סיוונוש - אחותי היקרה!
סיוונוש... שנה אחרי אותו היום... שנה אחרי... שנה עברה ואף אחד לא מתכנס כאן לזכרך, שנה עברה ואני מתוך סחף החיים נעצרת לבכות שוב את דמותך, את היית לי ``דמות``-... זיכרון האישיות המקסימה שלך לא יעומעם גם אחרי שנים רבות, התוכן שהיה בך, הטוב שהשפעת סביבך אינם בגדר נשכחות.... סיוונוש- אומרים שהשיגרה מרגיעה, שלומדים להשלים עם אבידות, אצלך סיון זה קשה יותר! את היווית לי מופת, תואר, עוצמה של מידות. אהבת הבריות שהיתה נר לרגלייך הכבוד שחלקת לכל בת - מעלייך ומתחתייך, הכנות והנעימות, הנתינה וההצטנעות, האור שקרן סביבך בכל עת של התגברות - ניצבים נגד עיני כששמך נישא באויר... גורמים לי להרים יד - ולמחות דמעות בהינף מהיר. יש הבאים לתקן תיקון לאורך זמן, משך שנים, ויש שבמשך תקופה קצרה, שמונה עשרה שנה מיטיבים למלא תוכן עצום של חיים. סיוונוש... פועלך הכביר מצוה לי לפעול כל עוד אני בחיים, אהבה שגילית לכל מצוה עלי לאהוב, להיטיב ולהשפיע, ולדעת לקבל יסורים. סיוונוש- כל המילים שרק תכתבנה... כל הדמעות שתיזולנה... לא תצלחנה למלא חסר אבידה. היית נשמה טהורה, כלילת מעלות, שראיתי לי זכות להלך לצידה... שנה אחרי, אני כאן סיוונוש, וגם את כאן - בתוך הלב. אף פעם לא נפרדנו ולעולם גם לא ניפרד. את זיכרונך אנצור תמיד לנגד עיני, כאב פטירתך הוא לבד יעמוד לי לנחמה, שהרי שם טוב הותרת כשעלית עולה תמימה. סיוונוש- שנה אחרי ושתינו כאן, ואני לוחשת באוזנך שתעלי אף את קול בכיה, שתבקיע שחקים עוד יבוא יום יבשר תחיה... שנה אחרי פטירתך, סיוון, ואני כותבת מכתב חותמת אותו בכאב... קשה לי בלעדייך כשנותר ממך אך זיכרון בלב, חותמת בגעגוע ובדמעות /tapuzforum/images/emo7.gif לך סיוון, הטובה שבבנות!! אחותך לעד ולעולם - עדןןן.