לא נתפס

doronK

New member
לא נתפס

עוד אחד מהרגעים האלה שאני תופס את עצמי ולא מאמין, כאילו הסיטואציה נפלה עליי עכשיו, לא מבין לא מעכל איך הוא לא כאן, הוא ככ מוחשי,הריח שלו על הבגדים החיוך שלו....והוא איננו, עם כל הנוכחות החזקה של אבא שלי.........הוא איננו, תחושה של כאילו לא עברו כל החודשים הקשים האלה וכאילו המכה נחתה עליי שוב פעם מחדש............ אין סיבות לחייך,כל הצחוק והחיוכים שלי מאז שזה קרה מהולים בזיוף מחריד, אני מקנא בחברים שיש להם אבא ומחכה לשמוע על אסונות של אחרים.......מה התעוות אצלי? קיבינימט.

funky n

New member
‏/tapuzforum/images/emo201.gif שום דבר לא התעוות אצלך

על כל אחד זה משפיע אחרת ,וזה בסדר שאתה לא מסוגל לצחוק ולהנות זה נורמלי,זה יעבור,תהיה חזק!

Jesse Ian

New member
../images/Emo20.gif

המכה הזאת נוחתת עלינו בכל בוקר מחדש, כשאנחנו מתעוררים לעולם שהמשיך בלעדיו כשאנחנו רוצים לעצור את כולם ולהגיד להם ששום דבר לא נשאר במקום עכשיו, שהצחוק והחיוך והאושר כבר לא שלמים אנחנו מקנאים בהם שהם שאננים, שהם חיים את החיים כאילו שלא יכול להיות ברגע השינוי, המוות, האובדן דבר לא התעוות אצלך, אתה רק אנושי. כולנו רוצים לחזור לחיים שלנו לפני האובדן כולנו חיים עם הנוכחות החזקה של האדם היקר שאיבדנו. הוא איתנו בכל רגע וזה כואב כי בעצם הוא לא איתנו וזה דבר כל כך סופי ובלתי הפיך.... לא נתפס

למעלה