לא נגענו !!

מי צי

New member
לא נגענו !!

צילצלתי לביתו של עובד חדש במשרד לברור נושא שקשור בעבודה. את הטלפון הרימה אמא שלו (כנראה פולניה...) קטע הזוי, אמיתי ו...לא נגענו - אני - שלום. אלי בבית? אמא - מי רוצה אותו? אני - מיצי. הוא בבית. אמא - למה את רוצה אותו? קרה משהו? אני - לא. לא קרה כלום, רק לברר משהו. הוא בבית? אמא - את מהעבודה שלו? אני - כן. הוא בבית? אמא - את הבוסית שלו? אני - כן. הוא בבית? אמא - את הבוסית הגדולה. או השניה? אני - (עדיין שלווה...) הוא בבית? אמא - לא. אלי לא בבית. אני - את יכולה לבקש ממנו שיתקשר אלי למשרד ברגע שיגיע? אמא - באיזה נושא? מה לגיד לו? אני - תגידי לו שיתקשר. תודה ושלום. אמא - רגע, אני הולכת לחפש עפרון לרשום את המספר. נכון שאלי ילד טוב? אני - כן. את רושמת? אמא - את יודעת מיצי, בשבוע הבא אלי יהיה בן 28 ועוד אין לו חברה. אין לכם שמה במשרד בחורות רווקות מבית טוב? אני - תראי, אני קצת עסוקה וממהרת, אולי אני אתקשר מאוחר יותר. אמא - את לא תאמיני, אני עוברת מחדר לחדר ולא מוצאת עפרון, נו, תגידי את המספר, אני כבר אזכור... אמא יהודיה.

נעמי 1

New member
../images/Emo6.gif

ואחר כך אימא מתפלאה למה לילד שלה אין חברה. חחחחחח

תמנונה

New member
../images/Emo6.gifנעמי אני לא יודעת מדוע אבל

בכנות הקטע הזה מזכיר לי משהיא (אני ,אני כמובן) וזאת למרות היותי דור שני לפולניות מוצאת עצמי שואלת שאלות כאלה ויש לעיתים עוד יותר מעצבנות .....ובכל זאת וילדי נשואים..... מעבר לזאת אחת מבנותי היא ממש אבל ממש דופליקט האמא שלה, דהיינו אני...... גם היא אוהבת שירים ביוונית. מה לעשות הכל עובר בגנים האלה. נונה..................
............

אורית 102

New member
סטראוטיפ

מי צי, יש לי אמא אחת 5 דודות ו- 6,000 קוזינות. כולן מהתפוצה הידועה. אף אחת לא הייתה מרשה לעצמה לנהל דיאלוג כזה - מחמת הבושה. "מה, יגידו שאני ככה מדברת?" אפילו והן ימותו מסקרנות, הבושה של מה יגידו, תסגור להן את הפה. הקטע דווקא לא משקף את הפולניות.

מיצי - חוש חומור לא קונים במכולת

יש כאלה שנעדרים חושחש כזה, ולא יעזור שומדבר...

רק פולנים מיצרים כזה צחוק..

אפילו בלי שהם מרגישים,אין אין עלינו. שלכם חנה גונן

למעלה