לא מקובל עליי בכלל !

לא מקובל עליי בכלל !

שעברו מלא שעות ואף אחד לא כתב פה שום הודעה? אז בשביל מה אני נכנסת לפה אם לא בשביל שתבדרו אותי?

SHAYUSH3

New member
מה אפשר להגיד לך ../images/Emo151.gif

שיבדר אותך בת יקרה לא שלי של רייסטלין או משהו כזה בכל אופן באיזה אופן את רוצה שנשעשע אותך האם סטרפטיז נחשב או שזה כבר סוג בידור אחר תסבירי את עצמך את לא יכולה ככה סתם לבוא בדרישות

המממ... רעיון מעניין..

אני אוהבת את החשיבה שלך.. רעיון יצירתי..
סטרפטיז... את מי אתה מציע בתור החשפן? ואולי יש מתנדבים? האמת היא שאני התכוונתי יותר לכל מיני תמונות משעשעות שאנשים מעלים פה מידיי פעם.. או כותבים דברים מצחיקים, אבל אתה בטח שם לב לשממון הנוכחי..

SHAYUSH3

New member
מה זאת אומרת מי ../images/Emo151.gif

מי אם לא האחד והיחיד המוכחל היחיד על הפורום זה שלשמו ולשמע נהמתו כולנו נאלמים דום מי אם לא the one &only טיגר tigger מה את אומרת? אני הייתי
משהו אבל תגידי את רק תגידי והוא כבר בדרך אלייך עם חוטיני מעלף וגרבוני לייקרה מה דעתך

SHAYUSH3

New member
אופס טעיתי../images/Emo163.gif../images/Emo151.gif

זה tygger ולא tigger אבל שטויות

השאלה הגדולה היא

מה הוא חושב בנידון.. חוץ מזה אני חושבת שאולי יהיו כל מיני אנשים שלא יראו את זה כל כך בעין יפה..... מה לגביך?

SHAYUSH3

New member
מי שואל אותו...../images/Emo151.gif

ירצה או לו ירצה סטרפטיז את תקבלי חוץ מזה איזה אנשים לא יראו זאת בעין יפה מי למשל? מה לגביי את שואלת בשמחה הייתי מגיע לראות את טיגר חושף את גופו אבל זה הופעה פרטית לך אני חושב ולכן אני "לא מפריע"

מה לגבי...

חברה אולי..?? אתה תסגור איתו את כל הפרטים הקטנים... אני מחוץ לעסק.. חוץ מזה שאני לא בטוחה שהוא כל כך יאהב את הדיון הזה...
אני שאלתי מה לגביך מבחינת להיות החשפן עצמו

SHAYUSH3

New member
אני די בטוח

שהוא יאהב את הדיון הזה גם אני הייתי אוהב דיון דומה עליי אבל כמו שכבר אמרתי חשפן אני ממש לא ויעידו עליי מקס ו"עוד אחת ..."

MAX D

New member
אבל אתה יכול

לתת יופי של הופעה וגם על זה יש קבלות

tygger

New member
עזוב, יגנוב אתה ההצגה. ../images/Emo3.gif

אני מבין שכבר מנדבים אותי לכל מיני תפקידים כאלה ואחרים?

SHAYUSH3

New member
יופי של הופעה...[ליצן]

הופעת דראג זה כן כל הופעה אחרת לא באה בחשבון בטח לא חשפנות

MAX D

New member
קבלי את התנצלותי הכנה-

הייתי עסוק, הכלב אכל לי את המיקלדת, אני נכה, U PICK
מה קורה?

בלאגנית

New member
חחח לקחת על עצמך את תפקיד

מפעיל מבדר הפורום? יפה, יפה, בימינו אנשים נוטים לצאת מידי אחריות. מה חדש? זאת בלגאנים ד"א, החלפתי את השם בצורה דרסטית למדי:))

בלאגנית

New member
מה קורה נמר? איך בעבודה?

תשמע כמה אפשר שמדברים אליך בלשון זכר... נמאס. (לא שלך אכפת, לי כאילו :))

tygger

New member
מה זה משנה בכלל?

העיקר שכולם פה יודעים מי זה מי. בערך. זאת אומרת, אתמול כשהלכתי לישון קיבלתי מכה בראש ולא ידעתי בדיוק מי אני ככה לכמה דקות אבל אז זה עבר לי ו... טוב עזבו, לא משנה. tygger הולך למצוא פינה...

למעלה