לא מקבל תמיכה

לא מקבל תמיכה

אני אוהב כבר שנים את המטפלת שהיתה לי פעם, נסיתי ליצור אתה קשר וסרבה לי ולא רצתה. עד היום היא לא רוצה אתי קשר. אני עצוב מאד בגלל זה. אין מי שיתמוך בי. אני חי עם פגועי מוח שלא יודעים להשתתף ולתמוך רגשית, והורי שונאים אותה ולא רוצים לשמוע עליה. אני מרגיש שאין אף אחד בעולם שיתיחס ברצינות לספורי, יקשיב לי, יתענין, יתמוך ויעזור לי ואולי גם יתן עצה טובה. עצוב.

../images/Emo201.gif

אנחנו נשמח להקשיב
ניסית לקבל עזרה מקצועית ?

robroi

New member
תמיד יש מי שיקשיב

בעיקר כאן. אפילו אם אנשים לא יגיבו - זה לא אומר שהם לא קראו ושזה לא נגע בהם

יהודה ../images/Emo201.gif

זה טבעי במידה מסוימת להתאהב במישהו שהיה שם בשבילך, שעזר וזה הגיוני גם שהיא לא רוצה שתשמרו על קשר, כי היא מודעת למצב,למיטב הבנתי מהודעות קודמות שלך בעניין. אני חושבת שאתה צריך לשנות משהו- בגישה, בחשיבה, ברצון ופשוט להלחם נגד הרצון להיות איתה, כי זה לא יקרה ואתה חייב להכניס את זה לראש שלך היטב כי אחרת זה ימשיך לכאוב הרבה זמן. האם היית בטיפול כלשהו בקשר לכך- אולי כדאי ללכת לטיפול אצל פסיכולוג, בדגש על פסיכולוג ולא פסיכולוגית שלא תיווצר שוב תלות והתאהבות.

תגובה

אני הולך לפסיכולוגים, אבל יותר חשוב לי לקבל עזרה מחברים, ואת זה אני לא מקבל כי לא מבינים אותי. יש לי חבר שלא מאמין לי שאני אוהב אותה ואומר שאני סתם מבלבל לו את המוח. אני מבין שזה לא יקרה, וזה מה שמצער אותי. היא אשה שאהבתי מאד, אשה מיוחדת ונחמדה מאד. אני מתגעגע אליה ולרגעים הטובים אתה. גרמה לי הרבה התרגשות עמוקה.

lnz

New member
../images/Emo13.gifגבר גבר אני כאן בשבילך

אני חושב שאתה אחלה בן אדם ונותן עצות מהלב כאן לכולם וזה הכי הוגן שגם אנחנו (או אני) ניתן לך גם את הבמה, אולי תיתן קצת רקע? למה היא לא רוצה?

הגיוני שתתאהב במישהי שטיפלה בך

המון שנים, גם בי מתאהבים תלמידים בבית הספר שאני מדריכה (חינוך מיוחד). רק שברור להם שאני תחום אסור. אז תרפה..בנוגע אליה. משתמע מהודעתך שעם מי שאתה חי לא תוכל לבקש טיפת אמפטיה מפני שמוגבלותו אינה מאפשרת לו להבין גם את צרכיך ובנוסף והוריך לא ממש מקלים עליך. אין טעם לרחמים עצמיים ידידי. חפש לך בחורה אחרת שתרצה בך כמו שאתה בה יש היום המון דרכים להכיר.

לא פרי פתאל

לא התאהבתי בה כי טפלה בי. אהבתיה בגלל אופיה כאדם, כי הוא התאים לי והיה טוב בעיני. בחורה אחרת לא תעזור לי, כי היא האשה שאני הכי אוהב בחיים, ובכלל אפשר לאהוב הרבה אנשים בבת-אחת. אני מאד עצוב שהיא לא רוצה, אני סובל מזה כבר יותר מעשר שנים. שאלתיה למה לא רוצה, איזה טפוס אני בעיניה, ולא ידעה להסביר.

../images/Emo27.gif תשמע.זה לא ביג דיל...

OK אז אתה מאוהב במטפלת שלך כבר 10 שנים. זה אכן לא משנה אם זאת המטפלת או בחורה שהיכרת בבית הספר או בעבודה. באמת לא משנה כי אפשר להתאהב בכל אחד ואחת ואני לא חושב שבגלל שזאת המטפלת אסור להתאהב בה. OK .. אז מה עושים? תראה. נפש אדם לפעמים לא נותנת להתאהבות להרפות. כמו שכתבתי בשירשור האחרון התאהבות יכולה להמשך לנצח כל עוד אתה לא תידע טוב את הצד השני - שבגללו התאהבת אני לא חושב שזה צריך להפריע לך. רוב האנשים מכירים בני זוג ולבסוף מתחתנים איתם או חייפ איתם חיים משותפים עד המוות רק! בגלל שהם חברים טובים ואוהבים את התכונות של הצד השני, פחות או יותר ומכסימום בהמשך "רגילים" אילהם אין כל סיבה לא לחשוב על אהבה ישנה ואתה בהחלט לא צריך להיכנס לזה יותר מדיי ולומר " אבל היא לא רוצה אותי ומה אני אעשה לפיכך" . אני חושב שגם אתה חושב כך אבל לפעמיים זה טוב לפתוח את רגשותך כאן בפורום. אהבה ישנה מהולה בשמחה ובעצב. אין כל סיבה לא לחשוב עליה. הרי אלפי אם לא עשרות אלפי שירים ברדיו מרגשים אותנו במילים מקסימות של עצב ושמחה, התרגשות ונוסטלגיה, על אהוביו ואהבות שנעלמו לנו ולמרות זאת חשובים לנו ואנחנו לא מפסיקים לחשוב עליהם. אז.... אין בעיה למצוא בת זוג ואני חושב שאתה יודע זאת כיועץ כאן, לחברות ואהבה. אהבה שלא צריכה להפריע להתאהבות שלך הישנה במיוחד. התאהבות זה משהו רוחני . אהבה זוגית זה חומרי, ואתה בהחלט יכול לשלב בניהם בלי שזה יפגע הרבה בזוגיות אני חושב שטוב שאתה מביע פה את הנושא שלך מדיי פעם. שיש באמת אנשים שלא יכולים לשכוח את האהבה שלהם. שהיא כל כך חזקה. גם אני מכיר זאת אישית. תחשוב שאתה קיבלת משהו גדול ונפלא. ישנם אנשים שלא מכירים מזה. ישנם אנשים שישר שוכחים ואין להם את החוויה הזאת. למעשה רוב האנשים הם כך. ולך יש את זה !

למעלה