לא נדלק לי המחשב

BATMAB

New member
לא נדלק לי המחשב

יש לי בעיה לא נדלק לי המחשב יש לי דברים חשובים בדיסק אין אור מהמנורת אבל יש רעש של בלנדר עזרו לי תודה ירוחם רובינסון אני גר באל איי אם יש כאן משהוא שיכול לבדוק אני ישלם לא

esti_prikit

New member
אם לא נדלק האור ועושה רעש של בלנדר

הרעש של בלנדר קשור כנראה במאוורר של הספק בכלל לא פועל קשור בספק מתח מגיע (כי אחרת לא היה רעש של בלנדר) לכן מסקנה מישראל- יש בעיה בספק

איתמר.א

New member
תשלח כרטיס טיסה - אבוא לבדוק ../images/Emo13.gif

אבל ספק כוח בהחלט השערה הגיונית .

itaf10

New member
שים לב - במארזי ATX יש הבדל

בין לחיצה קצרה וארוכה על מתג ההפעלה. נסה להדליק בלחיצה קצת ארוכה יותר (זה קרה לי גם) אתה צריך למצוא את נקודת הלחיצה, ואז אני מאוד מקווה שזה ידלק ומקווה בשבילך שזוהי הבעיה. בהצלחה. תספר באם זה הסתדר.

איתמר.א

New member
אם הוא צריך לחיצה "מיוחדת"

זה אומר שיש בעיה ... ה"התנעה" של המחשב נעשית בלחיצה עדינה ורכה , וממש לא ארוכה . הכיבוי לפעמים במצב תקוע , הוא ע"י לחיצה של 5 שניות על כפתור ההפעלה ואז המחשב מכבה את עצמו לא משנה באיזה מצב מערכת ההפעלה .

itaf10

New member
ובכן....

אין כל בעיה. הכוונה לא ללחיצה ארוכה ארוכה..... אלא המחשב כבר התאים את עצמו או האצבע שלי התאימה להפעלת המחשב וזה עולה נהדר ללא שום בעיה. בדר"כ במארזים הללו כאשר יש מתג אחד ההפעלה היא עדינה וממושכת במקצת. לגבי הכיבוי, הוא מהתחל - כיבוי ונכבה מיד.(אין שום לחיצות).במידה והוא נתקע גם זה קורה, אז כיבוי ידני קצת יותר ממושך. הבחור לא ציין איזה מחשב יש לו

בניגוד למה שאמרו עד עכשיו...

זה כמובן יכול להיות הספק כוח... אבל זה גם בהחלט יכול להיות ולדעתי רוב הסיכויים זה : שהלך לך הזיכרון הפנימי ואתה צריך להחליף אותו... הצעה שלי...תבדוק : ספק כוח, וזכרון פנימי... בהצלחה..!!

איתמר.א

New member
זיכרון לרוב גורם ל3 ציפצופים

ברגע שהמחשב עולה - כשהוא לא תקין . אם המחשב לא עולה - יכול להיות שהזיכרון מקצר , אבל לאור ה"בלנדר" שיש לו שם , סביר להניח שמאוורר של הספק נתקל בבעיות בדרכו וגרם לשריפת ספק - מה שכמובן מונע מהפעלת המחשב .

למעלה