לא משעמםםם !!!:)

ashton20041

New member
למה הפורום נהיה משעמם???

מה זה שירשור ליום ראשון? שרשור ליום שני???? את מי זה מעניין? בשביל זה יש אייסי. למה שלא תכתבו נטו על מאיה כחה שיהיה מעניין להכנס לפורום. השיחות האישיות ממש לא מעניינות אורחים שרוצים להתעדכן בקריירה של מאיה.

א'- אתה צודק הפורום כבר לא כמו בעבר

וב'- אם אנחנו לא נפתח שרשור אוף, אז כל אחד שירצה להגיד משהו יפתח הודעה וירשום את מה שבא לו...

ashton20041

New member
חבל שאין פה איזה מנהל פורום ש...

קרוב להנהלה של מאיה ויעדכן מידי פעם עליה וכך זה ימשוך אנשים לכתוב.

זה גם בגלל שאין הופעות שלה...

תאמין לי שאם היו כתבות עלייה או הופעות שהיו מדברים עלייהן ממש לא היה פה משעמם.. אבל אין שום דבר...כבר בקושי שומעים עלייה.. כנראה היא תעשה איזה קאמבק היסטרי כשיצא הדיסק החדש..אני ממש מקווה, וגם מקווה שעל הדרך יהיו הופעות..

חבר'ההה חב'רהה חבר'הה אל תרדמו לי ע

ל המקלדתתת חחח
ברורר שלמאיושש יהיו עוד הופעותתת לא לאבד תקווה! היא עוד תופיע עם הלהיט החדש שלה "רק אותה רוצה" ועם הדיסק החדש ובקרוב כתבות על החתונה עם דודי...היא כרגע גם עסוקה כי היא משתתפת בסרט והחתונהה והדיסק שיוצא בע"ה עוד מעטט...כנראה בגלל זהה וגם בגלל שאנחנו לא מעודכניםם... מחר אני ינסה לדבר אם אייל ואם לא יום רביעי...נראה כבר מה יהיה אוהבת אותכםםם המוניםםם הודיה בוסקילהה
נשיקה|

באמת הפורום נהיה קצת משעמם..

איפה המנהלת? שתעדכן אותנו בסיפורים אשכרה פורום שומם
אנשים יש לנו הודעה למטה משלושים ותשע!! תקלטוו איזה פדיחאותת

מאיה כנראה לא מופיעה עכשיו בגלל צאת

הדיסק בע"ה , היא בטח כל היום באולפן מקליטה וגם הסרט שהיא משתתפת

כן היא אמרה לחברה טובה שלה

שהיא עכשיו ממש עסוקה והיא לא באה לבר מצווה של הבן שלה בגלל שהיא עסוקה בסרט ובדיסק בהקלטות ואני ציפיתי שהיא תבואאא אוף איזה באסה זה היה זה היה לפני יומיים ומאיה הייתה אמורה לבוא אבל בגלל שהיה לה הרבה דברים לעשות אז היא לא באה אבל היא תבוא לבקר אחרי שיצא הדיסק וכשהיא תייהיה יותר פנויה..!

יאא חבללל..!! זה באמת מבאס..

אבל לא נורא את תראי אותה עוד המוןןן..!! רק קצת סבלנות ומאיה חוזרת לימים ההם שרואים אותה כל שני וחמישי;)

המנהלת קצת לר מרגישה טוב..

מקווה שיהיה בסדררר והיא תחזור לתפקד פה כמו פעם..יום טוב לכולם!!

ד י ק ו ש

New member
לא משעמםםם !!!:)

סומכת עליכםן שתחשבועל רעיונות שיאירו קצת את הפורום .. פשוט כולם לומדים וקצת קשה לעשות הכל ביחד!! תחשבועל רעיונות ;)

למעלה