לא ניצחנו, זכינו

הצבא ניצח את חמאס,ההנהגה כשלה.

עובדות. א. ממשיכים להבריח-אין מענה. ב. אתמול שיגרו פצמרי"ם-חוץ מתקיפת משגר,אין מענה חזק כמו שהבטיחו.

מה מענה הקסם של הליכוד להברחות ולפצמ"רים?

את זה שאין תגובה לפצמ"רים ספר לסבתא אחרת. את התנועה האווירית, וגם את ההפצצות שמדי פעם יש שם אני שומעת עד פה. יש רמת פעילות נמוכה ביותר ברצועה שסביר שתמשיך עד ההסדר הכולל.

אולי זה פיצוצים של נפילות,לא הפצצות.

אם הייתה הפצצה אחת-כל התקשורת בעולם הייתה מדווחת. נפילות כאן-התקשורת שלנו מסתירה!!

היות ואני גרה בבאר שבע

אין לי שום אפשרות לשמוע נפילות של פצמ"רים. תנועת מטוסים, הפצצות, וירי ארטילריה, אני דווקא כן שומעת. אף אחד לא מדווח כי מדובר בתגובות מדודות לפעולות נקודתיות.

Fasz

New member
חסימת ציר פילדלפי ע"י כוחות צה"ל, בתור התחלה

מה לעשות שהמציאות מוכיחה שכשכוח צה"ל נמצא באזור מסוים, אזי הפעילות החבלנית באזור יורדת באחוזיה דראסטית. סביר להניח שזה יעלה לנו בחללים, אך אם זה ידאג לנתק את צירי האספקה של החמאס ולספק שקט ליישובי הצפון אזי מדובר במהלך הכרחי. בינתיים, ההסכם המהולל שהושג בידי שרת החוץ הגיבורה שלנו, עם ארה"ב שנוגע בין היתר, גם למצרים, שאמורה לעשות דבר מה עם גוף טירוריסטי כלשהו באזור הינו חסר משמעות שכן אתרי החדשות מוסרים לנו כיום שההברחות התחדשו: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3659884,00.html אז תודה רבה לשרת החוץ הכושלת שלנו, ולשר הביטחון שלנו שתמך בבזיון המתמשך הזה.

דרום, לא צפון, תחליף דיסקט.

אתה רוצה או מצפה שכוח צה"ל ישאר בציר פילדלפי וימשיך לשהות שם?

Fasz

New member
בתור התחלה, זה מהלך רצוי ועל הצבא לשהות שם

זה תפקידו - להגן על אזרחי ישראל וצה"ל הוא היחיד שיוכל לעשות זאת בצורה אפקטיבית.

כלומר, אתה לא מדבר רק על כיבוש ציר פילדלפי

כהישג צבאי שניתן יהיה לתרגם להישג מדיני בהמשך, אלא על חזרה לרצועת עזה והישארות בה. אתה מתכוון להסתפק בציר פילדלפי? כי, אתה יודע, זה אולי ימנע ירי למעבר ל10 ק"מ, אבל קסאמים ופצמ"רים הם מייצרים לבד גם בלי ציר פילדלפי, ושהות של צה"ל בתוך הרצועה רק תייצר אצלם מוטיבציה לירות יותר כאלה.

לא, אף אחד לא צריך לחיות בשיגרה כזאת.

לא יתכן שתושבי שדרות ועוטף עזה יהיו חומת המגן של אשקלון, אשדוד, באר שבע ותל אביב. הרבה יותר הגיוני זה לשאוף לתקופת שקט ארוכה, אשר אם היא מופרת היא מופרת בכל הארץ מאשר שתושבי שדרות יחטפו על בסיס קבוע בזמן שתושבי באר שבע (למשל, אני), כמו תושבי חיפה לאורך כל שנות שהות צה"ל בלבנון, יחשבו שמה שקורה במרחק חצי שעה נסיעה מהם הוא בעיה של מישהו אחר.

כרמלית10

New member
צודקת

אהוד ברק ישמש כשר בטחון לא רע אצל ביבי ואגב, את הכבוד אני נותנת לאשכנזי ולחיילי צהל.

למעלה