לא נרדמת!

לא נרדמת!

אז ככה...תקופה ארוכה אני לבד.. מידי פעם יוצאת עם גברים..אבל לא התאהבתי כבר המון זמן..אולי פגיעה שעברתי היא שחסמה,אולי פחדתי אולי סתם לא היה מישו שעשה לי אתזה.בכולופן היום פגשתי מישו.מישו חמוד...היה כייף אבל אני פ ו ח ד ת ת להתאהב.אם זלא הבנאדם?אם הוא פיתאום לא ירצה?! הלב חלש,לא רוצה להישבר שוב! איך מתגברים על המחסום?איך שוברים תקרח שהקפיא את ליבי??!!

asimm

New member
המ

הלב ישאר ככה כנראה כמו אצלי , אחרי שנתתי אותו בלי עכבות והיא זרקה אותו לפח ? הספיק לי יהיה בסדר

קופצים למים../images/Emo13.gif

מי לא נפגע באהבה... אבל אז לרוב מגיע הרגע בו יש כוח פנימי שנותן לנו את הכוח לקפוץ פנימה ולנסות... אי אפשר להרוויח בלי להסתכן...

בהחלט זה דבר מפחיד, להתאהב...

אבל מצד שני- אם לא נעז, ונלך על זה למרות הסיכון,לעולם לא נדע כמה האהבה יכולה לעשות לנו טוב. וכותבת לך זאת בחורה שעברה הרבה דייטים בחייה, והרבה אכזבות ופגיעות ובכל זאת המשכתי להאמין שזה עוד יקרה, וזה קרה וקורה כבר מעל לשנה
.

פרפרי אהבה,להתאהב זה לא מפחיד,להישאב פנימה זה

מה שמפחיד. ברגע שנשאבים לתוך אהבה זה כמו טוטו ולוטו אי אפשר לדעת אם זוכים או בוכים...

שובRתלבבות,פגיעה שעברת אמורה לחשל אותך לא

לחסום אותך. זה בדיוק כמו בתאונות שמעורבים בהם נפגעים. הפסיכולוגיה סבורה שאם מישהו נופל מסוס אז חייבים להעלות אותו שוב על הסוס לאחר שהוא מתאושש מהפגיעה הגופנית,כך גם בתאונות דרכים... מי שנפגע חוזר לאחוז בהגה לאחר החלמה

PINOKY1

New member
לא מחייב

כולם אומרים- מה שלא הורג אותך, מחזק אותך .... טעות! יש מקרים שמה שלא הורג אותך, מחליש אותך. ונכון שלא מתים מזה, אבל הכי בריא וטוב זה לעבד את המצב, לעבור דרכו, להתאבל קצת ואז זה בטוח יעבור, כי אי-אפשר לדלג על הכאב רק בגלל שלא הרג אותנו במקרה.

תודה תודה

לכל המגיבים.אתם מקסימים ואני מתעודדת מהעצות והטיפים...יהיה טוב אני מקווה‎;-)

תגובה

עשי מה שנעים וטוב לך. אם את נהנית מהבחור, צרי אתו קשר בדרך שנעימה לך, בעדינות ובשלוה. אם תאהבו, כבר תהנו מזה ותרצו להמשיך. השתתפי בהרבה מסגרות שמענינות אותך, וכך תמצאי קשרים חדשים.

למעלה