לא נעים....אני בבעיה

גלי 1970

New member
לא נעים....אני בבעיה../images/Emo4.gif

הכרתי לפני שבועיים אולי קצת יותר בחור נחמד באתר דייט עברנו לדבר במסנג'ר,והשבוע עברנו לטלפון כל יום הוא התקשר כמה פעמים,דאג לשלומי(אני חולה),היה מאוד נחמד. שלח לי תמונה והבטיח שיקנה לנו מצלמה שנוכל לראות אחד את השניה,אתמול התקשר אלי ואמר שקנה לי ולו מצלמות,אמרתי לו שאני לא רוצה מצלמה ושיחליף למשהו אחר בשבילו. עכשיו ראיתי אותו במצלמה במסנג'ר.... מה אני יכולה לומר...זה לא זה שאלתי ממתי התמונה ששלח לי כי הוא לא דומה לעצמו כל כך...אמר לפני שנה בערך,ואולי הוא שונה כי האימון בחדר כושר מנפח... ביקש לדעת את האמת עניתי שבתמונה הוא ניראה טוב יותר ואני מצטערת...ולא רוצה לפגוע הוא הרגיש שאני מתרחקת ושאל אם כן עניתי שקצת ושלא יפגע. ביקש להיפגש ואמרתי שאני לא יודעת,שאני רוצה לחשוב על זה אמר שהמצלמה לא מחמיאה לו...ושניפגש בכל זאת לדבר... אמרתי שוב שאני אחשוב על זה ושאני באמת חושבת שהוא מקסים... הוא היה נחמד,אני הרגשתי רע עם התגובה שלי,אבל הוא לא ניראה לי..אולי אני שיטחית מידי אבל חשוב לי גם מראה חיצוני. להבדיל מאחרים שמגיבים בצורה לא יפה כשאני אומרת שלא מתאים לי...הוא המשיך להחמיא ולהתנהג יפה לא נעים לי לומר לו שאני לא מעוניינת,למרות שהוא הבין ודי רמזתי. אני מרגישה שאני פוגעת בו,ולא מגיע לו הבחור רץ לקנות מצלמה כי ביקשתי לראות אותו,כי אין לו עוד תמונות מבלד התמונה ששלח לי.פשוט לא נעים...

אוי...באמת מצב לא נעים../images/Emo4.gif

תראי, את לא שטחית ומראה חיצוני חשוב לכל אחד אני מאמינה (גם אם הוא לא מודה בזה). הריי מראה חיצוני זה הדבר שגורם לך להמשך פיסית או לא להמשך לבנאדם. ואם את לא אוהבת את המראה שלו ממש אז אין לך מה להתבייש. אמנם זה לא נעים כי הוא באמת עושה רושם של בחור טוב וחמוד...אבל מה ייצא לו מזה אם תיפגשי איתו סתם ותשלי אותו שאת כן מעוניינת? אולי אם תגידי לו את זה בפירוש אז יהיה לו קל יותר מאשר אם תיפגשי איתו ואז תסרבי לו. אבל- הוא ממש ממש לא נראה לך? כי אולי הוא פשוט לא מה שחלמת, או מה שאת אוהבת ממש. ולמה אני שואלת? כי לי יש כמה "דרישות" בסיסיות שעליהן אני לא מוכנה להפשר. יצאתי לפני כמה זמן לדייט עם מישהו ש"עמד בכל הקריטריונים" שלי אבל מה, לא אהבתי את המראה שלו בפנים. בכלל לא אהבתי. אבל החלטתי שאני נותנת לו צ'אנס כי בכל זאת, כל שאר הדרישות מולאו...בסוף יצאנו חודש והוא בסוף לא רצה אותי.... (בגלל הקטע השמרני שלי בעיניין הסקס..אבל זה כבר לשרשור אחר). אבל מה שאני מנסה להגיד לך זה שאם הוא ממש ממש לא הטעם שלך, אז חבל על הזמן של שניכם כי כלום לא ייצא מזה. מראש אני אומרת לך. אבל אם הוא בכל זאת קצת חמוד בפנים ויש מצב שכן תאהבי אותו אם תראי אותו במציאות, אז אולי שווה כן להפגש, כולה דייט אחד....

לא נעים נגמר מזמן!!

