לא נושאה

שרונהה

New member
הלו גברים...... זה פשוט......

התבלבלו לה האותיות...... רצתה להגיד שהיא לא נשואה..... לידיעתכם..... ושבוע טוב........ לכם וחוץ מזה אתם נושאים את העוקץ.....או איך שקוראים לו......

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
שרונה, הגיע הזמן שתביני

איחן אצלי טעויות ! הכל בזדון מוחלט. נ.ב. לא דיברתם קודם על לצאת לשד´ מוריה ?

שרונהה

New member
שיח..... אנחנו עכשיו בעניין של...

תרגול עשיית עיניים ורכיבה........ כשנהיה מוכנות נצא לדרך.....

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
אההההההההההההה

ואני כבר חשבתי (לגמרי לתומי) ןעבור שם. כמובן במקרה.

פפוש4

New member
שיח תגיד משהו בה.........

לא מזכיר / מזקיר את ...........החתולה מהצריף של תמרי??????????

דניאלה1311

Active member
מנהל
אפשר לדעת מה קורה לכם במוצ"ש??? מדברים על משהו רציני ואתם חוזרים לדבר על הזקירה החודשית שוקולד ושוב לנושא ההוא, כל השבת לא היה לכם מה לעשות? נו באמת...מיד למיטה.

maxima

New member
ערב טוב............חזרתי

עכשיו, מרוצה אך רצוצה, מטיול בחולה. מראה מדהים, עשרות אלפי ציפורים בעיקר עגורים, יש גם שקנאים ואנפות, להקות עצומות של עגורים. נשארנו עד חשיכה כדי לראותם יורדים לשנת לילה על המים. העגורים התרגלו לישון על המים כדי לא להיטרף על ידי תנים. כל עם ישראל היה שם היום. גם זה מדהים איך כולם באים לראות את הטבע בפעולתו.

Sודית

New member
וכמה חבל לי שלא באתי איתך.....

סתם הייתי כל היום בבית.... התעשעתי עם המצלמת אינטרנט שקיבלתי אתמול. חבל"ז איך המדיה הזו ממכרת.... סודית עדיין

magy

New member
את מכירה את אשתו?

אשתו של כל העולם? 9/96 לאשתו ..של ..כל העולם.. האם את שומעת קולות בלילות או שמא מהר את נרדמת ? כשהוא מתקרב ונוגע קלות אפילו אינך מתחממת ? האם את חושדת בתוך מיטתך שאת יצועו לא רק את חולקת ? האם את חושבת שאין מלבדך קורה שגם את מפקפקת ? האם התעורר בך חשד ולו קל שאני ביניכם לפעמים ? אולי את עוצמת עיניים בכלל ואז לא רואים לא שומעים ? האם לא הבחנת בפניו הרגועים אחרי שחזר מריצה ? האם האמנת שהכל בסרטים בעלך לא בנוי לבגידה ? האם את משלה את עצמך בבקרים שסירב כי היה רק "עייף" ? האם את טיפשה כל מרבית השנים ושכחת מה עושה לו קצת כיף ? אינך היחידה שלה הוא מכאיב גם אותי הוא עזב לעתים את כלום לא שואלת הוא כלום לא משיב הידד לחיי הנשואים...

מגי. מה שלא רואים ולא שומעים ....

לא כואב. כבר אמרתי פעם, הכי טוב זה לדעת מה שפחות. קודם רוצים להיות חכמים, משכילים ונבונים. וכאשר מגיעים לזה..אחרי מאמצים מרובים רוצים לחזור אחורה ולהיות טיפשים. כי הטיפשים היות וכלום לא יודעים ספרים ועיתונים לא קוראים הם שלווים ורגועים.

maxima

New member
מגי......

שאלה לי אלייך אולי תוכלי להסביר לי אני פתחתי הודעה חדשה איך היא ירדה פתאום לתחתית שרשור שכלל לא תואם????????????

magy

New member
שיקול

משלי. להפחתי בהודעות חדשות. אחרת....הכל הודעות של היום תעופנה לקיבינימאט........אחורה..... לא רק אותך שרשרתי, גם את אחותי. וגם אותי....וגם אחרים..... אני ממונה על הסדר ...... מה לעשות? בשביל זה אני מקבלת 20.000 ש"ח לחודש..... נטו, לא ברוטו......

magy

New member
הודעה של מקסימה

שמצאתי במחוקים.....כשמחקתי הודעה כפולה שלי....... אני חושבת..... maxima שאת קצת מגזימה וכי מתי אני פותחת הודעה חדשה אולי פעם ראשונה וכמה הודעות נפתחו היום בכלל שההודעה שלי תוריד אותם למטה ואם כן אז מה

למעלה