לא מקובל עלי

לא מקובל עלי

סונג "אבא" של דאטה וסונג ה"פרופסור המטורף" הם אותו אדם? לא הגיוני, לא מקובל עלי. למה בחרו בספינר לשחק את הפרופסור המטורף? הרי הם ידעו שמעריצים נודניקים כמוני יוטרדו מכך:) ואם זה רק צירוף מקרים אז זה פי 2 מעצבן כי הם לא הכינו שעורי בית... בושה עוד יגידו לי שהוא משולשלת של אדם קיין מ-מוטנט אקס:)

MaceWindu

New member
הוא לא ממש אבא שלו...

הוא קורא לא "אבא" בגלל שהוא יצר אותו..

אה באמת? ואני חשבתי ש..

שסונג ואישתו הם רובוקופ והפיה הטובה:) נו באמת, זה אבא שלו. גם אבא שלך יצר אותך, רק בשיטה ביולוגית:)

Bufreak

New member
../images/Emo12.gif

למה לא ידעתי את זה? אני אמור לדעת את זה.
4x06 זה באמת הופך את הסוף של הפרק ליותר טוב. דוד.

7thHeaven

New member
הם לא

אותו אדם סונג שיצר את דאטה ולור הוא... מממ... הבן או הנכד של סונג שיצר את האוגמנטס...

S h a y 9 9 9

New member
שים לב שבסוף הפרק../images/Emo58.gif

סונג אומר שאולי זה טעות לנסות לשבח ככה את המין האנושי- אולי קיברנטיות זה הדרך... ואז הוא מוסיף שזה בטח יקח לו דור או 2 לממש את זה. כלומר הילדים/נכדים שלו יצטרכו להמשיך בעבודה כדי ליצור אנדרואיד- כלומר הוא או אבא או סבא או אולי אפילו סבא רבא של סונג שיצר את דאטה.

אמממ זה מעניין:)

אבל עדיין מטריד אותי. הייתי מעדיף שיהיו שתי אנשים נפרדים בשם סונג.

itstzar

New member
וזה היה פחות מבלבל???

אני חושב שהפיתרון הקיים הרבה יותר הגיוני לסיפור וגם יותר קורץ לצופים שמכירים את הסונג הקודם ( או המאוחר, תלוי איך מסתכלים על זה
)

Bajoran Priest

New member
נצל"ש- אתם מעצבנים אותי.

אני רוצה לראות את הפרקים של עונה 4(ראיתי עד הפרק השלישי עד עכשיו..) אבל אין לי זמן. אוף אתכם.

CaptainOok

New member
שלא לדבר על מנהלי פורומים...../images/Emo8.gif

אל תדאגי, גם את עוד תראי אנטרפרייז, בי נשבעתי!

Bufreak

New member
~מנשנש חרציות~

העונה הרביעית יכולה להיחשב כחביבה. למרות שלא ממש התלהבתי מפרקים 4-6. אז, כדאי לך לראות, טאשה
דוד.

itstzar

New member
כבר שנה אתה מבטיח שתחנך אותה

מה יהיה? חוץ מזה, קיבלת?

CaptainOok

New member
היי, אנחנו רואים וויאג'ר, ואנחנו כב

כבר בעונה רביעית. פרה-פרה!
וקיבלתי, תודה. מגניב.

למעלה