לא מקובל!!!

לא מקובל!!!../images/Emo46.gif

קבענו מפגש ובנות אישרו הגעה... וכולנו עשינו מאמצים כדי להגיע (אני למשל וויתרתי על שני שיעורי ספינינג - זה כסף! חלק מהמשכורת!) למרות שלרובינו זה רחוק וצריך "לברוח" מהעבודה... אז למה ברגע האחרון בנות מבטלות, אחת אחת, את הגעתן?!? נורא מאכזב!!! לא יודעת... קצת מעלה בי את האכזבה שהיתה לי בחתונה מאנשים שאישרו הגעה ובסוף, ברגע האחרון, לא יכלו להגיע... אני לא רוצה להתקיף או לפגוע באף אחת... סתם להביע את אכזבתי....

Hadar p

New member
אני מאד רציתי להגיע....אבל מה לעשות

צריכה לעזור לאחותי..... לא מצאנו בייבי סיטר במקומי והיא חולה אז אין ברירה! אני אזמין את כולם אליי כמו שאמרתי שיהיה יותר חם!

הדרוש! אני לא מתקיפה - שלא תקחי

אותי לא נכון...
סתם הייתי צריכה להביע את אכזבתי כי נורא רציתי לפגוש את כולן.... שאחותך תרגיש טוב במהרה!

גלי ב

New member
אני מצטערת..לא יכולה לבוא..../images/Emo10.gif

מקווה שניפגש במפגש הבא.. מתה לפגוש את כולכן....ומאכלת לכן שתהנו היום . אני מחכה לסיפורים ולתמונות.... תבלו

Hadar p

New member
../images/Emo24.gif המפגש הבא! אצלי בחצר! וחסר

למי שלא יבוא....

Hadar p

New member
עליי../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif בנס ציונה בן ראשל"צ

לרחובות.....

נופר30

New member
הכל תלוי מתי תעשי אותו

ולפי חישוב המפגשים בפורום ( אחד לכל שלושה חודשים ) אני בבא לא אהיה

Hadar p

New member
אפשר לקבוע שישי או שבת קרובים

שיהיו עם מזג אויר יפה ונעשה על האש כמו פיקניק! לא חייבים לחכות 3 חודשים..... נתפוס את כולכן לפני הלידות....

נופר30

New member
שישי צהריים אפשרי שבת מחוץ לתחום

מאחר והחצי השני שלי לעולם לא יגיע למפגשים אני לא אנטוש אותו ביום היחיד שלנו יחד ליום שלם

Hadar p

New member
שישי ככה ב- 12 ועד שיתחשק לכם

כי בטח יהיו כאלו שירצו לנוח ועוד....נראה לי מעולה! עכשיו רק נחכה ונראה מתי יהיה שישי יפה ונפגש אצלי בשמחה רבה מאד!

אוסנת123

New member
מתאים.

זה בנס ציונה - נכון? ואז זה מתאים לכל בנות המרכז.... (וסליחה מראש לבנות מהצפון.)

אמיקה

New member
הי הי חמוד... מה קרה? ../images/Emo24.gif

קורה שצריך לבטל.. לא להתאכזב יותר מדי... סחבק תפצה אותך
אני מגיעה, נועה מביאה אותי, מעמיסות את דנה ודפי(חבל לך על הזמן עם ה"לילך" הזה..), אלבכרי מגיעה, פו ואביר יהיו, נופר באה, תוכי, גלית (כלת החתונה אופס המפגש), שמופית, אולי נונה, אמא של צלילי ואופק, מי עוד שכחתי? יהיה דיסקו ! (לא דיסקו באמת.. יהיה אחלה בחלה)! כל מי שלא תגיע, פשוט תשאיר לנו עוד סיבה למפגש ... יהיה טוף, לא להתרגז!!

למעלה