לא נשאיר אותך לבד...

גלית333

New member
לא נשאיר אותך לבד...

אני חייבת להודות....שמדיי פעם נכנסתי ולא היו אי אילו הודעות חיזוק אז החלטתי היות ואת היחידה שהתייחסת..לא להשאירך לבד. ולהלן העידכון שלי: שלום לכולם קוראים לי גלית ואני לא מעשנת כבר מיום שישי האחרון! (זה לא אומר שלא בא לי ) ועכשיו אתם: כאילו.." או... כל הכבוד גלית, תמשיכי כך..אנו אוהבים אותך, אנו מבינים אותך.." ושוב אני: או איזו תמיכה, בעזרתכם באמת אבל באמת אפסיק לעשן, תודה לכם מעמקי נשמתי. טוב הבנתם.... אז נדפק לי קצת המח אבל לא נורא, כי תוסיפו לגמילה חופשת פסח עם הילדים ובנוסף הבית לא חזר לעצמו מאז ליל סדר שהיה אצלי, חוץ מזה שאני לא עובדת אני יוצאת מדעתי. אז מותר לי קצת. זהו.

היי גלית../images/Emo140.gif

כל הכבוד כל הכבוד כל הכבוד לך
בחרת תקופה לא פשוטה להפסיק לעשן, בדיוק בחג, עם כל האוכל והחופשות אז באמת כל הכבוד לךךךךך
אני בטוחה שקשה לך מאד אז איך את מתמודדת עם הקריזים והעצבים? הנה קצת טיפים בתקוה שזה יעזור לך. הרבה מים, מסטיקים וסוכריות "מותר". הליכה וספורט מאד עוזרים גם. כל פעם שבא סיגריה, לעשות משהו אחר, לצאת מהבית, ללכת לסדר את הארון בגדים (צוחקת) ללכת למכון כושר, העיקר לשנות הרגלים. לי הייתה שיטה שעזרה לי, לקחתי קשית וחתכתי אותה וכל פעם שבא לי סיגרה הייתי נושפת מהקשית. זה בהחלט עזר לי מאד. עברה כבר חצי שנה ללא עישון וכאילו הוכחתי לעצמי שאני יכולה ועכשו....עכשו אני במשבר.... שכחתי למה הפסקתי לעשן וזה מאד חסר לי אני מודה שאני צריכה חיזוקים. אני מחזקת אותך שתצליחי בהפסקת העישון כי זה אפשרי איפה את גרה? אם את גרה במרכז יש פגישות כל יום רביעי בגבעתיים כדאי לך ללכת כי זה בטח מאד מחזק ותומך. אני גרה בצפון ועובדת בערבים אז לצערי אני לא יכולה להגיע למפגשים האלה. חשוב שתדעי שיש גם עזרים שאפשר להשתמש בהם כעזרה בהפסקת העישון, יש כדורי זיבן, יש תרסיס פרידום (איתו אני נגמלתי) יש מדבקיות, מסטיקים, דיקור וכו'...... אני מאחלת לך המון בהצלחה בהפסקת העישון וצריך לחשוב רק על היום....רק היום לא תעשני.... בדרך כלל זה עובד

למעלה