לא נמאס לכם?

hip hop soul

New member
לא נמאס לכם?

שכל העולם סובב אחרי הכסף.נמאס כבר! אין לי כוח! אני עכשיו מתקרב לגיוס שלי (25.11), ואני עושה במקביל שיעורי נהיגה ואין כסף! כל דבר צריך לשלם כסף כאן. איזה מעצבן! ואני עוד צעיר, מה יקרה שיש משפחה?אני בכלל לא רוצה לחשוב על זה. סתם רציתי לשתף אותכם בעצבים לי
Wu-Tang Clan : Cash Rules Everything Around Me, C.R.E.A.M. get the money צרפתי לכם גם תמונה שתבינו מי אלה Wu-Tang Clan, הרכב ההיפ הופ הכי גדול שיש. היום זה יום מנוחה מהעבודה, אז באתי להציק לכם קצת
ועוד משהו. אתמול הלכתי לבית החולים לעשות בדיקות (בעיה של קוצר נשימה). לפני בערך שנה וחצי הפסקתי לעשן וחשבתי שבגלל הסיגריות יש לי את הבעיה הזו. מסתבר שהכל טוב בשני הריאות הקטנות שיש לי. הקוצר הנשימה, לפי ד"ר סנדרוביץ בגלל עצבים. מאוד לא בריא למישהו בגיל שלי, לא? יש לכם איזה שיטות להירגע?

black ross

New member
יש לי כמה שיטות .......

לא חוקיות
סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם מה שלומך ? (חוץ מהעצבים)

black ross

New member
טוב זהו עכשיו באמת

הביתה הביתה הביתה בשמחה..............
ות לכולם ........ ביי ביי נתראה מחר בבוקר היפ הופ אני מציעה שלא תקשיב לרופא שקוראים לו "סנדרוביץ" יותר מדי מזכיר "סנדלרוביץ"= סנדלר= לא הכי טוב
תרגיש טוב מתוק

hip hop soul

New member
אולי פעם, בעבר (אם הבנתי נכון)

אבל זה מאחורי. לא נוגע בזה יותר

hip hop soul

New member
אני מתנצל, תסלחו לי?

למה לשתף אותכם בעצבים שלי?! ממש אנוכי מצידי! Sorry כסף הולך, כסף בא

mariana

New member
לא הבנתי על מה סליחה???

גם לי יש את הבעייה הזאת בדיוק, גם לי יש קוצר נשימה. יכול להיות שזה בגלל עצבים גם אצלי, אבל אני אף פעם לא הלכתי להיבדק אצל מישהו בבית חולים, פשוט יש לי את המכשיר ומשתמשת בו לעיתים רחוקות. וחוץ מזה גם אני צריכה טיפים להרגע. אבל בוא אני אתן לך טיפ להתחלה, פשוט לפני שאתה מתרגז לחשוב על הבריאות שלך, ושלאות את עצמך אם זה שווה את זה? אולי זה יעזור

hip hop soul

New member
אני לא רוצה לתת לאף אחד עצבים

לא בריא. עצבים לא שווים. אני מנסה לראות את העולם בתמונה כמה שיותר טובה

למעלה