לא מתאים לי

• פותח הנושא zar
  • פורסם בתאריך

zar

New member
לא מתאים לי

זה לא אתה ולא מה שאמרת הכתיבה שובה החזות מקסימה הראש מדהים ואני בעננים החלפנו ברכות השלנו הקליפות דיברנו על עבר אף העלנו זיכרונות ניתחנו ההווה עם כל המאורעות את העתיד צבענו טווינו חלומות ולפתע ללא כל אזהרה שולחת מייל.... זה לא שאתה זו אני שבחשש מכל זיע, כל רחש חרדה לאשר יבוא על כל הכרוך בו פשוט, עדיין לא בשלה לבואך וחותמת.... בשלך כמה קר כמה מנוכר ושוב אני נסגר צאר

shugi

New member
אוליי

אבל הית צריכה לומר לדבר לפני ולא לתת הכל בצורה שמשאירה את העבר יתום את המילים ללא תוכן היתי רציני לא רציתי לפגוע עדיין אלך איתך עד לשמים את כל גופי ונשמתי לך ואלו לא מילים לא תחושות לא הבטחות זוהי האמת הכנה שלי ואני זועק שלא היה ניתן להשמיע את דבריי ציפיתי שיבחנו אותי שישפטו אותי שיאמרו אם אתה רציני אז תוכיח אבל נזרקתי ללא כל אפשרות להגן על עצמי ואני עדיין רוצה רוצה לתקן רוצה להוכיח רוצה לומר לכולם הנני להוכיח את האמת שהבטחתי ואת הכנות שהענקתי ואת יודעת שאלו לא מילים עזרי לי להוכיח זאת היי איתי יד ביד תני לי מילה של אושר שעדיין לא מאוחר

zar

New member
כשמך כן אהבתך.....מתוקה

שוגי, צר לי, אבל אתה שוגה הפעם. אינני זו שלה כיוונת את שירך וננת לה את המתנה הנפלאה, את ליבך. קורא את התמימות והחמימות שבאהבתך, וליבי רחב עלי. לא רוצה להישמע נדוש, אך היא בא תבוא צאר

1avi

New member
לשוגי היקר

לפי דעתיהבחורה שאת מספר עליה הינה בחורה של דואליות והיה לה כפילות במערכת יחסים השתעממה מהר ורצתה כנראה את התקשורתיות שבך הצעירות ברוח האינטלגנציה ואוליי האריסטוקרטיה שהיתה לך אני בטח שהיא מתעסקת ביצירה במשחק או באקדמיה הגרילה אותך כבן זוג לחיים שאלמלא כן לא היתה נודדת ומחפשת השינוי הזה וההחלפה שווה אצלה לנישואים ואהבה איני יודע על קשר מיני בנכם אבל אני מניח שהיא מתקשרת סקסולוגית לדמות מבוגרת או סמכותית אבל יכולה לחיות תקופות ארוכות של הגבלה צמצום או חסך במיניות או בחום ופיסיות היתה ביקורתית ובטח שפטה אותך ללא ידיעתך רוב הזמן הרגישה צורך לרפא ולהרפא בתחום המיני ( אם כי עוד פעם אינך מזכיר זאת) ולסיכום זכית לא בא אלא בך בחייך החדשים תתעודד ידידי תתעודד...

zohard3

New member
הערכה

לאבי אני קורא ומשתאה ותוהא האם הינך מכיר אותה דומה כי כן הינך מכיר אם כי זה עדיין אצלי בסימן שאלה גדול מה שכןקלעת בכל מילה ולא לא שכבתי איתה והאמת גם לא רציתי זה היה על מישור אחר לגמרי אם זה עונה על תהיתך איני רוצה כיום בקשר איתה אז כמו כל דבר שהיה היא היתה וחלפה לה ואין צורך גם שתחזור... בכל אופן לך עם זה ..יש לך עתיד

liri1

New member
זה לא את

זה לא את זה אני מילות המפתח הכאילו לא פוגעות וננעצות כפגיון בלב הנשבר אכן קר כואב ומנוכר הקיפוד שוב סומר את דורבניו השבלול מתכנס בקונכיתו הצב מסתגר בשריונו אהבתי וכאבתי אפיזודה קטנה הלקוחה מתוך רצף וכמה משמעותית יפהפה צאר

דברים שרואים מכאן לא רואים משם...

שוב... ושוב... אנחנו מגלים... שהשבלול, כנראה, אינו נחלתינו הבלעדית... כשאשליית ``ביחד`` מבליחה... אנחנו מגיחים ברוב ששון ושמחה... וכשהבדידות המפורסמת שלנו פורצת, מכה בפנינו ועוקצת... אל השבלול ניסוג בבהלה חושבים שבכך אנחנו יחידי סגולה... ולא שמים לב שלכולנו כאן כואב... זה אותו העניין רק בלבוש אחר כמובן... וכולנו שותפים... ובבדידות אפופים... וחושבים בתמימות על אהבה וחמימות... אשליית הביחד... אשליית הלבד... ורק נגה של אור... בקצהן של כל מיני מנהרות עוד מפריח תקוות...

*קסנדרה

New member
או לא, הנה אני נוקשת, פתח לי צוהר

לצאר היקר בחמלה גדולה, אביט אני בך מבעד לסדק הצר לא המראה חשוב אלא חדוות ההצצה.... קסנדרה

למעלה