לא נמאס

גנגי

New member
לא, חומד, הפעם ממש לא.

זה קשור ליובלנקו שנדבק בעוקצנות שלי. כן ירבו!

Yuvalenko

New member
אה באמת?.. ../images/Emo3.gif

לא שמתי לב שהשפתיים מיועדות לי.
|מוחמא|

גנגי

New member
את השפתיים אני משאירה אצלי, ברשותך.

אבל הנשיקה כוונה אליך. לא פגע? ספר לנו. פגע בול? שתוק ותיהנה.

והנה הצגת את הבעיה../images/Emo70.gif

מדוע כתבתי תשכחו, ולא שכחו
ואם לא היית מתקן אותי
הייתי ממשיך בדרכי לעד

אוהד

שלום לך! נתחיל מזה שאני יציג את עצמי בקצרה: אורטל כהן בת 18 ואם אתה רוצה אז אני יספר לך משהו: אני מהווה אחוז כלשהו באוכלוסיה אשר מסיבות כל שהן באופן שלרוב בילתי רצוני אינם יכולים לכתוב באופן נורמטיבי (ללא שגיעות כתיב). אם תרצה לדעת אז אני יספר לך גם שאנשים כמוני בעלי "חוסר יכולת לכתוב נכונה" הם אנשים שזכו לאינטלגנציה גבוהה יחסית לשאר האוכלוסיה. בכל מיקרה. זהו ביקורי הראשון בפורום זה מתוך רצון ואהבה לשפה העיברית ולתחכומיה הרבים. אני רואה בשפה העיברית עולם עשיר ויפה. אישית, כאשר אני קוראת דברים שכתבתי אני לפעמים משתגעת מכמות הטעויות שאני עושה וזה מאוד מציק לי. אז רק רציתי לידע אותך שמצד אחד מאוד לא היה לי נעים לקרוא את דעותיך (על אף שאני מכבדת אותה). מצד שני אני תומכת בהם, לפי דעתי בארץ שלנו יש אינפלציה באנשים אשר כותבים באופן לוקא ומכוער למדי. (דרך אגב, אינני חושבת שדבר נובע ממערכת/משרד החינוך הנוכחי. זו בעיה שלא תופלה כראוי כבר המון זמן בעיקר בגלל שלשלטון היה קשה או שהוא לא פעל להשרשה נכונה של השפה העיברית בארץ. אני יודעת שלא נעים לקרוא טקסטים עם שגיעות כתיב ובראייה ראשונית אנשים מורידים מערכו של האדם שכתב את הטקסט. ברוב המקרים באמת מדובר באנשים שלא כותבים נכון למורות שאין להם בעיה כל שהיא. אך ישנם מקרים בהם ההכללה הזאת פוגעת באדם הקורא את הטקסט כאשר הוא רואה עצמו מעל אנשים שכותבים עם שגיעות. בתקווה שהשתנתה ואילו במעט גישתך, אורטל. (ולא, אני לא יעבור על מה שכתבתי כדי לגלות שגיעות. במשך השנים אני איך שהוא מתגברת על העניין הזה בראש ובראשונה כי זה מפריע לי. אבל אני עדיין ממשיכה (ללא רצון) לומר, למשל, שלוש בנים).

למעלה