לא נעלמתי, אני כאן!!!!!!!!

o r l y s

New member
לא נעלמתי, אני כאן!!!!!!!!../images/Emo7.gif

היי לכולם וחג שמח, לא נעלמתי, אני כמעט כל יום נכנסתי לפורום, אבל לא כתבתי כלום. עוברת עליי תקופה לא קלה, בעיק מבחינת הבן שלי וכלכלית. ניקולי, אני מתנצלת מכל הלב שלא עניתי לשיחות שלך, פשוט לא מתחשק לי לדבר עם אף אחד. אני די שקועה בתוך עצמי עכשיו. מקווה שאת לא כועסת ושאת מבינה אותי..... חוץ-מזה, שיהיה לכולם חג שבועות שמח. שוב מצטערת, אורלי

@@

New member
אורליייייייייייי נשמההההההההההה

טוב שאת מראה סימני חיים, דאגנו לך, ובטח גם ראית את זה בהודעות. אני ממש מצטערת על מה שעובר עלייך, מה יש לבן שלך? הכל בסדר, נשמה נשמח לדעת מה עובר עלייך, בגלל זה אנחנו פה, לתמוך ולעודד אותך. ת´אמת עשית לי רע על הלב, שלא טוב לך ועוד לקראת החג. איפה את בחג? נשמה, אני מאחלת לך שלא תדעי עוד כאב בחייך, ושתראי רק אור
בחייך. חג שבועות שמח
אוה
תתתתתתתתתת ולא להיעלם

ניקולי

New member
אורליייייייייייי

שיווו את לא יודעת עד כמה אני שמחה שאת כאן! ועד כמה אני עצובה שאת עוברת את מה שאת עוברת.. אבל...... את יודעת??, חברים טובים , שהם איתךגם כשטוב וגם כשרע לך אבל זאת החלטה שלך ואני מכבדת אותך.. שיהיה לך רק טוב!! ניקול* נ.ב. קבלי ממני
חזק חזק מכל ה-

ליאור 30

New member
אורלי ברוכה שובך

מה שלומך?????????????????????????? אני מקווה שבקרוב מיד הכל יסתדר לך והתקופה הקשה תעבור לו ויחלוף כאילו לא היה

GALI02

New member
הכי חשוב שאת פה עכשיו

ואני מקווה שדברים ייסתדרו לך בסוף
גילי

mariana

New member
נשמההההההההה../images/Emo24.gif

כל ךכ רע לי שרע לך, אין לך מה לדאוג, קודם כל רפואה שלמה עם הילד לך אני בטוחה שאם רוצים אז מצליחים. ובאמת כשמגיעים לתחתית אז יש רק דרך אחת למעלה והיא לעלות, אז אני מאחלת לך מכל הלב שתראי רק טוב בחיים כי מגיע לך. והיום את מבטיחה לי שאת יוצאת ומבלה, דבר ראשון שתעשי היום היא להיתלבש בלבן ולעשות לעצמך שינויים חיצוניים תאמיני לי שזה עוזר. אז שיהיה לך חג שמח עם הרבה רגשות כמו החג, ופרח וטהור. אוהבתתתתתתת

sidi

New member
שלום

לך ונעים מאוד אני סידייייי וגם אני נעלמתי לתקופה מסויימת מסיבות מסויימות וחזרתי. אף אחד כאן לא כועס או יכעס וכל אחד צריך לפעמים את הזמן שלו בשביל עצמו ואני מקווה שהכל יסתדר לטובה עם הבן שלך (קראתי את מה שכתבת בשירשור אחר כאן). אז שיהיה לך ולכל בני משפחתך חג שמח ומאושר!!!

למעלה