למה להשלות את הבחור? את לא מעוניינת בו! תבהרי לו בפשטות שהוא לא הטעם שלך ואת לא רוצה לפגוע בו בעתיד ואם צריך להחזיר לו את המצלמה -תחזירי לו! עדיף לומר את האמת מוקדם מאשר מאוחר! הבחור ירגיש יותר הוגן איתך כאשר תהיה כנה איתו ולא תוליכי אותו שולל!

גלי 1970

New member
לא לקחתי מצלמה../images/Emo13.gif

עוד לא ניפגשנו,המצלמה שקנה לי לא הגיעה אלי ואמרתי שאני גם לא רוצה אותה הוא התקין את המצלמה שלו וראיתי אותו היום עוד לפני הפגישה.

גלית35

New member
גלי-בפעם הבאה אל תמשכי את זה../images/Emo20.gif

שבועיים-מפגש אחד על כוס קפה היה יכול לפתור לך{בכל אופן} את הבעיה.

phizik

New member
אני חושב שמגיעה לו פגישה אחת....

יש אנשים שהם באמת לא פוטוגניים, וגם אם במציאות הוא לא יעשה לך את זה אני בטוח שהדייט יהיה מהנה ברמה התקשורתית (אם הבנתי נכון שכיף לכם לדבר).

alto4

New member
גם אני חושב שמגיעה לו פגישה

אלא אם כן את באמת חוששת שזה רק יפגע בך או בו. בהצלחה . בכל מקרה.

גלי 1970

New member
השאלה למה זה טוב?

ומה אם הוא יהיה מעוניין ואני עדיין לא אהיה מעוניינת? יהיה לי עוד יותר קשה לומר לו. אם אפגש איתו זה לא ישלה אותו לגבי המשך? בכלל...אני לא רוצה להיפגש איתו.הוא לא ניראה לי, למרות שהוא ילד טוב כזה ונחמד מאוד...

alto4

New member
האמת ../images/Emo26.gif לא יודע מה לומר

אני זוכר שגם לי יצא להפגש עם בחורה שממש הייתי משוכנע שאין לי כמעט שום מכנה משותף איתה. אבל בכל זאת היא הצליחה להזיז לי משהו... בהתבוננות/השקפה על החיים. אני חושב שהכי טוב לעשות זה מה שבאמת את מרגישה ב-
ביי....

phizik

New member
לפי מה שכתבת בתחילה היה נראה

שיש לכם נושאי שיחה משותפים ונחמד לכם לדבר. ראית מצד אחד תמונה שמצאה חן בעיניין ומצד שני דרך מצלמת אינטרנט שלא אהבת. הפגישה נועדה לוודא סופית,אם לא נראה לך שתוכלי להעביר שעה של שיחה נחמדה גם אם אין עתיד אז ותרי מראש. זה לא אמור להשלות אותו מאחר והפגישה נועדה בראש ובראשונה לראות אחד את השני LIVE פנים מול פנים בלי מתווכים.

אני מסכימה עם פיץ

לדעתי לבחור מגיעה לפחות פגישה. כך תוכלי להיות בטוחה שנתת לו ולכם הזדמנות אמיתית ולהיות בטוחה בעצמך אם זה כן או לא.

גלי 1970

New member
זה נימשך שבוע

שבוע קודם בקושי דיברנו פעם אחת או פ עמיים במסנג'ר והשבוע הייתי חולה אז רק דיברנו בטלפון כל יום אם היינו ניפגשים השבוע זה היה מהיר,פעם הייתי מחכה חודשים,אבל הבנתי לאחרונה שזה לא לעניין למשוך חודשים

נימשון

New member
הוא קנה כי הוא רצה

זה שאת ביקשת זה לא לעניין בכלל לדעתי אבל הוא עשה את הבחירה שלו והחליט לקנות כך שאין לך מה לקחת אשמה על המעשה. אנשים לא תמיד נראים בתמונות ובמצלמת נט כשם שהם נראים במצלמות ואדם לא משתנה לחלוטין משנה לשנה אלא אם מאוד עלה או ירד במשקל ולכן קצת קשה לי להבין את נפילת המתח והאכזבה שנפלה עליך ככה פתאום. אם היה לך נחמד איתו אז תני לעצמך צ'אנס לנסות להכיר מישהו שאולי לא תפלי מהמראה שלו אבל זה ממש לא אומר שבהכרח לא תמשכי אליו ולא תמצאי בו עניין.

למעלה