לא משהו פיוטי

לא משהו פיוטי

אם אתה שומע, אולי ביקום שלך, איפה שהמחשבות עפות בסוף כל יום, אם אתה שם, עכשיו, תן לי מעט ממך. יש משהו בך, שקורע אותי. וזה לא החום שאתה מרעיף על אחרים, וזה לא הקור שאתה נושף על צווארי בלילות. ולא השתיקה שלפעמים רועשת בליבי. משהו אחר, אולי הידיעה , שאתה אתה, שלעולם לא יהיה לי את כולך, שחלק קטן שמור בתוכך ואולי רצית , ואולי השתוקקתי יותר מידי, ורק כי אתה , זה אתה. ולא מישהו אחר. אני רוצה שמילותייך יגעו גם בי, שאוכל לקחת פיסה קטנה שאנצור לימים. לכולם את ליבך פתחת, ולי לא השארת מקום. לא קיבלת מענה,ורק אני השבתי. רוצה לראות, את מה שראוי , את מה שבפניי לא חשפת. מכירה רק צד אחד, את הצד המכוער. תראה אותי, אני שונאת, כבר לא אוהבת, ואזהרתי , זה לא משהו פיוטי, זו רק אני.

אנגלינה

New member
אולי לא פיוטי אבל.....

אבל מממש ממש יפיפה חמודה נשמע כל כך כואב........ תתחזקי ילדונת אל תשנאי , תואהבי!! זה הפיתרון.......... :) אנגלינה

אנג`לינה...מתוקה.

זו הזדמנות לומר לך כמה שאני אוהבת אותך :). תמיד אומרת את הדבר הנכון ברגע הנכון. שאלונת קטנטונת...את מסתובבת בצ`ט נכון? אם כן אחפש אותך שוב. B-) ילדה

אנגלינה

New member
תודה חומד!!!!!

היי מותק ממש תודה על מה שאמרת......... אני לא ממש מיסתובבת בצאט האמת אבל בשבילך אחפש אותך גם שם :) אנגלינה

אנגלינה

New member
תודה חומד!!!!!

היי מותק ממש תודה על מה שאמרת......... אני לא ממש מיסתובבת בצאט האמת אבל בשבילך אחפש אותך גם שם :) אנגלינה

למעלה