לא נציג של אף אחד

SnookerSalvador

New member
לא נציג של אף אחד

יש שיר כזה לא??
טוב אז אני לא אחשוף את שמי פה ותנו לי להסביר גם למה...! אז אני הייתי שם, הייתי עד לכל האירועים "החריגים" ומאוד רציתי להביע את דעתי לגביהם, ואני עושה את זה בעילום שם כביכול מפני שמה לעשות...?!@? שני ה"ארגונים" (אם אפשר לכנותם כך) מנוהלים על ידי אנשים שלא היתי רוצה לראות בעולם הביליארד, ובגלל אהבתי הבלתי מעורערת למשחק עצמו אני לא רוצה למשוך "אש" לא מצידו של יושב הראש של האיגוד, יוסי לוי או עופר פאר כי ככל הנראה בסופו של דבר השחקנים הם המפסידים הגדולים. ראשית אני ממש מודה ליוסי לוי ולעופר פאר על תרומתם לקידום ענף הספורט הזה בישראל אבל.... אני יכול לומר שבנושא של המקרה שהיה בין יוסי לעופר תחילה לא היתי אוביקטיבי לגמרי כי אני בעצמי לא ממש מסתדר עם עופר, ותחילה חשבתי שזה ממש חוצפה מצידו להרים את קולו במסגרת התחרות ולהתערב בעניינים שכביכול לא קשורים אליו, הלא מר עופר לא קשור לתחרות בשום אופן ולכן אין לו שום השפעה או זכות להתערב ומה גם שאם חש צורך לעשות זאת, יש דרכים לעשות זאת. אבל כשראיתי את התגובה "הברברית" של יוסי חשתי גועל ורציתי לקום וללכת משם לאלתר ללא לקיחת שום צד בנושא, פשוט גועל מה שקורה שם. * עופר - למרות שאני לא ממש אוהב את דרכך וגם את העובדה שתמיד אתה כביכול מחרחר מלחמות ומוציא אנשים מיושבים בדעתם מדעתם אני מאוד מופתע ממה שאני קורא כאן, ואפילו מכבד את הדרך שבה אתה נוקט! אני מקווה שלא תרד לרמה שלהם ותמשיך בדרכך "הטהורה" כביכול ומען ענף הספורט הזה, ללא איומים מילוליים או פיזיים כמו שאני יודע שאתה נוטה לעשות לפעמים. ועוד משהו עופר, אתה יודע טוב מאוד שגם אתה אחראי חלקית לכל העניין הזה אפילו שהם אלו שהדיחו את התלמיד שלך, הית יכול לעשות את כל העניין הזה בדיסקרטיות, מבלי לפגוע בסדר ותוך שמירה על השחקנים שלך. ושלא תבין לא נכון, אני מסכים (בטח גם כל אדם שפוי) ששחקן שמתחרה לא יכול לכהן כשופט. עכשיו לנושא הכי חשוב..... יפים!!!! אני לא לוקח צד כאן נגד או בעד שום ארגון, אני מתייחס למצבים ספציפיים, יפים הוא האחרון שצריך לסבול כאן בגלל שיוסי לוי והארגון שלו לא אוהבים את עופר. ואני מודיע כאן רשמית שאם יפים לא ישתתף בתחרויות בעתיד אני אפרוש מהן ואפתח במלחמה בעצמי... שביתה של כל השחקנים בכדי להבהיר ליוסי, הי"ור וגם מר עופר היקר שלא משנה אילו חילוקי דעות יש ביניהם, השחקנים לא יפגעו!! אם זה יקרה לא תהיה לי ברירה אלא לחשוף את שמי.. ובקיצור, חלחלה עוברת בגופי ומבוכה כשאני חושב על האירועים המדוברים שהתרחשו במונרך במהלך התחרות. צר לי ואני מקווה שכל הענף יתמקצע וישתפר. נ.ב היתי נוכח גם בתחרות שעופר ארגן במונרך בעבר, היא לא היתה מושלמת אבל הרבה יותר מקצועית ומאורגנת! אבל אל לנו לשכוח שגם להתאחדות יקח קצת זמן להגיע לרמה אבל אני מקווה שהם יגיעו, ואם אין ברירה, ועופר יוסי וחבריו חייבים להיות שם היתי מנסה לשלב כוחות ביניהם למען הספורט. שימו את האגו בצד!!!!!!!!!

9ball master

New member
שלום....

זכותך המלאה לא להסכים אם גורם או איש כזה הוא אחר. אני שמח שאתה מצטרף אלינו כאן בפורום ואני מקווה שגם תמשיך לקחת בו חלק פעיל מעבר לנושא הכאוב הנ"ל. אני לא יכול לדבר במקום יפים אך משיחתי איתו, לא נראה לי שהוא מתכוון להרשם לתחרויות עתידיות של האיגוד (כמובן שיכול להיות שאני טועה) בכל מקרה איגוד שחקנים מתהווה בימים אלו על מנת לחזק את מעמדם של השחקנים ולהלחם עבור זכויותיהם. אני לא אתן ששחקנים יהוו כלי משחק ביידיהם של אף גורם כזה או אחר!!! ואם נצטרך גם נבצע שביתות!!! אתה מוזמן להצטרף אלינו

corner2u

New member
תגובה!

