לא סגורה על זה...

לא סגורה על זה...

ובכל זאת- אבי מולידי כדייג חובב שנמאס לו לשלם על תולעי דיג מפציר בי ללא הרף לשאול אתכם- מישהו יודע כיצד ניתן לגדל תולעים כאלו ולהרבות אותן (בהנחה שישנה אצלי כמות התחלתית מסוימת)? אין לי מושג לאן להפנות את השאלה הזאת, מה גם שכאן כבר רגילים למוזרותי (היא בערך סטייה משותפת לכולנו, לא?)... המשך סופ''ש נעים וחג אהבה שמייח- הילה חיה ציפיס.

naja

New member
תנסי בפורום דייג.

הבנתי שמדובר בפורום די מקצועי. אם לא, תחכי עד שיגיע גאיצ'וק, הוא המומחה של הפורום לענייני קרפיונים.....

בלית ברירה

העליתי את שאלתי גם לשם, פשוט לא חשבתי שגם שם יהיו אוהבי זוחלים... מכאן עולה השאלה- ''דייג- אוהב דגים? אם אוהב אותם למה מוציא אותם מהמים, אין להם מים לנשום...''

BabaGee

New member
לא קשור

קודם כל יש שם לפחות חובב זוחלים אחד שבמקרה הוא גם אדום בפורום הזה. דבר שני, התצולעים האדומות האלה הן לא זוחלים למרות שהן זוחלות על החול.

BabaGee

New member
לא ממש

אני הלכתי יום אחד לדוג עם תולעי קמח הקטנות כדי לבדוק את העניין ובניגוד לימים אחרים שאני חוזר עם 49 קילו דגים
באותו יום לא חזרתי עם כלום וגם האכילות לא היו משהו (יש מצב שזה קשור לכישורי הדייג הלא הכי מדהימים שלי ויש מצב שזה קשור לפיתיון)

לעזאזל, אני צמחונית!! ../images/Emo4.gif

עדן את כמויות תיאורי הרצח, רק מתוך התחשבות...

BabaGee

New member
משתתף בצערך ../images/Emo140.gif

על מה בדיוק את מדברת ?? איפה ראית תאורי רצח ? קראתי את ההודעה שלי שוב ולא ניתקלתי בתיאור רצח אחד לרפואה.

מוהר

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

רוצח דגים תמימים מזל שאתה לא יודע לדוג !

gaichuk

New member
התגובה מופנית לבבא ג'י...

והכוונה לאיזור חברת חשמל באשדוד ששם יש דיג כרגע כמו שאין באף חוף אחר בארץ.

gaichuk

New member
שלום הילה חיה

את לא מציינת על אילו תולעים מדובר. אלו שילשולים או התולעים שנמכרות בחנויות לציוד דיג? השילשולים אדומים-סגולים וחלקים לגמרי. תולעי הים מורכבות מפרקים פרקים ויש להן זוג צבטות קטנות אבל חזקות שמשתרבבות מהפה בשעת לחץ או אכילה. בתמונה המצורפת זו תולעת ים. על תולעי קמח יש לפעמים תגובות לא נורמליות ולפעמים התעלמות מוחלטת. מה שכן,הן זולות יותר מכל תולעת אחרת. לכמות כמובן וריבוי עצמי... שילשולים בקומפוסט (Arizona red) עולים בקיבוץ דברת 50 ש"ח לדלי של מיונז 3 ליטר. יש שם כ-150 תולעים והן מתרבות מצויין. לא צריך להוסיף מזון לאורך תקופה ורצוי לשמור מקרר או מקום קריר אחר. הן לא מחזיקות מעמד במי הים לאורך זמן אבל אם יש דגים,הם יאכלו. אני משתמש בהן כפיתיון בסיסי והולך לי לא רע... תולעי ים (Nereis) עולות 20-25 ש"ח לקופסת קרטן קטנה עם 10-15 תולעים (תלוי בגודל). אפשר לחתוך לחתיכות ואפשר לשים שלמות. הן מחזיקות במקרר עד שבוע בערך ולא מתרבות. בחום הן מתות. את מוזמנת לספר לאביך על פורום דיג 467. שידע שהוא לא לבד במחלה הזו... נכון בבא?

למעלה