לא סגורה על זה...

אז ככה../images/Emo35.gif

אני מתכוונת (כלומר אבא מתכוון) לתולעים שנמכרות בחנויות דייג. איך אני יודעת אם מה שקנינו זה תולעי ים או שלשולים בקומפוסט? איך אפשר להרבות תולעי ים? בפורום דייג מאוד השתדלו לעזור לי (אנשים שם ממש חמודים), אבל לא בדיוק הבנתי פרטים מסוימים. לגבי אבא שלי- הוא בטוח שכל מי שלא שותף לעניין חולה, אני אישית די נרתעת... מחכה לתשובותייך, המון תודה!

gaichuk

New member
בעיה...

תולעי הים זקוקות למים חדשים בתדירות גבוהה. מזון רב זמין ללא הרעלת המים. וירח מלא פעם בחודש בשביל הזיגי-זיגי... ישנן חברות שעושות מאמצים עילאיים ומוציאות סכומי עתק בציוד ומחקר בכדי להגיע למצב של רביה שוטפת מסחרית. בינתיים לא כ"כ הולך להן... אני מתאר לעצמי שהתולעים שאביך קונה מגיעות בקופסת קרטון קטנה שמקורה בצרפת או איטליה,המכסה בצבע ורוד כחול ויש בפנים קצת נסורת או נייר רטוב.לא אדמה. השילשולים מגיעים בקומפוסט בתחילת דרכו,קרי,קש וזבל פרות. הגודל המקסימלי של הזן שנמכר לדיג הוא 10 ס"מ בזמן שתולעי הים יכולות להגיע גם ל-30 ס"מ ויותר. לפעמים,הרבה יותר. אבל לרוב הן באורך של 10 עד 20 ס"מ.

gaichuk

New member
אני ממליץ על התולעי גינה .

יש לך אפשרות להחזיק דלי עם תולעים וקומפוסט במקרר? אם כן,את מסודרת! אם לא,תצטרכי לעשות את כל המאמצים ולקוות לטוב. תגידי לאבא שלך שתפסתי איתן סרגוסים של 30 ס"מ בחורף. זה יעשה את העבודה...

למעלה