לא משבר אבל...

ההיא10

New member
לא משבר אבל...

בר שלי ואני ביחד כבר 7 שנים. אני לא אגיד שאנחנו מאלה ששוכבים המון , אף פעם לא היינו כאלה... היינו שוכבים לא יותר מדי בשבוע...לא יודעת גם כמה זה הפריע לי. עכשיו אנחנו כבר כמעט חודש לא שוכבים...ואין לי כוח ליזום. השאלה שלי היא האם הגיוני שאנחנו אוהבים אבל אין תשוקה? האם זה רק תקופה בגלל סדר יום עמוס? קצת נמאס לי לתת לעצמי תירוצים ואני מפחדת שמשו לא הגיוני פה...
אשמח לתשובות
 

אייבורי

New member
אין חובה לאומית

&nbsp
לשכב ואין צורך בשעון שמודד איך להיות כמו כולם.
בסופו של דבר, יש צורך פיזי וריגשי לכל אדם.
יש אנשים שאין להם רצון או צורך מיני, נשמע שלא חסר לך הסקס
אלא מפחיד אותך לא להיות "נורמלית".
אבל לדעתי, הכי טוב שתדברי עם הבן זוג, תשאלי אותו אם זה מספיק עבורו
ואים לא נוצרים תסכולים שנובעים מחוסר.
&nbsp
אם אין תסכולים כאלו, תהיו זוג מקסים אוהב ונחמד שלא עושה הרבה סקס.
 
לגמרי , אבל גם

אבל אולי אם זה מפריע, יש לזה סיבה. ספרי עליכם בלי הסקס. לפעמים קשר הופך להיות יותר מדי נוח, ואין סיבה אמיתית לסיים אותו.... חוץ מאיזו ארד עמומה עמוק בבטן. אם יש לך טרדה כזו, שתי וננסה לעזור לך להבין איפה את עומדת.
 

ההיא10

New member
אנחנו זוג אוהב מאוד

מאורסים. מאוד מתחבקים ומאוד חמים. קרובים ומדברים על הכל כולל מה שכתבתי פה בפורום. העניין הוא שהוא אומר שהכל בסדר וזה והוא פשוט היה בתקופת מבחנים וזה השפיע עליו לא טוב...אבל שאני חושבת לעומק אף פעם הוא לא היה יותר מדי חרמן...למעשה גם לפני שנפגשנו הוא היה רק עם שתי נשים פעמיים בלבד (כלטמר שכב פעמיים לכל היותר בחייו)...כאילו זה לא חוסר אצלו.

מה שאני מפחדת זה שתמיד אומרים שאם גבר לא מסופק בבית אז כנראה הוא מסופק במקום אחר... אני לא בן אדם קנאי ולא חשדנית...וגם הוא לא מראה שום סימני אי סיפוק או בגידה..להפך אנחנו מאוד אוהבים והוא מחזר אחריי הרבה ומתעניין בי וחשוב לו לעשות מה שעושה לי טוב.

שוב הפחד שלי שיש פה מצב לא נורמלי...או שאולי זה הגיוני וסתם נראה לי שלא טוב...
 
נשמע

שהבחור שלך פשוט לא זקוק להרבה סקס. לא בבית ולא מחוץ לבית.
זה בסדר גמור אם גם לך זה מתאים ואת מסופקת.
&nbsp
אנשים אומרים הרבה דברים- לא הכל חייבים לקחת כמו תורה מסיניי
 

מריוס זכריה

Member
מנהל
הגיוני לגמרי

ירידה ביחסי מין יכולה לנבוע מהמון סיבות, כולן או חלקן: עייפות, דיכאון, מחלה או מצב גופני ירוד, מאבקים בין בני הזוג, שיעמום, או אפילו סוף האהבה וכמיהה למשהו חדש. אי אפשר לנחש מה הסיבה המדויקת, וצריך להבין את מערכת היחסים לעומק לפני שקובעים מה הסיבה. אבל בהחלט יכול להיות שזה קצת מכל דבר.
&nbsp
השאלה הכי חושבה היא האם זה בן הזוג שאיתו את רוצה להמשיך בחייך. וכמה את בטוחה בתשובה. אותו דבר צריך לבדוק מהצד השני.
&nbsp
אז לסיכום, זה בפני עצמו לא מצב נורא, אפילו די מצוי. אבל השאלה האם זה מצב נכון לך/לכם היא שאלה אחרת, ועליה אי אפשר לענות בלי להיכנס לעומקם של דברים.
____________________________________
מריוס זכריה, מטפל, מנחה ויועץ אישי, זוגי ומשפחתי
http://www.marius.co.il
&nbsp
 

אמרלדה

Active member
אני בעד לצאת קצת מאזור הנוחות

כפי שכולם כתבו לך, הכל "נורמלי" וקביל ברגע שזה באמת מתאים לשניכם ולא משהו שצד אחד מתאים את עצמו אל השני. אם זה כך, את יכולה להירגע.

מצד שני, אני מאוד בעד לצאת מאזור הנוחות. אני שואלת את עצמי איך מישהי שמאוד מוטרדת אם זה נורמלי, ומה קורה, ומה הסכנות וכולי, אומרת: "אין לי כוח ליזום". את לא בדיוק מגדלת שלושה ילדים, עובדת במשרה מלאה ולוקחת קורס באוניברסיטה. אם אין לך כוח ליזום היום, תאמיני לי שלא יהיה לך כוח בעתיד. האמירה הזאת מוותרת לעצמך. אני לא מדברת עליו, כי את לא יכולה לשלוט בהתנהגותו של האחר. אבל בשלך כן. אני מציעה להפסיק לוותר לעצמך כל כך בקלות. סקס מאוד מאוד חשוב במערכת יחסים וכחלק ממנה. גם אם שניכם "קרירים" יחסית שזה לגמרי "נורמלי", הייתי מתאמצת. הייתי מתאמצת גם כשלא מאוד בא לי. מתאמצת בשביל העיקרון, בשביל הזוגיות, ורואה מה קורה. איך הוא מגיב, מה זה עושה למערכת היחסים בכללי וכולי.
 

ki92

New member
היי,

לדעתי יחסים מיניים הם בעצם סוג של תקשורת בין בני זוג.
למשל, כשבן זוגי כועס עלי אני יודעת שלא יתחשק לו לקיים איתי יחסים מיניים.
סביר להניח, במקרה שלך, שעובר על בן זוגך תקופה מדכאת ומייאשת...
אם הקשר שלכם מעולה כפי שאמרת ואני מניחה שאת באמת רואה נכון את הדברים, אז אני לא מאמינה שהמשיכה אלייך נגמרה או שיש בעיה אחרת שבגללה אין סקס.
אני כן מציעה, פעם בשבוע, לקחת קצת חופש מהשגרה, גם אם זה שעה או שעתיים ולהתמסר לבן זוג שלך.... ליזום בעצמך.
תראי לו כמה זה כיף, תראי לו שאת אוהבת ונהנה מזה כשזה איתו...
תוסיפי קצפת או כמה דברים טעימים, אני בטוחה שתהנו מאוד :)
 
למעלה