לא נעים לי אבל...

Ich Liebe Ich

New member
לא נעים לי אבל...

אני לא יודע כל כך איך זה הולך כי לא הייתי פה מההתחלה... הייתי רוצה לדעת קצת יותר על האנשים שבפורום ובמיוחד על הבנות המתוקות כאן, עשיתם לי סבבה של קבלת פנים והעליתם לי חיוך על הפרצוף
הייתי שמח אם הייתם מספרים קצת על עצמכם, המוזיקה שאתם אוהבים,למה אתם אוהבים את מארון 5 ומה שבא לכם.. תודה, כריס

Pinky a

New member
אתה יכול לקרוא על כולם ב..

"הכר את הפורום" זה כול שבוע שואלים שאלות על מישהו\מישהי בפורום כדי לדעת אליו עוד
אם באלך להכיר את הרוב תיכנס למעלה לקישורים ואז ל-"הכר את הפורום"
ואם באלך נכתוב על עצמנו פה

White Vampire

New member
בכיף../images/Emo9.gif למה לא?

טוב אז קוראים לי רוית, אני בת 14.5 ואני גרה במרכז האטרקציות נס ציונה.. אני אוהבת את מארון 5 בגלל שיש להם שירים חביבים והם להקה שווה =) ומוזיקה... SOAD Megadeth Slayer Nightwish Anathema Bad Religion Dream Theater Coldplay Breaking Benjamin Distruction Opeth Pantera היהודים ויש עוד הרבה...יש הרכבים גרמניים שאני נורא אוהבת ולRammstein יש שירים נחמדים..ישר כוח=) למה שלא תספר גם על עצמך? ומאיפה אתה מבוואריה?

אז קודם כל ברוך הבא(באיחור../images/Emo3.gif)

אני גל בת 14 ו10 חודשים מיבנה
תחביבים:לרכוב על סוסים,אתגרים,לרקוד,לצאת עם חברות מוזיקה:מארון 5(זה לא היה ברור
?),רובי וויליאמס,קולדפליי,גרין דיי,הביטלס(
קצת)וקלאסית(
גם קצת) אני אוהבת את מארון כי השירים שלהם מאגניבים וממכרים כאלה
וכי הם חמודים
נאמ..
שכחתי משהו?אני מקווה שלא..

MarishA M

New member
חח אתה חמוד אתה..

אממ נעים מאוד אני מירי/מרישה. בת 16 מת"א.. אממ למה אני אוהבת את מארון?..כי הם מצוינים,יש להם מוזיקה מקסימה. אממ מה אני עוד שומעת?.. COLDPLAY LIFEHOUSE BEATELS BLINK 182 Depeche Mode Foo Fighters Green day Guns N Roses KEAN Simple Plan The Calling The Killers useless_id KATATONIA. אביב גפן דניאל סלומון גלעד שגב שייגעצ מוניקה סקס אינפקציה נמרוד שיקלר עברי לידר פיטר רוט שרון הולצמן.. בעע זה בערך חחח כה ספר קצת גם על עצמך

Pinky a

New member
טויב עם כולם כותבים על עצמם אז..

גמאני
אני ענת
,בת 12 וחצי
עולה לכיתה ז'-חולה על מארון5
,קולפליי
,גרין דיי
,מקפליי
,היי פייב
,גיים בויז[להקת הבנים הישראלית החדשה
],הבקסרטיט בויז דהה
,בלינק 182
,אינפקציה,הדורבנים[קצת],סימפל פליין,גוד שארלוט
והתאהבתי במארון 5 אחרי השיר שי וויל בי לאבד שכול כך הזכיר לי את אביב בקליפ
וכי יש להם שירים ממכרים ושקסים
ומיקי צמחוני
ואדם וריאן יהודים

Just a Kid 3

New member
ני ../images/Emo3.gif

אממ.. ני פאינה [
], כמעט בת 16 [
]. אממ.. עולה לי'. אה כן, אני גרה בנצרת עילית
. ואני אוהבת את מארון כי אני אוהבת את השירים
ומוזיקה: Good Charlotte Mest Kaiser Chiefs Maroon 5 [
] Kara's flowers [מה, המוזיקה שלהם שונה מזאת של מארון!] Simple Plan The Al American Rejects Sugarcult Bad Religion Smile Empty Soul My Chemical Romance The Used Story of the Year Bowling for Soup ובטח יש עוד כמה ששכחתי

