לא נורמלים!

spoild

New member
לא נורמלים!

זה גדול, לא תיארתי לעצמי שיש פורום על התוכנית המדיהמה הזאת! למעשה, כל סדר היום שלי סובב סביבה (וסביב חדר הכושר). אני זוכר שהיא עוד היתה משודרת בערוץ שלוש, בסביבות שתיים וחצי בלילה, זה מה שדפק לי ת´שכל ומאז אני ער בלילה וישן ביום. אני רואה את התוכנית בערוץ AXN, השאלה היא אם היא משודרת בעוד מקומות? כמו בלווין או בדיגטלי. חוץ מזה, כמה פרקים עוד נשארו? ואיפה זה עומד עכשיו? פעם אחרונה שנפרדתי מהסדרה, הייתי בהלם, ובלי בושה הם שמו "חברים" במקומה.(לא שזה רע). ביי

שלום! ברוך הבא ../images/Emo24.gif../images/Emo54.gif

אנחנו שמחים שעוד אנשים שאוהבים את הסידרה מוצאים את הפורום! ועכשיו לשאלותיך:
עד כמה שידוע לי בדיגיטלי יש את הערוץ AXN, אז יש את הסידרה! (התחלתי לשגע את אמא שלי שנעבור לדיגיטלי, בגלל שגיליתי שגם שם יש AXN
)
אם הפרק הבא הוא "השכן של דונובן" (Mr. Donovan´s Neighborhood) אז ישנם עוד 21 פרקים (ספרתי בשבילך!
) ואנחנו נמצאים עכשיו בעונה השנייה, עוד 3 פרקים והעונה השלישית והאחרונה (לצערי כולנו!
) מתחילה! [URL='http://'] תהנה...ותספר לעוד אנשים שאתה מכיר, שאוהבים את הסידרה, על הפורום![/URL]

Sith Master

New member
אגב, תנצור את היום הזה../images/Emo19.gif

עין החתול ענתה לך אישית- לא כאילו היא אמרה משהו לפורום בשביל כולם. לך אישית. אותך היא ברכה בברוך הבר, לך קיטרה אל אימה שלא מחליפה לדיגיטלי. בקיצור, תנצור את היום כי לא כל יום אלוהים פונה אלייך אישית.

אתה טועה!../images/Emo54.gif

אמרתי בהתחלה "אנחנו שמחים...בלה בלה בלה" כי אני באמת חושבת שכולם שמחים שעוד אנשים חדשים שמתים על הסידרה מצטרפים! מי שחושב אחרת...שיגיד! ומה בדיוק אתה רומז?!

Sith Master

New member
אני רומז../images/Emo19.gif

קודם, לא הבנת. הרי אלוהים לא פונה אישית לכל אחד, אני בעצם רומז שאת אלוהים (ומצטער שגיליתי את הכיסוי שלך). אה כן, סליחה לכל מי שמאמין באלוהים\הנושא פוגע. זוהי רק הלצה. תסלחי מתוקה? אני אכתוב לך סרנדות אני אתחיל בשביתת רעב למענך. אני אשתה שומן (לכל רואי "חברים"). הכל כדי שתסלחי- במידה ונעלבת.

bakara15

New member
באנה סית´ מאסטר...

אם אתה לא חנפן, אני לא יודע מזה חנפנות...
=
(מאוהב קשות)

bakara15

New member
טוב אני מכריז בזאת שאני מאמץ רשמית

את רפי ה
. והוא יתלווה אלי לכל הודעה! כמו שלעין החתול יש את
ולסית´ מאסטר יש את
ולסיריוסניפ יש
ולעוד אנשים יש עוד חיות

חבל שאתה רואה בזה חנפנות! כי../images/Emo54.gif

הוא בסך הכל נאמן לבוראו! וגם לך לא יזיק לסגוד לבוראך, כי לפי מה שאני רואה *פותחת את ספר החיים של בקרה15*...הולי
...המצב שלך מתדרדר...בטירוף! אני במקומך הייתי מתחילה לדאוג... (כל הנאמר פה נאמר במלא הרצינות
)

Sith Master

New member
חנפן?../images/Emo19.gif

הקשר שלי ושל אלוהימה (הרי עין החתול היא אישה- מכאן: אלוהימה) הוא הדדי- באותו מובן שהיא "מתחנפת" אליי. אנחנו מאוהבים ווירטואלית עד מעל למקלדת. ובזאת אני גם פותח: "עין החתול, התהיי אישתי הווירטואלית הראשונה?" אה כן, ברוך הבא רפי
(חיחיחי)

אממממ.......והתשובה שלי היא..../images/Emo54.gif

ההחלטה קשה! אבל אני נאלצת לסרב...משום ש: - אתה עדיין קטין! - אני לא מערבבת עסקים עם הנאה! ואתה עדיין הסגן שלי!

