לא מרגישה טוב

בעבודה1

New member
לא מרגישה טוב

היי, אני בחורה בת 27 תמיד בריאה. לפני חודש הח אצלי שיעול המלווה בליחה - שיעול חזק , הלכתי לרופא נתן לי אניטביוטיקה ולעשות צילום חזה, הבדיקה של החזה יצאה בסדר והשיעול נעשה פחות, אחכ" השיעול חזר והוא מלווה בתחושת חנק שאני מגיעה למצב שאני נחנקת ואין לי אויר בזמן השינה ובמהלך היום אני מרגישה שאין לי אויר גם בזמן דיבור, חזרתי לרופא והוא נתן לי משאף זמני כדי לראות אם יש לי אולי אסתמה. בשבוע האחרון לא רק שיש לי שיעול הגרון שלי החל לכאוב ברמה שאני לא יכולה לבלוע ולדבר ואף צרודה, הגרון שלי מראה שהוא בצבע אדום אניחייבת לציין שבזמן הזה אני לא מצוננת. מישהו יכול לעזורלי??????

נראה שאת על דרך לא נכונה

כל הטיפולים שעשית רק החמירו את מצבך. ממצב של שיעול ליחתי, זה התדרדר לשיעול חונק ומשיעול חונק לכאבי גרון.
אז עכשיו הגיע הזמן "לעשות חושבים" ולהחליט. עפ"י הממצאים נראה שהטיפול המערבי "תרם" להחמרת מצבך ולכן אני מציעה לך למצוא כוון אחר. אני כמובן משוחדת להומאופתיה וחושבת שטיפול הומאופתי יכול לעזור לך מאד. אבל אני לא פוסלת כל טיפול אחר מתחום הרפואה המשלימה שיעלה אותך חזרה לכיוון הבריאות. רק תעשי את זה מהר כדי שהמצב לא יחמיר עוד יותר. כל טוב עירית

0 אור 0

New member
מצד אחד אני מסכימה עם עירית

כדאי לפנות לרפואה משלימה וכל המקדים הרי זה משובח, אך מצד שני, לא נראה לי שמוצה התהליך האבחוני ברפואה הרגילה. יתכן שיש דלקת ריאות שלא אובחנה בבדיקה הראשונה, או תהליך זיהומי אחר פעיל

אסתי123

New member
שיעול במשך חודש+ אנטיביוטיקה זה הרבה זמן לכל

הדיעות. האם את יכולה לחשוב אילו שינויים היתרחשו בחייך לפני חודש. אולי מקום עבודה אחר, אולי מערכת יחסים שעלתה על שרטון, אנשים מרגיזים שאי אפשר להביע כלפיהם את הכעס, התיסכול, אולי אנשים קרובים שנפרדת מהם........ מה שאני אומרת בגדול הוא---חפשי את הגורם לשיעול. טיפול קינסיולוגי יזהה ויטפל בו בקיצור תהליכים. יש כאן מסר שאת אמורה לקבל מן הגוף.

למעלה