לא משפיע

סיסי 123

New member
לא משפיע

בני קיבל 5 ימים קונצרטה18 3ימים ראשונים היה יפה יומיים אחרונים כאילו בלי מה דעתכם?

05 מיכל

New member
הגיוני

בימים הראשונים שאדם מקבל רטלין, הגוף "מופתע", ולפעמים הוא מגיב יותר חזק גם למינון נמוך. אחרי כמה ימים הוא מתרגל, ואז יש לפעמים צורך להתאים את המינון. לא להיבהל, זה לא שככה זה יימשך, וכל כמה ימים יהיה צורך לעלות. זה פשוט שייך למפגש הראשון של הגוף עם התרופה. בן כמה הילד, ומה משקלו?

סיסי 123

New member
בן6.5 משקל לא זוכרת אבל הנוירולוג

שקל אותו לפני שהוא נתן מה המינון הבא של קונצרטה?

סיסי 123

New member
בנוסף הוא הפך להיות סרבן

מה שלא היה לפני כחדש כשעד לא התחלנו בריטלין

05 מיכל

New member
המינון הבא 36

קונצרטה 18 שקול ל 5 מ"ג רטלין רגיל, וקונצרטה 36 ל-10. אני לא יודעת אם בנך יכול לקבל 36, זו שאלה לנוירולוג. אבל למה הוא התחיל דווקא מקונצרטה? אם מתחילים מרגיל אפשר לעלות בהדרגה שצעדים קטנים עד שמוצאים את המינון המדויק.

סיסי 123

New member
זה מסביר

למה הוא מתנהג כאילו בלי במבחן טובה הוא קיבל ריטלין 10 והוא השפיע מעט מאוד אי הוא קיבלsr20 היה לו כאבי בטן וראש וגם כדי לאפשר רגיעה מבחינת ההתנהגות ניסינו קונצרטה אבל נצטרך כניראה לחזור לsr ב14.00 בערך זה פג וכשהוא מגיע מהצהרון ב16.00 אנו מתמודדים עם הadhd במקום להנות ביחד בsr יש שעות שהוא עצוב מידי ויש שעות שהוא כואב האם יש שינויים במהלך זמן ההשפעה?

05 מיכל

New member
תשאלי את הרופא אם אפשר קונצרטה 36

אפשרות אחרת (אם הרופא מאשר), לתת אחה"צ עוד כדור של רטלין רגיל. דרך אגב, אם SR עושה תופעות לוואי אפשר לנסות LA 20. זה אותו מינון כמו SR (שקול בערך ל-8 מ"ג רטלין רגיל), ובערך לאותו טווח שעות, אבל יותר עדין.

מוטרד 19

New member
אינני מבין...

א. מדוע לא התחלתם עם ריטלין רגיל (כמו ששאלה מיכל) ? ב. נראה לי מוגזם קונצרטה 36 לילד בן 6.5 . אני טועה ??? . והכי חשוב חיבוק גדול והמממון אהבה לילד. מקווה שהועלתי.

מרמריסה

New member
לא מוגזם בכלל. גם הבן שלי מקבל

קונצרטה 36 (שווה ערך ל-10 מ"ג רגיל, 3 פעמים ביום) והוא כמעט בן 7. תלוי במשקל ובצורכי הילד.

קונסרטה 36 לא מוגזם לגיל, נשמע

אפילו טוב יותר מSR או LA20 שהם מינון של 8 מ"ג בלבד. בני בן ה-7 למשל, נוטל LA30 (מינון בערך 12.5מ"ג).

מוטרד 19

New member
התכוונתי להתחיל עם 36 זה נראה

לי מוגזם. אבל בלי קשר נראה לי שמישהו פה טען פעם שלמרות ש36 חופף ל10 מ"ג רגיל זה עדיין יותר חזק מריטלין רגיל. אשמח לשמוע אם אני טועה (כך זכור לי) בהצלחה...

מרמריסה

New member
אתה טועה... נהפוך הוא, ההשפעה עדינה

יותר בגלל מנגנון השחרור האיטי, בהשוואה לריטלין הרגיל. 36 מ"ג = 10 מ"ג כפול 3 מנות שמשתחררות כל אחת בזמנה (בערך), כלומר 30 מ"ג ועוד 6 מ"ג משקל הקפסולה.

יש יש 4

New member
גם אצלנו זה לא ממש השפיע ועברנו

לריטלין LA 20 מ"ג. עכשיו החיים הרבה יותר קלים.

למעלה