SnookerSalvador
New member
לא נציג של אף אחד
יש שיר כזה לא??
טוב אז אני לא אחשוף את שמי פה ותנו לי להסביר גם למה...! אז אני הייתי שם, הייתי עד לכל האירועים "החריגים" ומאוד רציתי להביע את דעתי לגביהם, ואני עושה את זה בעילום שם כביכול מפני שמה לעשות...?!@? שני ה"ארגונים" (אם אפשר לכנותם כך) מנוהלים על ידי אנשים שלא היתי רוצה לראות בעולם הביליארד, ובגלל אהבתי הבלתי מעורערת למשחק עצמו אני לא רוצה למשוך "אש" לא מצידו של יושב הראש של האיגוד, יוסי לוי או עופר פאר כי ככל הנראה בסופו של דבר השחקנים הם המפסידים הגדולים. ראשית אני ממש מודה ליוסי לוי ולעופר פאר על תרומתם לקידום ענף הספורט הזה בישראל אבל.... אני יכול לומר שבנושא של המקרה שהיה בין יוסי לעופר תחילה לא היתי אוביקטיבי לגמרי כי אני בעצמי לא ממש מסתדר עם עופר, ותחילה חשבתי שזה ממש חוצפה מצידו להרים את קולו במסגרת התחרות ולהתערב בעניינים שכביכול לא קשורים אליו, הלא מר עופר לא קשור לתחרות בשום אופן ולכן אין לו שום השפעה או זכות להתערב ומה גם שאם חש צורך לעשות זאת, יש דרכים לעשות זאת. אבל כשראיתי את התגובה "הברברית" של יוסי חשתי גועל ורציתי לקום וללכת משם לאלתר ללא לקיחת שום צד בנושא, פשוט גועל מה שקורה שם. * עופר - למרות שאני לא ממש אוהב את דרכך וגם את העובדה שתמיד אתה כביכול מחרחר מלחמות ומוציא אנשים מיושבים בדעתם מדעתם אני מאוד מופתע ממה שאני קורא כאן, ואפילו מכבד את הדרך שבה אתה נוקט! אני מקווה שלא תרד לרמה שלהם ותמשיך בדרכך "הטהורה" כביכול ומען ענף הספורט הזה, ללא איומים מילוליים או פיזיים כמו שאני יודע שאתה נוטה לעשות לפעמים. ועוד משהו עופר, אתה יודע טוב מאוד שגם אתה אחראי חלקית לכל העניין הזה אפילו שהם אלו שהדיחו את התלמיד שלך, הית יכול לעשות את כל העניין הזה בדיסקרטיות, מבלי לפגוע בסדר ותוך שמירה על השחקנים שלך. ושלא תבין לא נכון, אני מסכים (בטח גם כל אדם שפוי) ששחקן שמתחרה לא יכול לכהן כשופט. עכשיו לנושא הכי חשוב..... יפים!!!! אני לא לוקח צד כאן נגד או בעד שום ארגון, אני מתייחס למצבים ספציפיים, יפים הוא האחרון שצריך לסבול כאן בגלל שיוסי לוי והארגון שלו לא אוהבים את עופר. ואני מודיע כאן רשמית שאם יפים לא ישתתף בתחרויות בעתיד אני אפרוש מהן ואפתח במלחמה בעצמי... שביתה של כל השחקנים בכדי להבהיר ליוסי, הי"ור וגם מר עופר היקר שלא משנה אילו חילוקי דעות יש ביניהם, השחקנים לא יפגעו!! אם זה יקרה לא תהיה לי ברירה אלא לחשוף את שמי.. ובקיצור, חלחלה עוברת בגופי ומבוכה כשאני חושב על האירועים המדוברים שהתרחשו במונרך במהלך התחרות. צר לי ואני מקווה שכל הענף יתמקצע וישתפר. נ.ב היתי נוכח גם בתחרות שעופר ארגן במונרך בעבר, היא לא היתה מושלמת אבל הרבה יותר מקצועית ומאורגנת! אבל אל לנו לשכוח שגם להתאחדות יקח קצת זמן להגיע לרמה אבל אני מקווה שהם יגיעו, ואם אין ברירה, ועופר יוסי וחבריו חייבים להיות שם היתי מנסה לשלב כוחות ביניהם למען הספורט. שימו את האגו בצד!!!!!!!!!
יש שיר כזה לא??