לא נעים לי להודות

מוגג

New member
אוי לאותה בושה

(האם הסוגריים שלך היו נפתחים גם אם היה מדובר בח"כ ערבי?).

בוודאי שלא. כמה ח"כים ערביים

הורשעו בשחיתות ונשלחו לכלא בשנים האחרונות? העובדה המצערת אך הבלתי ניתנת להכחשה היא שבסיעת ש"ס התגלו מקרי השחיתות באחוז הגדול ביותר בהיסטוריה של הפוליטיקה הישראלית. ואם אתה מרמז שיש באמירתי משהו אנטי דתי - לא אמרתי אותו דבר על סיעת אגודת ישראל, המפד"ל, או האיחוד הלאומי.

אלי ו.

New member
יש שיטענו שש"ס אינם מושחתים יותר

מפוליטיקאים אחרים אלא שאותם תופסים יותר. (ע"ע אתרוגים ושאר פירות הדר)

ייתכן שהם אינם משופשפים מספיק

בהעלמת ראיות. דרך אגב אני מכיר אישית את סיני גלבוע ששלשל לכיסו 15 מיליון שקל ונתפס. הוא חרדי כמו שאני ....

אלי ו.

New member
אני רמזתי יותר לכוון של הטיה

פוליטית באכיפת החוק ובדיווחים על מעשי שחיתות.

אינני חושב שאתה צודק

מספר המושחתים שנחשפו מ"קדימה", הליכוד , העבודה לא קטן כלל ועיקר, אך בכל זאת האחוז שלהם בש"ס הוא יותר גבוה.

אלי ו.

New member
זה מה שיפה בתכניות קונספירציה

אפשר לסובב אותן לכל כיוון. ברור שנחשפו מושחתים ממפלגות אחרות אבל אחרי אישי ציבור מסויימים רודפים במיוחד.

פּלפּל

New member
בלי להתבייש

אתה רוצה גם לפרט ולפתוח דיון על הסגנון והאיכויות של גבי גזית או שאתה רק רוצה שנרשום לפנינו שאתה קצת מסכים עם בניזרי, למרות שהוא קרוב לוודאי גנב מושחת? בתגובה לביקורת שהשמיע גזית על בקשתו של הח"כ לדחיית המשפט בשנה, בחר בניזרי להגיב בעזרת סל הטיעונים הבאים (על פי ההקלטה הנחמדה שצירפת, ותודה לך על כך): גבי גזית עובר את הגבולות ויורד ומכסח ללא הבחנה, באינפנטיליות שנונה, בחכמה לא רבה, בלי כבוד לבני אדם ובלגלוג רב, כאדם שקיבל במה מרכזית ולכן עלה משהו לראשו הקודח, ושבכלל כדאי שישנה את שמו מגזית לאמגזית, לאור השטויות והלוקשים שהוא מבשל כל יום למאזינים שרק מחכים שיגיע יום חמישי כדי שיספגו קצת רוגע מאיילה חסון. ולעצם העניין, הוא הסביר שכיוון שהוא מפרנס 10 נפשות בישראל, הוא צריך את הזמן הזה (שנה) כדי לצלם עבור סניגוריו את חומרי התביעה באופן פרטי ובמחיר זול יותר מהמחיר שבתי המשפט יגבו עבור שירותי הצילום של אותם החומר. במה לדעתך הוא צודק?

אז ככה

התביעה מחויבת לספק להגנה את חומר החקירות. המדינה הפריטה את שרותי הצילום ועשכיו זה יעלה להגנה 30000 ש"ח ( הצילום בלבד) לקרוא 60000 דפי עדויות וחומר חקירה, ייקח לנאשם ולבאי כוחו , באופן אובייקטיבי, הרבה מאד זמן, ולכן בקשתו לדחות את המשפט בשנה היא עניינית ומוצדקת. תפקידו של שדר רדיו אינו לצאת , לדעתי, בקמפיינים פופוליסטיים נגד נאשמים, תוך כדי לגלוג והתנשאות עליהם ( שמעתי במקרה את הצורה שבה לעג וביזה את בניזרי) הוא אינו שופט. ובאשר לבניזרי, האישומים נגדו נראים חמורים וומטרידים במיוחד, ואני אינני חשוד על היותי אוהד ש"ס או האידיאולוגיה שלה, אולם בישראל אדם הוא חף מפשע עד שהוכחה אשמתו, וצדק צריך גם להראות ולא רק להעשות. זה בכלל "לא חוכמה" להצטרף ל"עליהום" על בניזרי במצבו הנוכחי.... מצד שני , אמרתי שאני מסכים רק "קצת" עם בניזרי, כי סגנונו הגס והפרימיטיבי משהו, מאד דוחה.

mucool2

New member
דם הוא חף מפשע עד שהוכחה אשמתו,

למרות שהוא קרוב לוודאי גנב מושחת כמקובל בסיעתו.

באמת רוצה תשובה?

בניזרי מואשם בהאשמות חמורות, והסבריו נשמעים קלושים, אך התנפלותו המתנשאת של מר גזית עליו בשל נסיונו של מר בניזרי להכין לעצמו הגנה ראוייה, לא מצאה חן בעיני כלל ועיקר. העולם לא תמיד שחור ולבן, יש גווני אפור.

למעלה