לא נורא הפועל

חהחהחה

כמה שאתם אפסים!!! הקבוצה הכי מסריחה בארץ-הפועל ת"א בונקריסטים מגעלים!!! לא מתביישים??????????????????????????????????? חתיכת אפסים כובשים קצת סופגים קצת למה??! כי אתם בונקריסטיפ!!!!! הפועל כפ"ס משחקת יותר יפה ממכם

חחחחחחחח הפועל ת"א אעלק

אתם פשוט נראים גרוע.גם את גביע הטוטו לא תקחו. יש לכם מזל שאלימלך עמד בשער אחרת הייתם חוטפים 4. כמו שאמרתי היום שאתם תפסידו והנה צדקתי. גם בשבת נגד בית"ר אתם מפסידים מעכשיו תתכוננו לעונה הבאה. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... צהוב עולה...

לא נורא הפועל

לא שיחקנו גרוע היום אל תתבאסו.. תהיו אופטימים אחים.. ונקווה שבני יהודה ופתח תקווה שבוע הבא יעזרו לנו ובעזרת השטן ננצח אלוהים ירוק!! מוות לאלוהים!!

על האש

New member
:(

זה מה שקורה שהסגל בלי חלוצים (נו באמת אודי)? מיותר. לא ששאר החלוצים טובים יותר (אבל אין ספק שהסגל החסר פגע בנו מאווד היום). כנראה שצריך ריענון רציני בעונה הבאה אבל עדיין כמו שהאמנתי שנתנייה ינצחו את מכבי אני מאמין שם פ"ת יכולה לעשות משהו נגד מכבי (המאבק על המקום הרביעי בעיצומו) השאלה היא עם אכן פ"ת תעזור לנו (והשאלה היותר גדולה האם אנחנו נעשה את שלנו וננצח את ביתר?) כי בזמן האחרון בקבוצה לא מצליחה לעשות את שלה. אין ספק שבניית סגל חדש בעונה הבאה היא בגדר חובה. צריך שינוי (אך ורק בסגל השחקנים). ולא אני לא מסכם עונה עדיין (מוקדם מידיי).

pentagon89

New member
פייי לאוהדי מכבי יש משפטים

חכמים.. החיים זה כמו גלגל ענק... פעם אתה למטה... ופעם אתה למעלה... אבל תמיד תשאר אופטימי... תישארו אופטימים... זה יהיה קשה אבל אפשרי...אני כגמעט באותו מצב כמו סוסיאדד בליגה הספרדית.. לעולם לא תיצעדי לבד הפועל ת"א

מגיע כל המחמאות לאוהדים../images/Emo25.gif../images/Emo140.gif

כן רק להאוהדים . מגיע ממש צלש בנו עודדנו הדלקנו משואות לכבוד הקבוצה האדומה . השתדלנו. אפילו שילמנו מחיר מופרז לכרטיס. לא נורא העיקר לראות את האדומים שלנו עולים לקרב החיים. ובמקום זה האדומים שלי אכזבו קשות. בן לוז עומרי אפק אפילו אבוקסיס רץ התאמץ. אלימלך רץ מצד לצד כל כך רצה . אבל לא יצא. מה קרה לשחקנים . אני ממש עצובה . היו המון פצועים . בלילי קלצנקו שמעון גרשון אסי דומפ. אבל זה לא תרוץ. אין להם את הברק בעניים ואת הקרב ברגליים. וחבל. אולי בעונה הבאה יביאו שחקנים אחרים שרוצים. אנחנו האוהדים עשינו הכללללללל. אבל הכל . אני ימשיך בדם ובאש לעודד את הקבוצה . אולי יקרה איזה נס ונהיה אלופים . מכינרת אחרת האדומה תמיד תמיד. איך השיר שלנו ? בנצחונות ובכשלונות אנחנו אדומים לנצח.|
חמסה חמסה שום בצל יין אוהדים