Sith Master

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo19.gif

ואני כבר רציתי שתהיי אישתי הקטע של עדיין קטין הוא לא פקטור- כבר הסברתי לך למה את לא גדולה ממני ביותר מ3 שנים. ומה הקטע של עסקים והנאה- אנחנו לא בדוסון קראק\בנות גילמור\סמולוויל. למרות שכולם אחלה סדרות- מותר לשלב עסקים והנאה. חוצמזה שאת די חייבת להסכים- כי בתור הסגן שלך יש לי הסמכות להרוג את בריאותייך. כמובן שאת יכולה לגלות לאנושיים האלה את סוד החזרה בזמן ולשלוח מישהו להציל אותם- אבל אז אני אהרוג אותם שוב. אז את רק מפסידה: הם גם ימותו בכל מקרה- וגם גילית להם את סוד החזרה בזמן. כך שאת חייבת להסכים!!!מואהאהאהאהאהא

../images/Emo4.gif../images/Emo54.gif

זה מחמיא לי מאוד... אוקי נרד מהקטע של הקטין כי הוא כבר לא רלוונטי!
והקטע של - לא מערבבים עסקים עם הנאה בא דווקא מהסידרה "כוח מיוחד"!
קודם כל ההסבר שלך ל-למה אני חייבת להסכים, נשמע קצת צולע! ובוא אני יסביר לך למה... דבר ראשון- בתור הסגן שלי, אין לך את הזכות וגם לא את הסמכות להרוג את בריאותיי...משום שאני מחליטה מי ימות מתי? איך? איפה? ולמה? ולך יש רק את הסמכות לבצע את פקודותי! ברור?!
אז אל תערער את סמכותי!
אני יחכה להתנצלות על הסיבות העלובות ולסיבה מוצדקת ומצחיקה כאחד...או סיפור מצחיק עד דמעות! ואם כל זה יקרה תוך 10 דקות אני יגיד "כן"!

Sith Master

New member
אפשר הארכה?../images/Emo19.gif

הפורום הסכים לעלות רק אחרי 9 דקות זה לא השאיר לי זמן. תני לו עוד 15 ואני מבצע המפקדת!!!

bakara15

New member
תגידי, את סיימת ב"יס לא? ../images/Emo80.gif

אז מתי את מתגייסת ועוזבת את
לאיזה חיל?

כן סיימתי ביצפר!../images/Emo54.gif

ולמה אתה שואל מתי אני מתגייסת ועוזבת את
אתה רוצה אותו לעצמך
אה
לא תקבל ולא תקבל...הוא שלי
נה נה
סתם סתם...אל תתיחסו, אין לי שריטה כזאת עמוקה, רק בגודל של 15 ס"מ, בעומק 3 ס"מ! לא משהו...
וסית´ מאסטר....
בזזזזזזזזז עבר הזמן מותק! והתשובה שלי היא.....

bakara15

New member
בכורה חגיגית-רפי!../images/Emo80.gif

מזה הצעות נישואין?! סיריוסניפ, תראה לאן הפורום הולך כאן! והאמרה הזאת "לא מערבבים עסקים עם הנאה", באה מהרבה מקומות. אני רוצה לראות אותך עושה הודעה אחת בלי הקורצן(כן מעכשיו קוראים לו ככה!) הזה!
=
ולהלן עוד כמה משוואות נחמדות
=
(
)
+
=
=
=
אולי תפרסמו תמונות שלכם שיהיה פה יותר מעניין סית´, פעם אחרונה שראיתי אותך, שיחקת בחרבות צעצוע בפורום SW... (
)

שמתם לב שהכותרת של ההודעה../images/Emo54.gif

הראשונה כתוב "לא נורמלים"
והרגע הוכחנו את זה!!!!!

