוד שאת זה שאת לא מעוניינת אפשר לדעת מראש.

איך אפשר לדעת? זו לא שאלה קלה....

זה קצת כמו לשאול איך אדם יודע מה הנטייה המינית שלו? (אחרי הכל, גם א-מיניות היא בעצם סוג של נטייה מינית..) אני אנסה להסביר לך את זה דרך דוגמאות היפותטיות: נניח שכן התאהבת בבחור כלשהו ורציתי אפילו לשכב איתו והכל. (לא משנה כרגע עם כן עשית את זה או לא, כי הנקודה היא מה את ~מרגישה~ מה ~מושך~ אותך לעשיה) עכשיו את חושבת: 'וואלה, אני סטרייטית' ואז עוברים חולפים להם כמה שנים או אולי אפילו חודשים.. ופתאום את מוצאת את עצמך נמשכת לבחורה! אז מה את עכשיו? לסבית שחיה בהכחשה? בי? אז מה אני מנסה לומר? שאם כבר חווית משיכה מינית, את יודעת שיש לך אותה. וזה שיש לך משיכה מינית למגדר אחד, לא אומר שיום אחד לא תגלי שיש לך משיכה גם למגדר השני.... כבר היו דברים מעולם. ובכל זאת, רוב הנשים והאנשים מגדרים את עצמם לפי מה שכבר חוו. ולרוב זה לא משתנה. אז מה זה אומר לגביך? זה אומר שכל עוד לא חווית משיכה מינית את כנראה א-מינית. רק אם כמה סייגים: א. גיל 18 הוא גיל יחסית צעיר. זה נכון שהרבה בני נוער כבר חשים משיכה מינית בשלב הזה, אבל גם לא מעט נשים ואנשים מספרים שהחלו להתעניין במיניות בגיל מאוחר יחסית [אחרי 20. בואי נגיד שאם תגיעי לגיל 30, אז כנראה שזה לא ישתנה..] כך שהכל עוד יכול להשתנות. [מה שנכון אגב, בכל מקרה...] ב. יכול להיות שאת דמיסקסואלית, מה שאומר שכל עוד לא תהיי בקשר קבוע ואוהב לא תחושי משיכה מינית, אבל כאשר תהיה לך מערכת יחסים אוהבת, כן תחושי. מה שחשוב לזכור בכל הנושא הזה, זה שההגדרה הזו לא אמורה לצמצם אותך או להכתיב לך את מעשיך. זו הגדרה שבעיקר נותנת לך מבט נוסף על מיניות והבנה שגם לא להרגיש משיכה בכלל זה בסדר. זה בסדר אם זה זמני וזה בסדר עם זה קבוע וזה בסדר עם זה רק עם זרים. ה-כ-ל בסדר. [כל עוד את לא פוגעת באחרים] בסופו של דבר, את היחידה שיכולה לדעת מה את מרגישה ולכן היחידה שיכולה להגדיר את עצמה. ההמלצה שלי אליך היא לקרוא כתבות ומאמרים בנושא, שמצורפים כאן בפורום ולראות עם מה את מזדהה. ככה יהיה לך יותר קל להגדיר את עצמך. ולזכור להיות פתוחה לשינוי

למעלה