לא נפסיק לשיר חוזרת ומחפשת אתכם:

סאביבית

New member
לא נפסיק לשיר חוזרת ומחפשת אתכם:

(הודעה) התכנית המצליחה לא נפסיק לשיר חוזרת למרקע ומחפשת אתכם. אם אתם בני 25 ומעלה ואתם חושבים שאתם שולטים במוסיקה ישראלית בואו לנסות את מזלכם! וגם... אם אתם קבוצה גדולה ומיוחדת בכל גיל, מכל מקום בארץ ויש לכם נציג שיוכל לייצג אתכם בתוכנית אתם מוזמנים להירשם ולהשתתף בתוכנית. המעוניינים מוזמנים לפנות לניר במייל [email protected] ולציין שם, גיל, מין, מקצוע, "למה אני חושב שאני מתאים" וכמה מילים "על הקבוצה שלי" (אם יש). (סוף הודעה) ההפקה של 'לא נפסיק לשיר' שתעלה מחדש בהנחייתה של גלית גיאת מחפשת אנשים או יותר נכון מחפשת נציגים של קבוצות, למשל: - חבורת הזמר של נתניה מול חבורת הזמר של חולון - חברי פורום מוזיקה בתפוז מול חברי פורום YNET אז קודם כל אם בא לכם להשתתף וגם אם יש לכם רעיון של קבוצה שאתם משתייכים אליה או אם בא לכם נגיד להיות נציג הפורום וכולנו נבוא בתור קהל, פנו למייל למעלה ותגידו שאביבית שלחה אתכם.

כן, אבל

התוכנית עושה קאמבק טלוויזיוני במסגרת העונה החדשה של קשת (לכבוד תקופת הזכיון החדשה). אם אני לא טועה היא תשודר בימי רביעי וחמישי בשעה 19:00.

סאביבית

New member
ועוד הודעה : עצרת לזכר רבין

העצרת המרכזית לזכרו של יצחק רבין, עשר שנים אחרי. מוצאי שבת 12/11/05 20:00 – 22:00 שידור ישיר ברשת ג' וברשת ב' ישתתפו : אחינועם ניני, שוטי הנבואה, דויד ברוזה, מיטל טרבלסי, מירי אלוני, מוש בן-ארי, אביב גפן, הראל סקעת, הגבעטרון ואחרים, ובמעמד נשיא ארצות-הברית לשעבר, ביל קלינטון, והמשנה לראש-הממשלה, שמעון פרס. רשתות ב' ורשת ג' של קול ישראל ישדרו את העצרת המרכזית לציון עשר שנים לרצח יצחק רבין, מכיכר רבין תל-אביב במוצאי שבת, 12 בנובמבר שמונה בערב. תודה למנחם גרנית.

למעלה