לא נראה לכם מוזר....

לא נראה לכם מוזר....

אני רוצה לציין שאני לא מאוהדות שירי אבל.... אני חושבת ששירי זמרת טובה לא נראה לכם מוזר ששירי לא נמצאת בכלל בין ה50 היפים והנכונים?? נראה קצת לא הוגן אתם לא חושבים

Dark chocolate

New member
../images/Emo75.gif../images/Emo122.gif

שירי לא צריכה להיות מספר ברשימה בשביל להבין שהיא יפה..
[[ומה זה לעזאזל נכונים?! שמישהו יסביר לי בבקשה
]]

../images/Emo45.gifקונספירציה!!!!!!../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

[עזבו אני מושפעת מפורום כוכב
] באמת מגיע לה.... ולקרן מגיע יותר מ-24
ולמה בר רפאלי נכונה?!

dovratl120

New member
זה כי אין לה יחסי ציבור טובים

אבל כולם יודעים ששירי היא הכי יפה ונכונה [נכונה
]

linoy7

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif../images/Emo99.gifנכונה../images/Emo98.gif../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

N o E i T

New member
השנה הזו הייתה קצת בעייתית

היו כ"כ הרבה פריצות אחרות, שירי לא הוציאה דיסק חדש, היא אמנם במחזמר "הלהקה", אבל זה לא קשור לזמרת השנה. שירי לא הייתה השנה הרבה בטלוויזיה, או בכל מיני אירועים.. הפחיתה בכמות בצורה משמעותית. שנה שעברה שירי התברגה בין שני המקומות הראשונים בכל מצעד ומצעד שהיו, בדיוק בתקופה הזו.. למה?כי היא חזרה מהאירווזיון,בדיוק הוציאה דיסק.. היה לה מומנטום טוב. השנה מבחינת מוזיקה היא לא עשתה הרבה, והעדיפה להתרכז יותר במשחק, זה מראה תוצאות אין מה לעשות.. אבל אני בטוחה שבקרוב מאוד עם הדיסק השני שלה בע"ה היא תפרוץ שוב. לכל זמר יש את תקופת היובש שלו,אין מה לעשות.. לוקח זמן להוציא דיסק. כל עכבה לטובה.

../images/Emo45.gif

בכל מקרה אהבתי קצת שהיא התרחקה מכל התעשייה לזמן מה ויותר השקיעה במשחק..זה השתלם לה.. והיא הפתיעה אותי בגדול!

צודקת בכל מה שאמרת../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אבל המצעד הספציפי הזה לא קשור למוזיקה.... וזה לא שהיא נעלמה מהעולם או משהו כזה שירי נכונה!!!

../images/Emo214.gif../images/Emo45.gif../images/Emo152.gifסיכמת כלכך יפה../images/Emo13.gif

מסכימה לגמרי, ובטוחה ששירי עובדת כל כך קשה בשביל להצליח

למעלה