לא נרדמת...

רחלי555

New member
לא נרדמת... ../images/Emo46.gif

כבר שעות רבות מעשר בלילה שאני מנסה להירדם, למה זה לא הולך לי ??????????? אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אולי התרגשות??? אולי אכזבה??? ביי לכולם אהיה כאן שוב בתחילת השבוע מקווה שעד סוף השבוע הבנות של אחותי יתחשבו בי ויתנו לי להציץ לפורום אם לא טליה בטח תעדכן אותי נשיקות רחלי

רחלי555

New member
זהו אני יותר מאוחר כבר יוצאת

ויש לי המון דברים לעשות, הספקתי לישון מרבע לחמש ועד שש שיהיה לכולם סוף שבוע נפלא רחלי

מירבי*

New member
התרגשות../images/Emo13.gif

רחלי יקרה, לפעמים כשמשהו בתכניות משתבש חשים אכזבה, זה בסדר להרגיש ככה. אין ספק שמה שאת חשה זו התרגשות גדולה לקראת הנסיעה הצפויה מחר, תקוה גדולה שהפעם זה יצליח ואכזבה על כך שלא הצליח בפעם הקודמת. אני יודעת כמה את מסורה לטיפולים, כמה את עושה ככל שביכולתך כדי להצליח, זכרי היטב שהיתה לך מטרה ואת עומדת להגשים אותה. אוהבת אותך, מאמינה בך ומחזיקה לך אצבעות

רחלי555

New member
תודה מירבי

על כל העזרה והתמיכה ועל כך שאת מוסרת את כל כולך למען ההצלחות של כולן אינני יודעת כיצד את מצליחה לזכור את כולם ולהיות שם בשביל כולם תמיד כשצריכים אותך אין לי מושג איך תמיד את אומרת את המילים הנכונות וסובלת את כל הקנטרנויות ותמיד תמיד מחזקת מתי, מתי את מספיקה לראות את הבית והמיטה הרי את מדברת עם כולם עד שעות לא שעות ... אין לי ספק שאת מחזיקה אצבעות ושאם היית יכולה היית גם נדחפת איתנו בכדי לראות שהכל בסדר... האכפתיות שלך והמקות שיש לך בלב ענק... נשיקות רחלי

טליה321

New member
נשמה טובה של בהצלחה ../images/Emo24.gif

רחלי נשמה אני שוב במיבצע נרות וגם בבוקר ארוץ לרב ואברך אותך נשמה שלי אל תידאגי היי רגועה יש מי שחושבת עלייך אוהבת ומחזיקה אצבעות הפעם את תיהיי הרה ואני אהיה אחריי נשמה טובה יש מי ששומע ורואה כמה את מסורה למיצווה והפעם יתן לך דחיפה אז נשיקות וחיבוקים מחכה לך כאן לא אזוז אוהבת טליה

למעלה