danistar

New member
זה לא היה קרב.. בקושי מריבה

בואו נודה ידיד הפועל לא ראויה לאליפות . אני יודע שה נשמע קשה מפי אוהד הפועל אבל קבוצה שרצה לאליפות כל כך חזק מפסידה פעמיים ברציפות ( פעם אחת בבית ) 1:0 . ראינו בשבועות האחרונים קבוצה שאין לה התקפה , קבוצה שבלונית שעסוקה בלא לספוג יותר מלכבוש , קבוצה כזו שין בה שחקן אחד ( אולי למעט שביט אלימלך שמונע ממנה תבוסות ) שיכול לקחת הכל על הכתפיים . אני יודע שעד סוף העונה הכל פתוח ומי כמוני מפלל שהשדים האדומים יחזרו להיות שדים ומהר אבל בואו נודה בעובדה , הפועל משחקת רע , הפועל לא מסוכנת והחוד שלה משוייף .. לא מרגישים אותה ..

pentagon89

New member
שימותו אחד אחד..

אני פשוט שונא את האוהדים החארות האלה שבאים לוולפסון לקלל את השחקנים,את ההנלה ומשווים לשחקנים מחיפה! אתם צועקים ביזיון? אתם עצבניים על הקבוצה? לכו תאהדו את חיפה או את *כבי! הם התלוננו האוהדי ניצחונות האלה על כל דבר בקבוצה!! שימותו אמןן!! טרמפיסטים מגעילים!

נכון זה ממש לא בסדר ../images/Emo123.gif

האוהדים של הפועל תל אביב תמיד מעודדים . בוא אני יספר לך משהו. באתי למשחק נגד פתח תקוה. בדיוק הגיע האוטובוס של האדומים שלנו. כולם רצו לצעוק. רצתי אליהם ואמרתי לאאאאאאאאאאאא נמחא להם כפיים . וכך עשו. לא יודעת אם שמעו לי . אבל זה היה יותר נחמד. תאמינו לי באלימות ובקללות לא נשיג כלום. אלא את היפך. חבל חבל שיש אוהדים כאלה . וזה רק קומץ. אנחנו האוהדים האמיתים נמשיך לעודד ולקוות שיהיה רק טוב מכינרת אחרת האדומה וקצת עצובה
משחק הבא נגיע בעידוד חדש ובתקווה
חמסה חמסה שום בצל יין

pentagon89

New member
זה כבר לא קומץ!

בגלל זה אני עצבני! זה משהו כמו 300 אנשים.. וזה מספר יחסית קטן אבל זה הורס את כל האוהדים!!

ברק א.

New member
תסלחו לי על הכניסה לסלון שלכם , אבל

אני חייב לציין משהו אחרי כל הבלאגן שהיה אחרי שני ההפסדים הרצופים שלכם ( שאני לא מתלונן עלייהם בכלל...ההיפך ) . אתם טוענים שזה היה רק קומץ , שהם לא מייצגים את כלל אוהדי הפועל , שהם טרמפיסטים ולא אוהדים אמיתיים . כל אילו הן טענות לגיטימיות , ואין לי שום בעיה איתן . אלא מה , הבעיה מתעוררת כשאתם אומרים שאתם לא כמו האוהדים של מכבי , למשל ( וביניהם אני ) . אז אין לכם שום בעיה להכליל ולהגיד שכל האוהדים של מכבי ככה . למה ? למה לא להגיד בדיוק אותו הדבר , שזה רק קומץ קטן מהאוהדים ולא כולם ? הרי כולנו יודעים מה הלך אחרי ההפסד שלכם לפ"ת , ביום המשחק ולמחרת . כמה בהמות זרקו אבנים , קיללו , איימו ואפילו דרשו את ראשו של קשטן . מאוד קל להגיד שכל אוהדי הפועל הם כאלה...הרי רק בשנים האחרונות , לאור ההצלחות , גדל הקהל שלכם פי כמה וכמה....אם זה לא קהל של הצלחות , מה כן ? להבא , לפני שאתם מבקרים מישהו אחר , תסתכלו עמוק עמוק בתוך הקנקן הפרטי שלכם . ברק א. תמיד צהוב.

XSuperKi11erX

New member
זה לא בגלל המקום שלנו../images/Emo47.gif

זה בגלל הבונקר. בושה שיש לנו כאלה אוהדים, אבל יש אותם בכל קבוצה.

למעלה