לא נראה טוב..

lollipop06

New member
לא נראה טוב..

היי בנות,
היום יש לי תור לרופאת נשים והיא אמרה לי לבצע שוב בדיקת בטא לפני שאני מגיעה אליה כדי שנראה "עליה יפה"...
ביום רביעי הבטא הייתה 2013
היום לפי החישוב של היה צריך להיות בין 8000-9000 אבל יצא לי רק 3294
(בתחילת שבוע 6)
מקווה שזה לא חס וחלילה "נופל" שוב...
מה אתן אומרות?? יש עוד סיכוי?

סיכויים

אחרי שהבטא חוצה את ה1000 היא מפסיקה להכפיל את עצמה ועולה הרבה יותר לאט...
לא להספיד לחשוב חיובי עם אנרגיות טובות ולקוות שבאולטרסאונד תראי שק היריון חמוד!!

lollipop06

New member
אז הרופאה די הספידה

הייתי אצל הרופאה.. היא אמרה שהעליה לא תקינה ובשלב כזה (שבוע 6) צריך לראות שק ואפילו עובר והיא לא ראתה כלום....

היא הפנתה אותי לרופא פריון (כי היא באה מתחום אחר לגמרי בגניקולוגיה) ואמרה שאעקוב אחרי הבטא אם היא יורדת... אם לא תרד וגם לא תעלה באופן תקין כנראה שאצטרך כדורים להפלה

מבאס מאוד... קצת קשה להמשיך הלאה כאילו כלום
בא לי הפסקה קטנה מהמירוץ הזה.. אבל מצד שני לא ברור אם זה יגיע טבעי..

לא להספיד!!

צריך לעקוב אחר הבטא... לראות אם יש עליות או ירידות...לא עטשים את זה על סמך בדיקה אחת...
לגבי האולטרסאונד... בבטא מעל 1000 1500 רואים שק היריון...אבל זה כשהמכשיר טוב... אם זה מכשיר ישן אולי קשה לראות...

היי יקרה

אני פה רק כדי להזמין אותך ל"אובדן הריון" אם יסתיים רע. יש שם קהילה מאד חמה, תומכת ומכילה לעניין האובדן הזה, שהרבה פעמים 'נופל' מתחת לרדאר. כמובן מקווה מאד מאד שיתפתח תקין !!!!

lollipop06

New member
קראתי שם קצת אחרי שכתבת לי...

באמת נראה שיש שם תמיכה...
קשה לי להודות במושג הזה ״אבדן הריון״ ואולי זה מוזר אבל אני מרגישה שיש בנות שיש להן יותר מקום שם כי הפלה בשלב כזה היא ממש מוקדמת.. (מקווה שאם באמת תקרה לא תהיה בשלב מאוחר כמובן)

lollipop06

New member
עדיין לא... מחר

עדיין יש בי תקווה קטנה למרות מה שאמרה הרופאה
נראה מה תהיה התוצאה
כרגע יש לי חולשה וסחרחורות וגם סבלתי עד לפני כמה ימים ממש מבחילות...
אם יש לי תופעות אז לפחות שיהיה תקין...

אחרת גם סבל וגם לשווא?!

מקום

הלוואי שלא תצטרפי, מחזיקה לך 20 אצבעות! אבל אם חלילה כן - יש לך מקום. יש אצלנו מקום לכל מי שאיבדה הריון - בת 20 או בת 40, יחידנית או נשואה, בשבוע 6 או בשבוע 36, מהריון ספונטני ולא מתוכנן או מהריון אחרי שנתיים של טיפולים. אובדן הוא אובדן הוא אובדן ויש מקום לכולן. אנחנו לא מחלקות ציונים ולא מדרגות את האבל. רק מחבקות, מנחמות, מלוות כל אחת שזקוקה לנו. מחכה לעדכון שלך (שמח אמן!) מחר.

lollipop06

New member
אז נכון להיום גם הבטא עלתה מ-3294 ל-3885

גם לא תקין...
מי יודע כבר מה יצא מזה.. מאוד מקווה שזה לא הריון מחוץ לרחם!!!!
מחר אלך למיון נשים שיבדקו שוב כי התור לרופא הוא רק בעוד שבועיים...

lollipop06

New member
תודה. בינתיים במעקב..

אחרי שאתמול הרופאה כמעט שכנעה אותי בטלפון שהיום אקבל הפניה למיון בבי"ח לכדורים להפלה, ניגשתי היום למין נשים ו- הפתעה! ראו שק הריון...
אבל אין שק חלמון ונתוניי הבטא כאמור לא משהו...
אז לפחות היה רופא סבלני ומקסים שאמנם אמר שאין הרבה סיכויים אבל מנגד אין מה למהר להפלה. לבדוק שוב הכפלה של בטא בשבוע הבא ובשלישי לעשות שוב אולטרא-סאונד...
כ"כ הרבה זמן של נדנדה בין תקווה לאכזבה... אבל כנראה שאין ברירה ואני מנסה לא לחלום יותר מידי...
תודה לכל המתעניינות...

אין ברירה

מצב הביניים בו את מצויה קשה.... מצד אחד - יש הריון. מצד שני - תקינותו מוטלת בספק. ולך נשארת ההמתנה מורטת העצבים. שמחה עבורך שזה לא הריון חוץ רחמי. וממשיכה לחכות ביחד איתך.

lollipop06

New member
תודה

היום בבדיקת דם הבטא עלתה מ-3885 בום חמישי ל6984.... עליה סבירה יחסית לא?
ביום רביעי שוב בטא ואולטראסאונד
מתפללת

lollipop06

New member
תודה בנות על התמיכה

כרגע שוב באותו מצב של חוסר ודאות...
אבל כמה צ׳אנסים כבר אפשר לתת להריון המוזר הזה...
עדיין רק שק הריון ללא שק חלמון וללא עובר ובטא שעולה שוב אבל עלייה קטנה ללא הכפלה..
הרופאה אמרה שהפנו אותי מוקדם מידי שוב לאולטרא סאונד וצריך לחכות עוד 7-10 ימים
ובינתיים- הבוקר גם הכתמות חומות (אך לא דם טרי בינתיים...)
אז שוב- אין לדעת!!

למעלה