לא נעים לי לשאול אבל...

JEDAY MASTER 1

New member
לא נעים לי לשאול אבל...

תשמעו, ההורים שלי קנו לי את star wars galaxies אבל כרגע הם לא מוכנים לשלם (אני לא רוצה להכנס לפרטים) והמשחק עומד ליד המחשב ומטריף אותי לגמרי. אז, רציתי לבקש ("לא חובה, לא לוחצים על אף אחד"), אם למשהוא לא איכפת שאני אכנס למשחק עם החשבון שלו (אני יודע שזה לא ממש מנומס!!!) רק עד שההורים שלי יתחילו לשלם (עוד מעט....) בכל מקרה, אם משהוא מוצה לנכון לשלוח לי סיסמא: הינא כתובת הדואר שלי: [email protected]

Obi Dan Kenobi

New member
לי אין גלקסיס..

אבל בתור אחד שרואה מהצד - זה לא נראה לי ממש הוגן. יכול להיות ויש מישהו שייתן לך את החשבון שלו, אבל לדעתי, לבקש דבר כזה, זה לא הוגן. חכה עוד כמה זמן, עד שההורים שלך יסכימו לשלם. זאת רק דעתי.

Artoo Detoo

New member
כנ''ל

היית צריך לדעת שאם זה משחק רשת צריך לשלם גם על ההתחברות למשחק, חכה כמה זמן, תהיה סבלני.

the sith

New member
ראסמי

תנסה לחכות עד שההורים שלך ישלמו..יכול להיות שמישהו יתן לך את המשתמש אבל זה באמת לא הוגן כזה.

JEDAY MASTER 1

New member
לא אמרתי שזה הוגן....

כתבתי בפרוש שזה לא מנומס, כך שמין הסתם גם לא הוגן...

Obi Dan Kenobi

New member
יש הבדל בין "לא מנומס" ל"לא הוגן".

אבל לא נכנס לזה. עצה שלי - חכה עד שההורים שלך יסכימו לשלם.

JEDAY MASTER 1

New member
חוץ מזה...

זה לא שאני רוצה להיות "לא הוגן" פשוט יש אנשים שאין להם כרגע כסף ואולי רק בעוד שנה (אם בכלל) אני אתחיל לשחק. ורק שתדעו: כתבתי את זה פה כי זה המשמעות של קהילה, לעזור לאחרים ואם לי היה איזשהו קוד/סיסמא וכד' הייתי נותן לו בשמחה את הקוד/סיסמא, כי הוא צריך את זה

Artoo Detoo

New member
בסדר מה נהיה?

תירגע, אנשים לא יכולים לעזור אז מה ההיסטריה? אני במילא אין לי את המשחק, ואת האמת - אף אחד לא היה רוצה שישנו לו משהו במשחק. אז מקסימום לא ישלמו - תחכה שתקבל כרטיס אשראי

Obi Dan Kenobi

New member
אף אחד לא תקף אותך, אל תתגונן.

בסך הכל כמה אנשים הביעו כאן דיעה. אם מישהו ייתן לך לך קוד - שיהיו לו, ולך, לבריאות.

juggernaut

New member
כנס

www.ycrad.co.il זה כרטיס ויזה לצעירים שפועל על העיקרון של ביג טוק וטוקמן... ואגב..ההורים שלך דיי דפוקים אם הם קנו לך משחק כמו SWG ולא מוכנים לשלם עליו...

the Sithari

New member
geez, למה להעליב?

אז אולי ההורים שלו לא ידעו שזה מצריך תשלום חודשי? הם הורים, זה לא התפקיד שלהם לדעת על משחקי מחשב באינטרנט. ועוד לא הבנתי למה התנפלו עליו... בסך הכל ביקש משהו זאת לא סיבה להתקיף אותו או לקרוא להורים שלו דפוקים. השרשור הזה מלא בויכוח על שטות גמורה ובאמת שאם מישהו רוצה לתת לו קוד שייתן- חבר שלי נתן למישהו קוד לplanetside והוא משלם על שניהם. אז בקיצור להרגיע, ושאנשים יפסיקו לעשות שטויות

juggernaut

New member
זה לא זה שטויות

גלקסיס הוא לא סתם משחק הוא עולה רק 300 שקל הורים שיקנו אותו צריכים לשאול את הילד אם הוא בכלל רוצה הם לא יקנו משחק ב300 בלי לשאול.. טוב לפי דעתי זה דיי טיפשי...ואני לא תוקף אני אומר לו מה דעתי חוצמזה שגם עזרתי לו

the Sithari

New member
מאיפה לך?

אולי הם ידעו שהוא אוהב סטאר וורס, חיפשו מתנה ומצאו את זה? אתה אף פעם לא יכול לדעת..

juggernaut

New member
אף הורה לא יקנה מתנה ב300 שקל

בלי לדעת אם הילד אוהב\לא אוהב הם ישאלו אותו אם הוא רוצה חוצמזה שהוא משקר. ביחד עם המשחק מקבלים חודש מתנה...ואם אין לו - הוא כנראה הוריד את המשחק מהרשת וסתם רוצה לנצל מישהו.

Artoo Detoo

New member
זה ברור שהוא משקר

אם ההורים היו קונים לו הם בטוח היו משלמים? איזה הורה יקנה משחק ב-300 ש''ח ואחר כך לא ירצה לשלם על המנוי? מה זה שווה?

Artoo Detoo

New member
טוב אז בקיצור

בטח שלא התכוונו להעליב כשאמרנו שאתה משקר אבל... אף אחד כנראה לא יכול לעזור, אז מצטערים (בטח כבר הבנת את הרעיון).

JEDAY MASTER 1

New member
חברה, זה לא עלה 300 שקל...

חברים שלנו היו בארה"ב ושם זה עולה 19$ שזה כלום!!!! (לכן קנו לי גם את התוספת...)

למעלה