לא מרגישה מוכנה, פוסט פריקה

Lily38

New member
לא מרגישה מוכנה, פוסט פריקה

אז הדימום עבר והכל נגמר כלא היה...התחלנו לקמפר ( כי זה כייף) , הגיוני שאני מרגישה כרגע לא מוכנה נפשית לעוד הריון? שוקלת בכוונה לפספס את הביוץ כדי שלא יהיה סיכוי...מצד שני אומרים שהגוף הכי פורה אחרי הריון כימי וחבל לפספס את ההזדמנות.
מרגישה סחוטה רגשית...

Mis Anna

New member
אל תוותרי

כמו שאמרת בשביל הכיף.. לא חייבת בכוח, אבל כן לתת צאנס ולעשות סביב הביוץ.
לדעתי בדיעבד אם תדעי שאין סיכוי תתחרטי..

METOKA27

New member
את צודקת זה לגמרי סוחט רגשית

תתנהלו איך שנראה לכם נכון
ותקיימו יחסי מין בשביל הכיף

EcoT

New member
אני מאוד מבינה אותך

אני גם עברתי עכשיו תקופה כזאת. אחרי שעברתי הפסקת הריון בשבוע 23 במאי, בהתחלה הייתי חדורת מטרה להיכנס להריון נוסף אבל אחרי כמה פעמים במיוחד המחזור פתאום התחיל להשתבש והביוצים התפספסו די נמאס לי מהכל. מהחיטוטים בגוף שלי (עושים מעקב זקיקים והזרעות) והתורים פשוט מהכל. לקחתי הפסקה, גם מנטלית חודש-חודשיים והאמת עשה פלאים.

אני בעד הפסקה

אם הנפש מרוטה והגוף עייף, חודש מנוחה מהמתחים, מהנסיונות, מספירת הימים, מהלחץ הזוגי - נשמע לי פשוט גן עדן. בשביל זה את צריכה לגמרי לפספס את הביוץ ולא להשאיר אפילו שביב קטן של סיכוי, כי עם השביב של הסיכוי מגיעה גם התקווה ואיתה המתח והעייפות והציפייה והאכזבה וכל שאר החבר'ה.

בחודש שאחרי תוכלי להמשיך ממקום שלם ושליו יותר.

Lily38

New member
תודה בנות

החלטתי שהחודש (גם כמו חודש שעבר תאמת שנקלטתי) אני פשוט מרפה, עושה בשביל הכייף מתי שבאלנו וזהו. בלי להתייחס לביוץ או לא ביוץ ( ברכה וקללה בו זמנית שהביוצים שלי כואבים וקשה להתעלם ולא להילחץ סביב הימים האלה)

למעלה