לא מתקשרת.....

לא מתקשרת.....

שלום, אני בן 24 ואני בקשר עם משהיא שהכרתי בפאב במשך כמעט שבוע וחצי. אתמול יצאנו פעם ראשונה לבית קפה (לא יצאנו שבוע שעבר כי היא הייתה בבסיס) והיה ממש ממש נחמד וגם היא ציינה לפני שהלכה שממש נהנתה. היום התקשרתי אליה בסביבות 7 בערב דיברנו במשך 10- 15 דקות היתה שיחה מאוד זורמת והיא אמרה שהיא יוצאת לאירוע, לאחר מכן בשיחה היא פתאום אמרה שיש משהו בדלת והיא תחזור אלי עוד מספר דקות. ומאז לא התקשרה חזרה. לאחר התייעצות וחשיבה: למחורת באמת התקשרתי אליה והיא התנצלה שלא היה לה זמן לחזור אלי כי היא ממש מיהרה לאירוע. לאחר מכן שאלתי אותה (ביום רביעי שהתקשרתי) אם היא רוצה לצאת לאן שהוא והיא אמרה שהיא תדבר איתי בערב ותראה אם היא תהייה עייפה,כי עבר עליה יום ממש קשה והיא קמה ב 6 בבוקר. היא באמת דיברה איתי ואמרה שהיא עייפה אבל דאגה להזכיר שהיא רוצה שנלך יום אחר. יום שישי שדיברנו (אני התקשרתי שוב) היא אמרה שהיא יוצאת ושהיא תחזור היא תתקשר אלי ואולי נקבע משהו להיום (יום שבת) אבל היא שוב פעם לא התקשרה. אני כבר באמת לא מבין אותה היא ממש נשמעת חמודה ורוצה והכל שאנחנו מדברים אבל שהיא אומרת שהיא תחזור אלי היא נעלמת. לאחר התייעצות ועזרה: אז ככה התקשרתי אליה שלשום (יום שני) דיברנו היתה שיחה סבבה והצעתי לה לצאת היא הסכימה ושאלה מתי מתאים לי אז קבענו ליום למחורת יצאנו (יום שלישי) והיה ממש סבבה אחר כך הצעתי לה ללכת לטיילת היא הסכימה, טיילנו קצת והתנשקנו, לאחר מכן נסענו הביתה היא אמרה שהיה ממש כייף. עכשיו השאלות היא עדין לא התקשרה וכמו שאני חושב היא לא הולכת גם להתקשר, האם להתקשר אליה או לפחות לחכות למחר ואז גם לשאול אותה מה קורה ובעדינות למה היא לא מתקשרת אף פעם????

nate2000

New member
הבחורה כנראה לא מעוניינת

כמו שאומרים זה הזמן להעלם ולשמור על דממת אלחוט. אם היא כן מעוניינת היא כבר תופיע, אם לא אז כנראה שזה לא נועד לקרות. תראה לחזר אחרי בחורה זה חשוב, אבל נראה לי שרק אתה הוא זה שמשקיע, מתקשר, מציע לצאת. ואף מילה ממנה היא לא עושה הרבה כדי שייצא משהו מההכרות שלכם. חבל על הזמן פשוט. הנח לה כמה ימים. אל תתקשר ואל תשלח לה הודעות- אם היא באמת מעוניינת היא כבר תחזור אליך.

אז למה היא מראה שהיא כן

מעוניינת אם היא לא היתה מעוניינת אז למה היא מסכימה לצאת ולא מתחמקת וגם אחרי זה היא אומרת שהיה ממש כייף?

nate2000

New member
בתור אישה אני יכולה להגיד לך עם יד על הלב

שאין דבר יותר טוב לאגו טריפ מגבר שרודף אחריך. חוץ מזה אין שום קשר בין דייט כיפי לבין הרצון שלה במערכת יחסים איתך. אז היא נהנתה בדייט, היה לה נחמד- האם היא רוצה בקשר איתך? אולי כן אולי לא. "אז למה היא מראה שהיא כן מעוניינת"- אולי אתה רואה את מה שאתה רוצה לראות ולא קורא את כל התמונה.

