לא נעים לי להגיד לכם.. אבל אתם ממש מחרמנים אותי על הבוקר...
ח ח ת ו ל ה וטוב לה New member 31/10/02 #2 מקסימה ../images/Emo24.gif למה לא נעים. חרמנות על הבוקר זה אחלא. שיהיה לך בוקר מקסים.
מ מקסימה1 New member 31/10/02 #4 אין לי על מי להתפרק... ואני מאלה שמחפשות אהבה ולא סתם... אני יודעת שזה הפסד שלי ילדה גדולה
ח ח ת ו ל ה וטוב לה New member 31/10/02 #6 לא תמיד צריך מישהו להתפרק לפעמים זה ממש טוב שאפשר להתפרק לבד... אם אין שותפי לי - אצבעי לי.
י יפיתבהפסקה New member 31/10/02 #5 האמת כשנכנסתי לפורום הזה... קצת חששתי אפילו לא בדקתי ישר התפרצתי - פנטזיות מיניות נשמע כמו סטיה - בעצם זו אולי סטיה - בכל אופן - גם אני גיליתי שיש כאן אנשים מאוד כייפים - וכיף על הבוקר להכנס לפנטזיות שכאלה. איתכם.......
האמת כשנכנסתי לפורום הזה... קצת חששתי אפילו לא בדקתי ישר התפרצתי - פנטזיות מיניות נשמע כמו סטיה - בעצם זו אולי סטיה - בכל אופן - גם אני גיליתי שיש כאן אנשים מאוד כייפים - וכיף על הבוקר להכנס לפנטזיות שכאלה. איתכם.......
A argova New member 31/10/02 #8 |חתשום דבר שעושה לך טוב זה לא סטיה ולמה שלא ננצל את הרגעים הגדולים לתענוגים קטנים או גדולים כל אחד איך שהוא אוהב/ת לבד או בזוג או ביותר
|חתשום דבר שעושה לך טוב זה לא סטיה ולמה שלא ננצל את הרגעים הגדולים לתענוגים קטנים או גדולים כל אחד איך שהוא אוהב/ת לבד או בזוג או ביותר
T The Only Me New member 31/10/02 #7 יצר חרמנות על הבוקר ../images/Emo9.gif זה לא מזיק לכווווווווולנו יש את הסבל הזה . למשל....... אממממממממממ..... זיקפת השחר - אין כמוהה (בתנאי שיש את מי לספק , שהריי אסור לשפוך לשווא . יום חרמני לכולם. The Only Me ולסיום -
יצר חרמנות על הבוקר ../images/Emo9.gif זה לא מזיק לכווווווווולנו יש את הסבל הזה . למשל....... אממממממממממ..... זיקפת השחר - אין כמוהה (בתנאי שיש את מי לספק , שהריי אסור לשפוך לשווא . יום חרמני לכולם. The Only Me ולסיום -