לא נבואה...... רק ניחוש!!!!!

חתולון*

New member
לא נבואה...... רק ניחוש!!!!!

בואו ננסה לצפות או לנחש את הכותרות של 2 העיתונים הגדולים במדינה מעריב ידיעות אחרונות כל אחד/ת ינסה/תנסה לנחש את הכותרת הראשית שתופיע ביום שישי הקרוב 21/3/03 ..... מה דעתכם/ן?? כותרת "בומבסטית"???? (מלשון פצצה) כותרת כלכלית?? מלשון קלקול כותרת מרגיעה?? כותרת שהכל הסתיים שכלום כבר לא מאיים ועכשיו אני מסיים והבימה שלכם/ן

טוב אני הסטרית אז צופה כך..

שמונה טילי סקאד נפלו התל אביב רבתי
או טיל כימי ראשון נפל במדינת ישראל, עד כמה שהיינו ערוכים לא ידענו שהנזק יהיה כזה רציני..

חן (*_*)

New member
ליידי, למה דווקא על ת"א???? האאאא

מה עשיתי לך כל כך רע??????????. זהו, עוברת לגור באילת !!!

חתולון*

New member
ליידי בל ../images/Emo41.gifלא מקבל../images/Emo41.gif

תהיי יותר ריאלית ולא היסטרית נראה לך שזו תהיה הכותרת???? בלי תגובה???? תחשבי על משהו אחר

חתולון*

New member
ליידי בל???? שמת לי רעל באוכל???

לא יפה!!!!! תקראי את המשך הפורום!!!! לא כועס כמובן

ניחוש.... ../images/Emo4.gif

אבחר בעיתון ידיעות אחרונות... סאדם חוסיין התאבד!!!!!!!! בוש הורה לאנשיו להתחיל במתקפה, חייליו נכנסו לתוך בגדד ומצאו את סאדם מוטל על הרצפה במפקדתו ללא רוח חיים. לידו היה מונח מכתב... נוסח המכתב עדיין חסוי, אולם מותר לגלות כי הוא מעיד על התאבדותו של סאדם חוסיין. כשנודע לעם העירקי על התאבדותו הלא צפוייה של סאדם, אנשים יצאו לרחובות בשירה וריקודים!!!!! בשל ההתפתחות הבלתי צפויה הזו... ערפאת קיבל שבץ לב והוא מאושפז בבית החולים בעזה. הרופאים אינם מנבאים טוב ומעריכים כי חייו יסתיימו בעוד שעות ספורות. בעוד חייליו של בוש עסוקים במציאת מקורות הנשק של סאדם, נודע כי מקום מחבואו של בן לאדן נמצא וכי הנ"ל נתפס והוסגר ע"י תימני יהודי בשם סאלם. (כאן מצורפת תמונת התימני תופס את בן לאדן) בוש הורה לתת לישראל מענק גדול שעדיין לא ידוע שיעורו המדוייק, אולם על פי מקורות מוסמכים, מדובר בסכום שירפא את המשק הישראלי בשנים הקרובות. תושבי ישראל מתבקשים לצאת מן המקלטים!! ולהתחיל בהכנות לקראת פסח!!! חתולון, נסחפתי????

חן (*_*)

New member
ישששש...../images/Emo6.gif אין יאוש כל הכבוד../images/Emo140.gif

ועכשיו- מהפה שלך לאוזן של הקדוש ברוך הוא

חתולון*

New member
יופי אין ייאוש../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifקיבלת 100../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

יופי של כותרת, עם כותרת משנה, עם קישורים לשטחים עם כתבי שטח.... אהבתי מאד את הכותרת ואת הכתבה חלק כבר קורה ברגע זה ממש, טארק עזיז כבר התפגר??? יופי של מחשבה...אין ייאוש המשחק נגמר... בעצם, אני מחכה עכשיו "לכותרת" של מעריב מי נותן כותרת למעריב???

Mוניk

New member
חחחח נכון חתולון

גמני חשבתי שהוא התפגר מקווה שזה יקרה לו הלילה אינשאאאאאל''ההההההההההה

Mוניk

New member
אין ייאוש חחח את גדולההההה

כפרה הלוואי מהפה שלך לאלוקים אין ייאוש

טאKילה

New member
הכותרת שלי..../images/Emo5.gif

כותרת הפתעה של קינדר.. ====================================== רגע לפני שמטוסי ארה"ב,נודע שסאדם חוסן קיבל דום לב.. אי לכך ועקב מותו הטראגי של סאדו,כל הציבור מתבקש לשחרר את החדרים מהניילונים, ולהחזיר לאלתר את חפיסות הקונדומים לבתי המרקחת. זהו עד כאן מהעיתון הכי אין במדינה..

חתולון*

New member
יופי טאקי

סאדם "חוסן" בחיסון "התקף לב" יופי של כותרת חחחחחחחחחחחחחחחח את הקונדומים לא להחזיר נעשה בהם אולימיאדה/משחקי חברה וכו'

Mוניk

New member
הכותרת שלי

סדאם נתפס ע"י יחידה מיוחדת של צ.ה.ל. מטוס מיוחד ובוא סדאם ושומרי ראשו עושה דרכו לארץ וינחת ביום ראשון בבירת הסקאדים רמת-גן בכיכר המרכזית כל תושבי רמת גן מוזמנים וכן תושבי ישאל בואו בהמוניכם נא להגיע מצויידים באלות, שרשראות מברזל וכל דבר ישכול להכאיב כולם מוזמנים בואו נקרע להם ת'צורה ראו זאת כהזמנה אישית

חתולון*

New member
בסדר מוניק.....

את מכירה את "דבר אחר" או "הדרך אל האושר" של מעריב שם אני אשים את זה.... מי שירצה, יאמין ומי שלא... אידי אמין חחחחחחחחחחחחח מוניק, חלומות יש לך שאני ארביץ לסאדאם??? שיתפוס אותי יאצפן???

Mוניk

New member
חחחח חתולון פוחד מיצפאן

עממה חחחחחחחח מה מה מה חתולייייייי מואהההההההההה מאמי}{

הכותרת שלי היא: סדאם חוסן כבר מזמן

לא בעירק. הוא ירד למחתרת... הבריחו אותו החוצה... הוא נעלם כאילו בלעה אותו האדמה. כאילו, מי שמופיע בטלויזיה זה הכפיל שלו הכפיל שלו הכפיל שלו הכפיל שלו הכפיל שלו הכפיל שלו הכפיל שלו הכפיל שלו הכפיל שלו הכפיל שלו הכפיל שלו הכפיל שלו הכפיל שלו הכפיל שלו הכפיל שלו הכפיל שלו הכפיל שלו ולא הוא. זו דעתי. מפתיע???????????????

Mוניk

New member
חוף אל תדאגי מאמי

יש לנו פו חתולון סדאם לא יצליח לחמוק ממנו
חחח אני מחכה לשעה שלוש אני במתח אזזזזזזזזזזזז אני מסתוללת בפורום מותר לי

למעלה