אני ממש לא רואה מה שאני רוצה

אפשר להגיד שיצאתי עם המון בנות בחיי ויש לי ניסיון ואני יכול לדעת לפחות פחות או יותר אם בחורה מעוניינת בי או לא. בואי נגיד שאם היא כן היתה מתקשרת הכל היה ממש סבבה אז אני רק לא מבין מה זה הקטע עם הפלאפון???

nate2000

New member
שום קטע

היא לא מעוניינת מספיק... או שהיא כבר עכשיו רואה בך את הבחור הנחמד שתמיד יתקשר ויזמין אותה ויבין כל פעם שיהיה לה תירוץ אחר, יבליג על ההתעלמויות וההעלמויות שלה, יקבל הכל ויסלח. אם אתה כזה מנוסה ויודע כמה דברים אז אתה גם צריך לדעת איך להתגבר על מצבים כאלה ולדעת לפעמים להעמיד את הבחורה במקום. אם אתה שואל אותי- זה שאחרי שבועיים אתה כבר מגיע למצב כזה כנראה שהגיע הזמן להגיד לה יפה שלום.

*תיקון טעות...

תגיד לה שאתה מעוניין, אבל היא ממש לא נראית מעוניינת..(לא מתקשרת?..) אז אם היא חושבת שזה לא זה שתגיד לך, כי אתה מעוניין בה ברצינות,

תגובה

אם היא חשובה לך, התקשר כשמתחשק לך לדבר אתה ודבר אתה בנעימות. אם תרגיש בהמשך, שהיא לא ששה לדבר ואתה מציק, תרפה. אם השיחות יהיו נעימות וטובות, המשך להתקשר אליה. אולי היא מעדיפה שאתה תתקשר.

בכל מקרה

אם היא חשובה לך, כדאי שתשקיע בה. אם היא לא מתקשרת, נסה להתקשר אתה. אם לא תצליח ליצור אתה קשר, עזוב.

אם היא יוצאת עם עוד משהו

מה זה משנה אז היא פשוט צריכה להתקשר לשנינו לא? זה לא נראה לי שייך.. האם אני לא עושה מזה קצת יותר מידי עיניין כי בסה"כ הכל טוב וזורם אז היא לא מתקשרת לא יכול להיות שזה לא כזה ביג דיל????

קלייר19

New member
אם זה לא היה כזה ביג דיל בעיניך

לא היית כותב פה,נכון? עובדה שזה כן מפריע לך. ואם זה מפריע לך אז יש לך שתי אפשרויות או לחתוך או לדבר איתה ולהגיד לה שלא נעים לך שרק אתה יוזם את המפגשים ואת השיחות.

smartblonda

New member
מאוד יכול להיות ואז אותך היא

שומרת על אש קטנה למקרה ולא ילך עם האחר.

NICKEL BACK

New member
תגיד בן אדם

מה אתה מצפה מבחורה מפאב? לאהבת החיים שלך שתשב על שולחן הפיק אפ בר, בזמן שהיא לגמה מהוודקה אבסולוט וראתה ענן עשן אפוף מסיגריות, ואותך מטושטש שם, איזו דמות לא מוכרת.. תתעורר אחי, היא מחפשת כנראה משהו ללילה וזהו.. מה לא ברור?

adi1331

New member
אני זוכרת שכבר רשמת את זה

ואמרו לך דבר פשוט... לא עושה רושם שהבחורה מעוניינת בקשר איתך. לדעתי, יש 2 אופציות, או שתתקשר אליה הערב ותאמר לה את מה שמציק לך. כלומר, תשאל אותה האם היא רוצה קשר איתך כי אתה מרגיש קצת קרירות מצידה, מהסיבה שהיא אף פעם לא מתקשרת ולא יוזמת. או שפשוט תרד ממנה- אל תתקשר, אל תעשה כלום. אם היא רוצה אותך היא תבוא אליך לבד. וזה לדעתי הפתרון הכי הגיוני. יום טוב

NICKEL BACK

New member
היא כנראה מפחדת לפגוע בו

אז היא ממציאה כל מיני תירוצים... לדעתי עדיף שתעזוב אותה והיא כבר תדע לרדוף אחרייך, במידה והיא כן מעוניינת..

למעלה