לא נקלטת..

hebreia

New member
לא נקלטת..

טוב, אני חושבת שהפשלתי לחזור לכתוב בפורום. אני פונדקאית פעם שניה. בפעם ראשונה תהליך באופן פרטי לפני שלוש וחצי שנים. נקלטתי בפעם הראשונה וילדתי בן חמוווד לזוג מדהים. נשארנו חברות טובות עם האם ואני רואה אותם כמעט כל שבוע. קשר מיוחד, הזה שבא מהבטן באופן ישיר מהמילה. החלטתי לעבור שוב את התהליך, הפעם דרך מרכז אך...מהיום שחתמנו מוועדה ( לפני שנה) ועד היום אין שום לווי או תמיכה, פעמיים נפנפו בטלפון..אני מתמודדת עם הכל לבד. בקצרה: ארבע החזרו, פעם אחרונה של שלושה עוברים, עוד שתי הכנות להחזרה וביטול ברגע אחרון, מתוכם שלוש החזרות עם תרומת ביצית מקייב, פעם אחת טסתי לשם. פעמים איבדו עוברים, פעם במעבדה של בית חולים ופעם בקייב. אין ספור מכשולים, כמו לבצע בדיקות דם ואולטרסאונד ביום שישי בעיר בצפון שכלום לא עובד בשתי קופות חולים, מכבי וכללית. ביקשתי שיעשו לי הסטרוסקופיה, הכל תקין לחלוטין. התחננתי שישנו פרוטוקולים (הפעם זה על בסיס טבעי), ישנו תרופה או משהו, כי בתהליך קודם לפחות היו תופרות לווי, הפעם אני מרגישה שתרופות משפיעות בכלל. בהחזרה אחרונה רופא אומנם סירב לשנות תרופה אבל לפחות ראה בבדיקות שאין השפעה והגביר מינון. בהתחלה עבר משלוש פרוגינובה לארבע, ואחרי יום לחמש. ואאאז רירית הייתה יפ, 12 או 13 לא זוכרת.
שוב ושוב תשובה שלילית... אני כבר לא יודעת מה לחשוב. כל כך מקפידה על הכל, לא שכחתי אף כדור אפילו לא פספסתי בשעה, מקפידה לנוח, לשתות הרבה, לאכול בריא, אפילו מצאתי כל מיני מאכלים שלא כדאי לאכול, כמו צלפים ושטויות אחרות, וכל פעם לא מאמינה שתשובה שלילית...מרגישה ששוברת את הזוג כל פעם עוד ועוד. נשברתי בעצמי. לא יכולה להסתכל על נשים בהריון, תינוקות בעגלות, מקנאה בהם מוות, ולא משנה שיש לי שתי בנות יפות ובריאות, שילדתי בן בריא לזוג אחר. לא משנה...מרגישה עקרה...אף אחד לא מאמין לי שכנראה תרופות אלה לא משפיעות עלי. בתהליך ראשון עשו לי דקפפטיל 3.75 ואסטרופם ואנדומטרין. הפעם על מחזור טבעי פרוגינובה 3 ואוטרוגסטן 900 . מה אני עושה לא נכון שמתשעה עוברים אף אחד לא רצה להשאר בבטן שלי?!

קודם כל ............

זה שנקלטת בפונדקאות הראשונה על ההתחלה לא אומר שתיקלטי גם פה ....בפונדקאות השנייה ...
דבר שני --את לא אשמה בזה שאינך נקלטת !!!ואת עושה הכל נכון !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ויותר מזה פשוט ביש מזל ..או שהעוברים לא טובים .נקודה .כי אני בטוחה שאותך בדקו והכל תקין אצלך.אז ...בהצלחה !

2 שאלות

שלום ...שאלה ראשונה שעולה לי - למה בפונדקאות השנייה החלטת לעבור דרך מרכז אחרי שבפונדקאות הראשונה זה היה באופן עצמאי?

שאלה שנייה- חשבת להציע למיועדים לעבור רופא? ואולי לרופא שטיפל בךבפונדקאות הראשונה?

hebreia

New member
תשובות

1. מצחיק, אבל רציתי שתהיה לי תמיכה וליווי , כי אין לי קרובי משפחה, רציתי שיהיה מישהו שיתן עצה, שינחה בדרך. ואני לא אוהבת להציק לאנשים ולדרוש תשומת לב. טעות שלי הייתה שהרשתי לעצמי להיסחף למרכז אחר ולא של מירב.
2. הצעתי ולא פעם אחת. אפילו את ההיסרטוסקופיה עברתי אצל רופא מתהליך הראשון, וקיבלתי תשובות ברורות. התשובה של ההורים: לא נראה לנו שזה יעזור, את יודעת כמה רופאים עברנו?
אבל הפעם לא אשתוק עד שננסה משהו אחר.

מירבי*

New member
את עושה הכל נכון

חשוב שלא תגררי את עצמך לתחושת כשלון והאשמה עצמית.
סביר להניח שהכל בסדר אצלך, הוכחת כבר שאת יודעת להיות בהריון.

נסי להשיג את הפרוטוקול הקודם מהתהליך הראשון שבו הצלחת והראי אותו לרופא.
יש לרופאים נטיה לא להקשיב תמיד למטופלות, תתעקשי על הפרוטוקול שעבד אצלך.

יש לי פונדקאית עם סיפור דומה, לבסוף הזוג שכנע את הרופא להקשיב לה ולתת לה את הפרוטוקול שעבד וכך היה, היום היא כבר בחודש חמישי.

בהצלחה וחג שמח

hebreia

New member
להשיג פרוטוקול שעבד

זה מה שאעשה, תודה. חיזקת אותי מאוד, חשבתי כבר שאני ממציאה הכל

natasaa

New member
יש כל כך הרבה גורמים..

אני לא חושבת שאת צריכה לבדוק מה "לא בסדר".. זאת אומרת, זה נכון לעצור ולשאול שאלות, לשנות דברים, אבל לא להאשים את עצמך כמו שמרגיש ממה שכתבת.
לקליטה מוצלחת יש הרבה יותר גורמים מאשר מצב הרירית. איכות העוברים, מזל.. ראיתי פונדקאיות עם ריריות נהדרות שלא נקלטו כי העוברים היו פחות טובים, וגם כאלה שגם הרירית נהדרת ועוברים טובים לא הובילו לקליטה בניסיון אחד ובניסיון הבא כן.
אז יקירה, אל תתייאשי ובטח שלא תקחי אחראיות על משהו שהוא לדעתי ממש מחוץ להשפעתך

futura mama

New member
כתבתי לך מסר בתיבה האישית

חוץ מזה אין כזה דבר לא רוצים להישאר בבטן שלך , כמו שכתבו לך כאן , הכל עניין של פרוטוקול תרופתי . יהיה בסדר , את תיראי!!

למעלה