לא נרדמת

ברטיניה- אני כאן איתך עד 4:00 בבוקר

ממתינה לתשובה שלך במיקרה ניכנסת ילקרוא אם יש לי הודעות ולומר לכולם לילה טוב אבל פאתום ראיתי אותך כאן על החוף שלי - ואם את לא נירדמת אני איתך נשמה- אולי תרצי לשוחח קצת בצאט? או כאן או איך שאת רוצה אפילו שאני לא כל כך מריגשה טוב אני רוצה לחזק אותך תמיד מיחזקים ביחח דאת יודעת את זה נכון? אז א ני כאן מכינה לי שוקו בנתיים אם בא לך לשוחח ולהירדם בלי מחשבות מעיקות ומציקות - מי כמוני יודעת מה זה ???!!!!!! אז אני ימתין לך עד 4 אם לא תגיעישאני פשוט יבין שנירדמת וזהו. נב.- לא י דעתי שאת ישנה עם מוצץ אז לילה טוב נשמה אני כאן עדיין. אובת כמו תמיד תמיד תמיד- מיקי .

ברטיניה- אני כאן איתך עד 4:00 בבוקר

ממתינה לתשובה שלך במיקרה ניכנסת ילקרוא אם יש לי הודעות ולומר לכולם לילה טוב אבל פאתום ראיתי אותך כאן על החוף שלי - ואם את לא נירדמת אני איתך נשמה- אולי תרצי לשוחח קצת בצאט? או כאן או איך שאת רוצה אפילו שאני לא כל כך מריגשה טוב אני רוצה לחזק אותך תמיד מיחזקים ביחח דאת יודעת את זה נכון? אז א ני כאן מכינה לי שוקו בנתיים אם בא לך לשוחח ולהירדם בלי מחשבות מעיקות ומציקות - מי כמוני יודעת מה זה ???!!!!!! אז אני ימתין לך עד 4 אם לא תגיעישאני פשוט יבין שנירדמת וזהו. נב.- לא י דעתי שאת ישנה עם מוצץ אז לילה טוב נשמה אני כאן עדיין. אובת כמו תמיד תמיד תמיד- מיקי .

נ שמה אני לא יכולה להוציא הודעות

מהכרטסי שלי כי ני ביתי לשנו ת שם ויש לי עכשיו שתיים שת יי כ רטסייםס והם לא זמינים את משראיר ה לי ואז אנ ילר ידועת איך פותחים את הכרטיס בעיה רצינית נשמה כאן כאן עניתי לך אם תשימי לב נשמה לילה או בו קר טוב אוהבת מיקי.

היי

בשורה הכחולה על המסך שרשום בה "הוספת הודעה" צריך להיות גם רשום לך "יחפה על החוף יש לך הודעה". כרגע נראה לי שיש בעיות במערכת ולכן את לא מצליחה להגיע לשם.

משימה זו מייקי- אני יודעת נשמה../images/Emo6.gif

אבל עכשיו את יכולה לשלוח לי לכאן מה שאת רק רוצה. אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת כהמש אני אוהבת- מיקי.

מיקי ,

תתחדשי על השם החדש, אבל כתבתי לך דברים חשובים ואני לא יודעת אם אני אוכל להיזכר ולכתוב אותם שוב. אם את זוכרת את הסיסמא של השם הקודם, עוד תוכלי לחלץ את ההודעות ששלחתי לך.

למעלה