"לא נעים לי"

"לא נעים לי" ../images/Emo122.gif

הרבה פעמים נפגעתי וסבלתי מההרגשה הזאת של "לא נעים", שבגללה עשיתי דברים שלא רציתי, עבדתי עם אנשים שלא רציתי, ובעיקר סבלתי מההשלכות של כך- כמו למשל אתמול שהעברתי שיעור עם מישהי, והשקעתי באמת המון בשיעור הזה מבחינת קניית חומרי יצירה, הדפסות ואירגון הדברים, והיא החליטה פתאום לדבר על השואה, כשמדובר בשיעור שכביכול היה מועבר בפני ילדים, ובכלל לא קשור לנושא, והקריאה מהדף במקום לספר את הסיפור שהיינו צריכים לספר. עכשיו תקועה איתה לעוד שני פרוייקטים, והיא מתכננת עליי לעוד פרוייקט והעבודה איתה במהלך ההכנה היא לא כזאת קלה גם כי כל רגע היא עוצרת לדבר ולקטר, כל רגע יש לה מה להגיד, היא לא משתפת פעולה בכלל, ואיכשהו תמיד נופלת עליי כי לא מסתדרת עם השאר- ואני, כמובן, לא נעים לי אז באה לקראתה... מה עושים עם הרגשה של "לא נעים" שבסוף גורמת לי באמת דברים לא נעימים

hayapollak

New member
דעתי

הייתי משוחחת איתה - ברוח עינינית וטובה. *עושה לעצמי רשימה של היתרונות בעבודה משותפת אתה לעומת חסרונות. *מעלה בשיחה איתה את העובדות כפי שתארת כאן (אבל בלי האשמות,הרגשות,עלבונות וכו') *אומרת לה מה אני מבקשת ממנה באשר לעבודות הבאות ביחד *מקשיבה למה שיש לה לומר בעניין *מאפשרת לעצמי ולה להחליט האם אנחנו ממשיכות יחד *מגבשות יחד את תוכנית העבודה.

אין מצב שעובדת איתה-

כלומר, אני תקועה איתה כבר בשני דברים שקבענו מראש, אבל בעבודה שיש בדרמה לא מתכוונת להיות איתה, השאלה היא איך לומר לה את זה מבלי שהיא תיפגע...

behappy

New member
תכתבי שקבעת כבר עם אנשים אחרים,

או שתתחמקי עד שהיא תבין את הרמז. אני לא חושבת שיש פה מקום לישירות. למרות שאני די בעד ישירות, רוב הזמן. נראה לי שזה סתם יהיה פוגע ולא יפה, וחבל.. תכלס, את כן הולכת לראות אותה די הרבה בסמסטרים הבאים. (תקני אותי אם אני טועה).

../images/Emo6.gif

את צריכה לראות אותי, כותבת עבודות ללימודים או סיכומי שיעור ובסוף עושה אייקונים מבלי לשים לב

היא לא דורכת עליי-

סה"כ היא די מסכנה, לא ממש אוהבים אותה בכיתה כי היא מאוד לא זורמת וקוטרית ולא נעים להיות בחברתה בגלל הרבה דברים ואני לא נעים לי אז נמצאת איתה ועושה איתה את הדברים ללימודים וכו' אבל נמאס לי.

אולי פשוט

תשבי ותשוחחי איתה ותאמרי לך מה דעתך, מה את היית רוצה לעשות ושתשמע אותך. מה את לומדת? המון בהצלחה

BellA עלמה

New member
חברה פעם אמרה לי משפט

"לא נעים לי מת מזמן" אם לא תדברי כי לא נעים לך את תשארי עם הבעיה. אז שימי את"לא נעים לי" בצד ותעשי מה שצריך .

למעלה