Sith Master

New member
קבלי../images/Emo19.gif

1. מצטער אלוהימה אשר פגעתי בך ו\או בבריאותייך. סילחי לי. 2. סיבות טובות: אני מצחיק אותך מלא פעמים (הרי הרצפה עומדת להשבר מרוב שאת והמחשב נפלו עליה כשצחקתם) אני חמוד
(יש לי תואר) חתכתי לחתול שלי את העיינים (המבינה הבינה?) 3. היה היה צב כחול. לצב היה חבר טוב ה
.
תמיד התחבא כי הוא פחד שמא תבוא אליו חרוסת קטלנית שתרצה לטרוף אותו. זה לא עזר באותו היום הגיע אריה אדום בגוונים של קיץ- שאמר:
זה יותר טעים מ
כמובן ש
הסכימה (מעניין למה) אבל אגודת החסות הצבעוניות התנגדו משום שאם חרק מתיישב על מנורה- הרי שהוא צריך טיפול פסיכאטרי דחוף+תותית. עכשיו- נגמרה התותית בקיוסק של סמי בורקס- וזה לא פלא כי הוא מוכר רק בורקס, מפה לשם- 40 ק"מ וזה הרי דיי הרבה. 40 ק"מ הליכה, 20 ק"מ אפניים ומשחה של 23 ק"מ זה די הרבה. זה לא קל לעשות משחת שיניים באורך 23 ק"מ. עם השנים הצב התבגר, אבל ה
לא. אז השנים כעס עליו שהוא ילדותי משום שמסיבת כפכפי הים השנתית לא התקיימה בגלל המצב בטחוני. מצטערים הם אמרו התכוונו- לצב הטחוני- הצב הבטחוני שהוא אבא של הצב הכחול חולה מאוד ורק פרח מההר הגבוה ביותר יציל אותו אותו. הצב אמר להשנים: "אנחנו חייבים לצאת למסע להר הגבוה ביותר. וזה שהר הגבוה ביותר הוא 20 מטר לא משנה." הצב אמר לאריה האדום עם גוונים של קיץ, ולנמר הירוק בגווניי אביב: "אני יודע שהסיפור אידיוטי ואף לא מובן" הם ענו ביחד: "האף מובן מאוד- אבל אנחנו לא מבין את האוזן בסיפור". זה כל הקטע ציין הצב- האוזן מגמגמת והיא מדברת נורא לא ברור אז היא אפשר להבין אותה. אני עוד זוכר שהיא התחילה לגמגם באותו יום שקרה מקרה נוראי. "מה קרה" שאלו האדום והירוק. "לא זוכר" ענה הצב. וכך עבר עוד יום של הצב הכחול. המשך בפרק הבא. פרק הבא: "באתי מה עכשיו"- כולם התעלמו ממנו כמובן משום שהגזענות נגד פרקים הבאים היא נורא ואיומה ועם 3+6 שווה אז כדאי לקנות אותו כי הוא עושה קוויאר מאוד טעים+מנה פלאפל בפיתה+משקה קל ענבים. עכשיו במידה הזאת כדאי למדוד- כי לא בטוח שזה יעלה עליך. וכך נגמר יום שני בחיי הצב. סוף פיוטי

../images/Emo163.gif../images/Emo54.gif

1. סלחתי לך! וכבר אמרתי "כן" 2. צודק וצודק! 3. אמרו לך כבר שאתה מאוד כישרוני
(אה...כן אני אמרתי לפני דקה באייסיקיו
) אז מה הפואנטה של ההודעה הזאת
אין לי שמץ מץ מץ מץ מץ וואו אני מושפעת מהפורומים "רעיונות מטורפים" ו"אוף טופיק"

כן אחרי שהסברת לי, וקראתי שוב../images/Emo54.gif

את ההודעה הקודמת הבנתי שפספסתי מילה פעוטה...שגרמה לי לפספס את כל הפואנטה! אל תתחיל בשביתת רעב, אני לא צריכה סרנדות.... אבל כדי להראות לי שאתה באמת מצטער, אתה צריך לשתות שומן!*שיעול* פיכס *שיעול* (ד"א ראיתי את הפרק הזה...איזה יפה היה הקטע הזה! ומכאן הרעיון) סתם סתם....מתוק! שלא תעז לטמא את עצמך בשומן! אתה הרי הסגן הראשון שלי!

למעלה