לא נראה לי ששמתם לב אבל... ח=ו=פ=ש!!!
F Flashkes New member 25/3/04 #3 לא יודעת מה איתך אבל אני צריכה להתייצב מחר בשמונה בבוקר בבית ספר, בדקתי וזה לא עונה לי על ההגדרה של חופש.
לא יודעת מה איתך אבל אני צריכה להתייצב מחר בשמונה בבוקר בבית ספר, בדקתי וזה לא עונה לי על ההגדרה של חופש.
H HollowSHIT New member 25/3/04 #6 מה חופש?! עבודה כל יום. {חוות התוכים} מחנה עם החניכים שתי עבודות להגשה בהסטוריה שיעורים במטמתיקה שיעורים בלשון עבודה להגשה במחשבים (שזה בעצם יח' אחת של הבגרות) מה חופש בזה?!?! אני נועל את עצמי בחדר כל יום\כל היום ועושה עבודות... :-|
מה חופש?! עבודה כל יום. {חוות התוכים} מחנה עם החניכים שתי עבודות להגשה בהסטוריה שיעורים במטמתיקה שיעורים בלשון עבודה להגשה במחשבים (שזה בעצם יח' אחת של הבגרות) מה חופש בזה?!?! אני נועל את עצמי בחדר כל יום\כל היום ועושה עבודות... :-|
Y YaLdoNet 4 EveR New member 25/3/04 #8 1. הדף שהיא חילקה 2. להגיש את כל שאלות המאגר בסיכומים (להיסטוריה מורחב) : 3. דף 4. עוד מאה דפים הכל להגשה
1. הדף שהיא חילקה 2. להגיש את כל שאלות המאגר בסיכומים (להיסטוריה מורחב) : 3. דף 4. עוד מאה דפים הכל להגשה
R R a a B New member 26/3/04 #12 היה\יש מיקוד בהיסטוריה? ולמה לא צריך להגיש סיכומים של הגדולות? (לא שאני רוצה, סתם מתעניין)
T The Perfect Nickname New member 26/3/04 #13 די להתבכיין.. אחח.. דור של מפונקים תגידו תודה שדרורה לא ביטלה את פסח...