לא נמאס?

foggy night

New member
לא נמאס? ../images/Emo243.gif

בואו נודה בזה - כל אחת מאיתנו מכורה למשהו. אחת הכחולות פה יכולה לקנות נעליים מבוקר עד ערב, השניה יכולה לנקות מדפים של כל חנות כלי בית אפשרית, אני אישית מעדיפה לנקות מדפי פארמים ללא הבחנה, יש את מכורות הבגדים, התיקים, האקססוריז וכן הלאה, ואז עולה השאלה: אז יש לי בבית 5000 קרמים לכל פיסת עור בגוף 800 סוגים של מי פנים ומסכות כי כל פעם בא לי משהו 20000 צלליות ו- 7500 סמקים אולי די? קורה לפעמים שאתן מרגישות שיש לכן יותר מדי ממה שאתן אוהבות לקנות - וחוששות שאתן אולי לא מסוגלות באמת לנצל הכל ולהנות מהכל? אני אישית הגעתי למקום הזה, שעד שאני לא אגמור כמה בשמים וכמה קרמים אני ממש לא מתכוונת לקנות כלום (מלבד כמה דברים בודדים שיביאו לי מארה"ב כי אני לא מרשה לעצמי לשלם 300 שקל בארץ, אבל 34$ לאותו מוצר זה אחלה). פשוט די לי. יחד עם זאת ברור לי שתוך כמה חודשים בודדים אני בהחלט עלולה להגיע לתחושה שחסרים לי מוצרים (כאילו יש דבר כזה) ולצאת למשא קניות מחודש.... מה דעתכן?

את צודקת

אני קונה כשנגמר ולמרות השם, אני לא אימלדה מרקוס
כבר לפני כמה חודשים הגעתי למסקנה שיש לי מה שאני צריכה וכשייגמר - אשלים כל פעם את המוצר הספציפי. כן, לגמרי די.

niya

New member
../images/Emo45.gif

מסכימה איתך, אני אורזת את הבית לפני מעבר דירה, ופתאום קלטתי כמה דברים (ואני לא מדברת על בגדים או נעליים או בשמים, אלא על כמויות של חפצים שאני בקושי זוכרת שקיימים אבל לא רוצה לזרוק כי אני מאד אוהבת אותם)

Fun Fair

New member
"לפעמים"???

אני עכשיו בתקופת רוויה: לא קונה שום דבר שאני לא חייבת. יש לי עודף איפור, עודף בשמים, עודף קרמי גוף, עודף בגדים, עודף נעליים (טוב, זה לא באמת "עודף" אם אני אוצה את כולם, לא?
).... ההמשך ברור, לא? לאחרונה פשוט החלטתי שמה שאני לא חייבת, אני אפילו לא חושבת על לקנות ואני לאט לאט בוחנת את הרגלי הצריכה שלי. למשל: נכון שיש לי ים של איפור סופר איכותי, אבל אני גם ככה משתמשת רק בשמינית ממנו. אז למה לקנות עוד? רק כי יצא גוון מאמם או פורמולה מדהימה שאני חייבת לנסות? אז מתאפקים... למעשה, לאחרונה התחלתי לנפות- אני פשוט מעבירה הלאה- לאחותי, לחברות, תורמת או מחלקת למי שרוצה. חוץ מכמה קרמים שאני יודעת שאוטוטו יהיה לי סטוק מהם (כי מה לעשות, הם עולים 3 פאונד באנגליה ו 80 ש"ח בארץ, לא תקני סטוק?תקני!
) אני ממש לא רוצה לאגור יותר...

foggy night

New member
../images/Emo45.gif

את יודעת כמה זמן אחותי לא קנתה איפור / טיפוח? כל פעם אני באה אליך עם שקים. מה שהיא לא רוצה אני מחלקת לאמא ולחברות... וגם
בעניין הסטוק - אוטוטו יהיה לי סטוק איכותי - אבל אני מרשה לי כי אני באמת משתמשת בקרם הזה והרבה

niya

New member
את לא מבינה איך נפלת עלי../images/Emo68.gif

כמה חשבתי אתמול על הדברים שלך, עם כל הארגזים המלאים כלי מטבח וכלי בית..............................
אני חושבת שרק לי יש 15 ארגזים(!) מלאים, שלא לדבר על הזוגי שממלא שלושה מטבחים ראויים לשמם ונשאר עודף... איזה יאוש!

foggy night

New member
אני מתה על כלי מטבח

אבל יש שני עניינים שאני חושבת עליהם כל הזמן וזה עוזר לי לא לקנות: 1. המטבח שלי מאוד ישן ופיצפון ואין לי מקום לאחסן דברים - וזו דירה שכורה ככה ששיפוץ הוא לא אופציה. 2. יש לי מעט מאוד זמן בבית, וכשאני כבר בבית, השעה היא בדרך כלל מאוחרת ואין לי כח לבשל או שזה סופ"ש ואז הולכים להורים מהצד הזה ומהצד השני... עכשיו עשיתי סדר בחלק מהמטבח וזרקתי המון. הכלל הוא שאם לא השתמשתי בזה יותר מדי זמן - כנראה שאין לי מה לעשות עם זה.

למעלה