לא נירדם לי. . . לא אני לא בוכה זה רק טיפות עומדות על חלון זכוכית. . .
ש שלוק29 New member 29/8/05 #1 לא נירדם לי. . . לא אני לא בוכה זה רק טיפות עומדות על חלון זכוכית. . .
ש שלוק29 New member 29/8/05 #2 רגשות משונים... בלילה של שכרון חושים איבדתי דעתי ומאז מחפש אני את שיברון ליבי...
ש שלוק29 New member 31/8/05 #6 רגשות "משונים" הם רגשות שלא אמורים להרגיש (בטח שלא אחרי שלש שנים) בגלל זה הם קיבלו את הכותרת "משונים"!!! ...עזבי זה יותר פלשבאקים, ואגב אם תשמעי על פסיכולוג טוב (חוץ מרודי) אני אשמח לקבל פרטים...
רגשות "משונים" הם רגשות שלא אמורים להרגיש (בטח שלא אחרי שלש שנים) בגלל זה הם קיבלו את הכותרת "משונים"!!! ...עזבי זה יותר פלשבאקים, ואגב אם תשמעי על פסיכולוג טוב (חוץ מרודי) אני אשמח לקבל פרטים...
J JudyWn New member 30/8/05 #4 ליליות ללא שינה ../images/Emo1.gif מספרים לי על אהבה גדולה. אני לא מכירה את הסיפור - רוצה לגלות לי?
ש שלוק29 New member 31/8/05 #5 לא ממש. . . אבל אני עובד בימים אלו על הספר רב המכר הוירטואלי הראשון... "שאנלג€ֲ§ג€שלוק" (עזבי אין לי חשק לחפור בעבר, סורי)
לא ממש. . . אבל אני עובד בימים אלו על הספר רב המכר הוירטואלי הראשון... "שאנלג€ֲ§ג€שלוק" (עזבי אין לי חשק לחפור בעבר, סורי)
נ נפשושה סגלגלה New member 2/9/05 #7 לא נורא אם לא נרדמים נורא אם זה נמשך כמה ימים. ואם יש טיפות אפשר לסדר איזה כוס תה מרגיע. נפש