לא נותר בי כוח!!!

לא נותר בי כוח!!!

לא, אני לא יכולה לסבול, כשל כוח הסבל, למראה ההרס והאובדן. לא נותרה נשימה בתוכי למשמע שמות הנופלים על מזבח הרצח של ערפאת. אין בי אמונה ולו המעטה ביותר שאכן זה עשוי להיפסק ביום מן הימים. השקט שהיה הוא שקט מדומה שאחריו ממטירים עלינו אש ותימרות עשן. אנחנו יודעים ובהכרה מליאה שפיגוע רצחני בוא יבוא. כל המדינה עומדת על רגליה אך אלו רגליים כושלות. הצבא הישראלי הוא צבא חזק משמיעים באוזנינו השכם וערב אז מדוע אינו פועל כצבא חזק?! צבא חזק פירושו הממטיר על ראשי המחבלים ושולחיהם אש תופת עזה, ללא הפסקה עד שימוגר אחרון הטרוריסטים! אין צורך לקחת שבויים כי אלה יהיו נטל על הכלכלה הישראלית - יש ללחוץ ראשיהם כעריפת ראש כלב. יש לנהל מלמת חורמה בכל ערי הגדה יש למחוק שכונות שלימות מעל פני האדמה על יושביהן. מלחמת פינצטה לא תעזור. היא רק מזיקה לישראל בשל הצורך בשהייה ממושכת עד ללכידת הפושעים. בתוך שהייה הזאת "שוכח" העולם לשם מה נכנס צה"ל לערי הגדה ומתחיל לטפטף ביקורת. גם לא יפקד מקומה של ביקורת אנשי מר"ץ ושוב נמצא את עצמינו נבוכים בפני כל העולם המתחסד. אני לא יכולה יותר לסבול את זעקות השבר הבוקעות מפי אם אב אח וכל קרוב משפחה. אני לא יכולה יותר לראות את המבטים הבוהים בקבר טרי שנכרה באופן חפוז ושבתוכו יטמנו חיים שנגדעו באיבם. לכן, יש לנהוג באזרחים הפלסטינאים כולם כאוייבי ישראל מוצהרים, הקוראים להשמדת ישראל ורוקדים על גגות בתיהם למשמע פיצוץ מכונית תופת ברחובותיה של מדינת ישראל. כל הערבים ערבים זה לזה, הם שלא עצרו את המפגעים בדרכם לפיגוע בידיעה שהם הולכים לרצוח בדם קר אזרחים ישראלים, עליהם לשאת בנטל העונש. הם שותפים לרצח. רחמנות עליהם פירושה המשך פיגועי טרור רצחני עוד יותר. אני מצטטת את דברי השר איתם: " או הם או אנחנו". המשפט הנכון במקום הנכון ובזמן הנכון. משא ומתן לשלום יכון רק כשערבים מוכים ופניהם סנטימטר מעל פני האדמה. אנו לא מעוניינים לשלוט בחיהם או לדכואתם ( לפי דבריו של ימני שהתפכח), אך כמו כן לא ניהיה מוכנים שהם ישלטו על חיינו וישבשו את אורחות חיינו דיברו את שמחותינו וישביתו את שלומינו! איה הצבא החזק?! קדימה פעל!

למעלה