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo98.gif

אמ,אני הילה,עוד יומיים [או בעצם יום] אני אהיה בת 18 [חוקית]. להגיד חיה בשם שלי? היפופוטם! סתם אמ,סיימתי ביצפר ואני בעקרון מחכה שצה"ל יגייס אותי כבר. וזהו למה אני אוהבת את מארון? כי המוזיקה שלהם מעלה לי תמיד חיוך [Good enough?] ואני עוד שומעת: COLDPLAY LIFEHOUSE Green day KEAN Simple Plan The Killers Black Eyed Peas Phantom Planet Gavin Degraw 3 Doors Down Alicia Keys Joss Stone Kelly Clarkson מוניקה סקס עברי לידר אפרת גוש יש עודלהמשיך?:$ מירי מסיקה אוהד חיטמן

טוב אז אני...

אני בר אני בת 12- 13 בסוף החודש (ב28.8) ניראה לי שאני הכי קטנה בפורום....... אני מתה על מארון 5 וניראה לי שיצא לנו לדבר פעם אחת אם אני לא טועה... טוב שיהיה לך השתלבות נעימה...

../images/Emo9.gifטוב אז אני...

אני בר אני בת 12- 13 בסוף החודש (ב28.8) ניראה לי שאני הכי קטנה בפורום....... אני מתה על מארון 5 וניראה לי שיצא לנו לדבר פעם אחת אם אני לא טועה... טוב שיהיה לך השתלבות נעימה

GaLuSh 11

New member
אני../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

אמ..אני גלי בת 11 [וחצי
] מת"א ו..מה עוד? מארון? כי ככה
ובע אין לי זמן ליכתוב את כל הלהקות והזמרים/זמרות
ו..הישתלבות מהירה

cohenet91

New member
אהלן ../images/Emo9.gif

אני ענת. מאוד אוהבת מוזיקה, ממלא סגנונות, אבל הכי אוהבת רוק. לאחרונה אוהבת את dream theatre, וכנראה יש לי דיסק שלהם בקרוב
אני אוהבת את מארון בגלל המילים המדהימיות והלחן המעולה. והקולות רקע
אני גרה בנס ציונה. חברה טובה של רוית. עומלת על אוסף פקקים ענקי שייכנס לגינס. וזהו. מה איתך? :)

SuperKeren

New member
ואי ואי מתחילים איתנו!

יאללה בנות תסמיקו
אממ אממ כמובן שברוך הבא, אבל תמיד אפשר לנצל"ש (מה, איך אני יכולה להתאפק מלהעיר?
)
. אמממ כנראה שכל מי שאוהב את מארון אוהב את אותם סוגי המוזיקה...,לא?
אני אוהבת הרבה אבל לחתתי פה לפני כמה שעות, עוד לא ארזתי לא כלום ואני קרועה. *פיהוק* אתה תמיד מוזמן למסנג'ר
[email protected]

Ich Liebe Ich

New member
אני לא כל כך מעניין אבל..

קוראים לי כריסטיאן ואני בן 17... תחביבים: החלקה על קרח, כדורגל, כדורעף, מוזיקה ולנגן על גיטרה. מוזיקה: מטאל ומוזיקה ישראלית ומארון 5 שבזמן האחרון התחלתי לשמוע הרבה.. אחלה להקה
. מה עוד?...אני אוהב את החיות שלי ואת ישראל (!) הבית האמיתי שלי (ציוני בחיפוש אחר זהותו..), את הבנות בישראל..,ולצאת לשתות בירה עם חברים. אה, ואני גם אוהב את הפורום הזה..אחלה אנשים
.

SuperKeren

New member
../images/Emo24.gifברוך הבא!../images/Emo3.gif

לשתות בירה...בנות ישראליות...החלקה על הקרח (
).. כן כן, בהחלט גרמני

Ich Liebe Ich

New member
חשבת נכון..

אני ישראלי במקור,אוהב את ישראל ואת האנשים בישראל. כבר 3 שנים שאני נמצא עם משפחתי בבוואריה בשליחות מטעם מדינת ישראל. ולמי שלא הבין, בוואריה היא מדינה בדרום גרמניה. אני אבקר בחנוכה הבא בישראל ואם יהיה מפגש פורום אני אשמח לפגוש את כולכם

למעלה