לא נעלמתי...

מילה1

New member
לא נעלמתי...

אני פשוט בלחץ אטומי- צער גידול בנים ו...הורים והכל יחד! (אולי מישהו עשה לי פולסא דנורא? עין הרע? אני מתחילה לחשוד שכן....) בכל אופן - אין לי זמן לנשום ואם יתמזל מזלי ולא אדבק מהבן שלי (3 ימים ב"גימלים" עם 39.5 מעלות חום...) אז אתייחס בקרוב לכתבים שפורסמו כאן לאחרונה. אז תשמרו על עצמכם, הוירוסים חוגגים עלינו... ביי, מילה.

יפה ש

New member
../images/Emo57.gif טפו טפו טפו שרק נהיה בריאים

גם "הקטנצ'יק" שלי עם חום גבוה 39.7 , מקווה שלא יהיה צורך שוב באנטיביוטיקה ...

מילה1

New member
זה לא ייאמן, שמעתי על עוד 5 אנשים

בסביבה שלי עם אותן מעלות חום בדיוק. אז שיהיה בריא הקטנצ'יק שלך ומהר! נראה לי שהפכנו קצת לפורום וירוסים ומיקרובים, לא? טוב, אי אפשר להתעלם מכך שכדור-הארץ קצת (בעצם הרבה!) רוצה להיפטר מאיתנו בני האדם... מעניין מה אלעד חושב על זה?

אלעד2

New member
מי אני??

בתור מה מיקרוביולוג? דובר אלוהים עלי אדמות?...

מילה1

New member
חלילה! רק שאני מחזיקה ממך בן-אדם

חושב ורחב-אופקים ולכן רציתי לשמוע את דעתך (ועוד דעות כמובן). פשוט לפני כמה ימים הייתי שותפה לדיון (בעקבות ה"סארס") שהפך לויכוח ללא סוף, בקשר לנושא האם המין האנושי הוא בעצם מעין "ספחת" (מישהו השתמש במילה יותר חמורה) על כדור הארץ והטבע, מין שמתרבה ללא בקרה, יונק את כל המשאבים, הורס הכל ומזהם ובעוד כמה שנים כשהפלנטה הזאת תהרס כליל- יעבור להרוס פלנטה אחרת. ולכן, הפלנטה (כדור הארץ, הטבע?) מנסה בכל האמצעים להיפטר מאיתנו (מחלות חדשות לבקרים, אסונות טבע וכו') נושא מטריד ואולי לא מתאים לפורום זה, פשוט זה די מנקר במוחי.

אלעד2

New member
זה כבר מעניין

(א. תודה, ומניין לך שאני רחב אופקים אני לא יודע) מה שמעניין אותי כאדם מאמין, הוא, שהחברים שלך שאני מניח שהם לא דתיים (??) לא מוכנים לשמוע שיש אלוהים אבל מוכנים לומר שכדור הארץ הוא יישות.!!! כתב על משהו דומה פעם שלום רוזנברג תחת הכותרת "הטבע ומילות קסם נוספות". מהעמדה הדתית המין האנושי הוא לא ספחת אלא "נזר הבריאה", ואני תמה איך אנשים יכולים לומר זאת. ניתן לומר שהוא לא ממלא את תפקידיו ומועל בפיקדון שהופקד בידיו, אבל.. ספחת? תגידי למי שאמר את זה שיסתכל פעם בעיניים של ילד קטן..

אלעד2

New member
שכחתי להגיד לך

שגנבתי ממך את החתול מהכרטיס האישי והוא עכשיו אצלי על הדסקטופ.

מילה1

New member
זה בסדר...

החתול הוא לא פרטי שלי, גם אני לקחתי בהשאלה את החתול מאיזה אתר ששכחתי כבר. לעומת זאת יש לי בבית 3 חתולים פרטיים - אז בבקשה אותם תשאיר לי (בכלל לא כדאי לקחת אותם, הם אוכלים בלי הפסקה ולא יודעים לקרוץ). גם את הטרנטולות של הילדים שלי אני לא מציעה לקחת... בהזדמנות אולי אצרף תמונות לבעלי קיבה חזקה. (נדמה לי ששוב עברתי לפורום אחר... בעלי חיים?)

למעלה