א. לפחות יש עדות של אדם אוביקטיבי שהצעקות והתערבות בעיניני התחרות החלה על ידי עופר, ועל כך תודה. ב.כמו שאתה מכיר את עופר לא כל אחד יכול לשמור על איפוק היות והיכולת שלו לעצבן את הזולת היא גדולה. ג.האיש הזה יוסי לוי ששוחחתי איתו ביום ו' על מנת לשמוע מה קרה הרגיד שיורקים לו בפנים לאחר מאמץ רב שהשקיע באירגון התחרות, אנו יודעים שכל אחד שעומד מהצד חושב שהוא יכול לעשות את זה יותר טוב. ד.כמו כן, מסר לי יוסי, שעופר החל להשתולל ולדפוק על הקירות ועל הדלפק בשיחה שהיתה לו עם היו"ר וזה על מנת לגרור את היו"ר למעשה בלתי מאופק. ה. לגבי יפים: הוא לא קורבן אלה זה עונש שמגיע לו,ואם תחשוב על זה גם אתה אזי אתה גם תזהר בעתיד לא לנהוג כמהו. ו.לגבי שיפוט: אלו תנאי השיפוט כרגע בישראל מה לעשות? השחקנים גם שופטים דברים ישתנו בעתיד אפ כולם יתנו יד. ז. יוסי אמר לי שבשלב הבתים כל בית קיבל שולחן היה ראש בית וכל פעם אחד מהבית גם שפט. כך מקובל ולא היו תקלות. ח. בשלב הנוקאט שחקנים שסימו לשחק נתבקשו לעזור בשיפוט, לתת יד לאירוע זה לא מילה גסה. ט. כולנו יודעים את התאוריה לישם את התאוריה יכך עוד שנים, ואם לך אין סבלנות וסובלנות אתה מוזמן להצטרף לאיגוד שחקני הבילאר המדוכאים בישראל (עופר& שגיא ושות). ח. אין צורך באמת שתחשוף את שמך כי אחרת איך תוכל להשתתף בתחרות הקרובה לבחירת הנברת של ישראל לאירופה?

YefimP

New member
על מה מגיע לי עונש ?

בוא תסביר לי על מה בדיוק מגיע לי עונש ומה אני עשיתי לא כחוק בתחרות הזאת. אם לא היית נוכח במקום אז אתה מסתמך על דעותיהם של אחרים ואתה לא יכול להיות אובייקטיבי. אני מציע לך לברר טוב מה בדיוק התרחש במקום. ואני אזכיר לך קצת את המקרא : בדרכי לעמדת שיפוט מאמני עופר אמר לי לא לשפוט. מר יוסי לוי שאל אותי האם עופר אומר לי לא לשפוט. ללא תגובה מצידי השופט הלאומי ומארגן התחרות התפרץ לידי בצעקות . הדבר הראשון שהוא צעק ( אני מזכיר לך הטורניר היה בעיצומו באותו רגע וכמה מטרים מאיתנו התרחשו משחקי 1/8 גמר ) היה : "יאה זבל שכמוך!". מה היה לאחר מכן איני יודע כי קיבלתי שוק מנטלי איך דבר כזה , במעמד כזה יכול לקרות. לדעתי כל הנוחכים במקום גם קיבלו שוק מההתפרצות הזאת. בלי להתערב במתרחש לקחתי את עצמי לחלק השקט של האולם. אם אתה חושב שבן אדם נורמלי יכול לסבול כזה דבר, אז אתה צודק - מגיע לי עונש . אתה גם כתבת, שאף אחד לא צקיך להתנצל בפניי. נכון לא צריך להתנצל בפניי, אבל האיגוד צריך להתנצל בפני הציבור על התנהגותו הבלתי ספורטיבית וחסרת מקצועיות של השופט הלאומי כל עוד הוא הנציג הרשמי של האיגוד באירועים שלה.

corner2u

New member
במכתב שקיבלתי לרישום לתחרות

היה כתוב שיא מרכז לתחרות בשם דרור דוברונסקי, איכן הוא היה? אולי כדאי שאשאל אותו גם כמה שאלות? מה הוא עשה? מה חלקו באירגון? למה הוא לא נותן את תגובתו?

corner2u

New member
שוב אני חוזר ואומר

אני לא רוצה לזרוע אש,לדעתי ממש לא צריך שום עזרה מעופר&שגיא ואתה מוזמן להצטרף אליהם אולי תעשה ביחד איתם נבחרת ותיסעו ל-euro tour ידידי אתה כפוי טובה, זה מה שיש לי להגיד לך אין צורך שתזדה זה בסדר!

O f e r P e e r

New member
אתה...

פשוט תוקף כל אחד שמביע דעה שונה משלך!!! תתבייש לך כאשר אתה מודיע כאן כי אין לך אינטרס בעמותה פרטית זו!!!

SnookerSalvador

New member
corner - עופר צודק

אתה תוקף את כולם ומוסיף לכל אחת מהתגובות שלך גם איזה משפט חיובי אבל אני באמת מתחיל לאהמין שאתה כלל לא אוביקטיבי. אין לך מושג בכלל מה קרה שם עם יפים, אתה לא מכיר את יפים, ואני מקווה שבעתיד יקרה לך משהו דומה בכדי שתבין מה אתה אומר ותתעשת.

SnookerSalvador

New member
דוגמא

ואני מדבר על הציניות הבוטה שלך כדוגמא: "ט. כולנו יודעים את התאוריה לישם את התאוריה יכך עוד שנים, ואם לך אין סבלנות וסובלנות אתה מוזמן להצטרף לאיגוד שחקני הבילאר המדוכאים בישראל (עופר& שגיא ושות). ח. אין צורך באמת שתחשוף את שמך כי אחרת איך תוכל להשתתף בתחרות הקרובה לבחירת הנברת של ישראל לאירופה?" אין לזה טעם ולא מקום.....

O f e r P e e r

New member
לא ולא...

אני לא מאחל לאף אחד לעבור את מה שיפים עבר!!! אני כאן בניסיון לקדם דברים מבחינה מקצועית!!!, המחשבה שדבר כזה עלול לחזור... היא לא מחשבה בריאה!!!

למעלה