לא.. משהו דפוק פה חזק...

k1981

New member
לא.. משהו דפוק פה חזק...

אני רוצה אנשים שלא רוצים אותי אני נקשר כל תקופה למטומטם אחר שנותן לי סימנים ובסוף אני יוצא הקורבן שנפל בפח שלו. אני פשוט קורבן של סטרייטים שלא יודעים שהם בעצם הומואים כי אני בעצמי מתנהג כמוהם אז הם מרגישים בנוח איתי. אני לא מסוגל להיות עם מישהו שהוא אפילו טיפה מתנהג כמו הומו. אז אני נאכל מבפנים כי מעטים האנשים שהם גם גברים וגם יפים וגם בעלי מידה נכונה של צניעות ושל דרך ארץ ושל צורת דיבור יפה.... אני פשוט מתגעגע למישהו שאני בכלל לא מכיר שיבוא ויציל אותי מהסבל הנוראי הזה שיבוא ושרק יחבק אותי שיגיד לי שהכל בסדר אבל הוא לא קיים הוא לא קיים אני פשוט מחכה למישהו שלא חי בעולם הזה. בכל פעם אני פוגש אנשים שבכל אחד יש משהו קטן מהדמות הזאת אבל אף פעם הם לא לגמרי הוא... אני מתאהב באנשים האלו אבל בכל פעם אני מתאכזב ומגלה שהם בכלל לא הוא. אני ממש מרגיש אבוד

לחיות כהומו זה לא קל בשום צורה

אני מוצא בשיר הזה הרבה מהחיים (של רובנו ) : http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1700498 אז "אל תפסיק לרצות"

אדורם1

New member
החיים זה לא פיקניק...

כותרת דורשת מכות
אבל קצת ברצינות - גם אני מרגיש כך לפעמים, וודאי גם רוב חברי הפורום מרגישים כך. זה מסע של חיפוש מחט בערימת שחת. הסיכויים לא מזהירים, אבל אל תמהר להרים ידיים. אתה לא יכול לדעת מתי תמצא את זה שייחלת לו. בהצלחה!

למעלה