לא נעים!

Lir האחת

New member
לא נעים! ../images/Emo67.gif

אתמול הלכתי לבקר חברה מהלימודים שלא ראיתי מזמן. הלכתי לבקר אותה בביתה. כשישבנו בסלון, הפלאפון שלי התחיל ליילל שהוא רעב
[הבטריה גססה] אז אחותה החמודה הציעה לי את המטען שלה. כי יש לנו את אותו הפלאפון. בכל מקרה, חברה שלי מתקשרת אליי עכשיו לשאול אותי איפה הנחתי את המטען של אחותה.. וישר ירד לי האסימון שלקחתי לה את המטען!!
בטעות!
איזה לא נעיםםםםםםםםם
אוף אני שונאת שזה קורה לי..לפעמים אני עושה דברים "על אוטומט" מבלי לחשוב
גם לכם זה קורה?

unholy

New member
הרבה יותר מדי פעמים

שואלים אותי "ארז...למה השלט של הממיר במקרר?" אני לוקח דברים משחק איתם בלי לחשוב ואז שוכח להחזיר...החבאתי לסבא שלי מקל הליכה מתחת לספה...והוא קנה חדשP: ואז מצא את זה!

SpyKid

New member
גם לי קרה ששמתי חפצים

במקומות לא נכונים
קרה לי די הרבה פעמים שאחרי שאכלתי יוגורט, זרקתי את הכפית לפח, ושמתי את הקופסא הריקה במקרר בטעות

dudmel

New member
בימים שהיתה לי פחית

הייתי רגיל להחנות אותה ליד העבודה תמיד באותו מקום. יום אחד חניתי במקום אחר, וכשסיימתי לעבוד מההרגל הלכתי למקום הרגיל... אז כבר הייתי בטוח שגררו לי אותה, ופחדתי שאולי גנבו אותה, ורק אחרי איזה שעה שהשתגעתי נזכרתי שהיא בכלל במקום אחר... ופעם אחרת הפכתי במשך יומיים את כל הבית בחיפושים אחרי המפתחות (הכל באותו צרור - הבית, הפחית, העבודה), רק בשביל לגלות אותם בחור המנעול, מבחוץ...

בטטהמן

New member
גם אני שכחתי פעם איפה האוטו חונה

נסעתי עם חבר לגיזנגוף סנטר ושכחנו באיזה קומה החננו את האוטו... בזמן שלקח לנו למצוא אותו כבר היינו יכולים להגיע הבייתה באוטובוס

M o n a L i s a

New member
גם לי קרה משהו מפדח כזה...

הלכתי עם חבר שלי לחתונה של אחיו (לפני כשנתיים), ואימא שלו שמה אצלי בתיק את המפתחות של האוטו שלהם - עובדה שלא כ"כ שמתי לה אליה...לאחר האירוע אמרתי שלום ונסעתי הביתה...כשעמדתי להיכנס למיטה לישון קיבלתי טלפון: "תגידי, המפתחות שלנו אצלך?"....כמובן שחזרתי לשם להביא אותם
.

Lir האחת

New member
טוב לדעת..

שאני לא היחידה! חחח חזרתי עכשיו ממנה. היה משעשע..החזרתי לה את המטען ואז דיברנו בסלון גם אבא שלה הצטרף לשיחה ואז כשהיא ליוותה אותי לדלת, אבא שלה צועק: "תבדקי שהיא לא לקחה איתה משהו "

100vardit

New member
../images/Emo6.gif

זהו,סימנו אותך.. חפיף קורה-אבל לא לי
אגב-נעים מאוד אני ורדית..נכנסתי לפה השבוע כמה פעמים,נראה נחמד

Lir האחת

New member
...

לא קרה לך מעולם שעשית משהו באופן אוטומטי, מבלי להיות ממש מודעת? בטוח קרה...

קליספרה

New member
../images/Emo9.gifרוצים שיא ריחוף

בהפסקה של סטטיסטיקה אני פותחת את הסוללרי, ומוצאת הודעה, מהמשטרה
שכחת את המפתחות בתוך הרכב, הרכב נעול, והמנוע דולק...גשי לרכב מהר
מילא הייתי צריכה להקפיץ את זוגי עם המפתח אבל הלך החצי השני של השיעור

קליספרה

New member
מספר הרכב

הרכב על שמי, סוללרי על שמי, כל המידע במחשבים לא צריך להיות בלש גדול
וואי...זאת התחושה הכי משפילה שיש ולא מספיק שהושפלתי גם עלה לי בקנס

mary lou

New member
עוד יותר לא נעים

שבוע שעבר באוניברסיטה השאלתי לאיזה מישהו את המטען שלי ושכחתי לקחת אותו בחזרה :/ עכשיו אין לי מושג איפה הוא ותודה לאל שיש לי עוד אחד כזה בבית P-:

למעלה